2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dalılılım valla öle deme kısss:CüvCüv:

dalılma dalılma hem bizsiz bulusun hemde dalılma deyinn..hem suclu hem güçlülerr:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3iyi eylenin canım bnm deomanada morel olurr yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzzz..kaynatın iyicee:1hug:hadi bn kactım acımmm:icecream:

kızlar bu gün işlerim çok
pek katılamıyorum muhabbetlerinize
ama ara ara girip tek tek okuyorum
yazılanları yemektektekiler afiyet olsun

herkes yemege gıtmıs bende mını dolabmızda atıstırcak ne var bakayım bi..

aaa kızlar nıe kıskanıyosunuz herkesı beklıyoruz bız.. yarın ne yıyelım ukla yapalım bı kacamak hehehehheheh

slm kızlar dktrdan geldim bebeğim 33,7 mm olarak göründü maşallah kıpır kıpır 2 defa zıplayım şekil değiştirdi 10+3 le uyumlu ama ultrasyona inip baktırdık 10+4 le uyumlu ve 37,2 mm çıktı daha dktruma göstermedim ve hafif bir lekelenme gördü dktrum ama önemsiz dedi rabbim her anne adayının kucağına bebişlerini sağlıkla versin sodayı sormayı unuttum gidince sorucam öğleden sonra

kıslar bişi diyimmi size bi araştırmayı okudum ve çevremdede şahit oldum çok midesi bulananın kızı az veya hiiiiç bulanmayanın oğlu oluyomuş varın siz karar verin:)

slm kızlar dün giremedim lekelenmem oldu kocada görevdeydi lap top ondaydı karın ve bel ağrısı mahfetti beni öldüm öldüm vallahi şimdi az iyim biraz yürüyüş yapıcam yarında doktora gidicem inşallah yoktur bişeyim

bide siz böle hani adet olamazsınızda sıkıntı basarya saç dipleriniz bile terler bunalırsınız öle oluyomu ayaklarımdan ateş fışkırıyo benim resmen yawwww

kıslar bişi diyimmi size bi araştırmayı okudum ve çevremdede şahit oldum çok midesi bulananın kızı az veya hiiiiç bulanmayanın oğlu oluyomuş varın siz karar verin:)

kaydirigubbakcemile3 desene hepimizin kızı olucak

benim oğlum olacak o zaman mide bulantım fazla yok
zaten içime de oğlan doğuyor hep

canım lekelenmen olduysa bence yürüyüş yapma
bak ben 2 haftadır yatıyorum yemek ve tuvalet haricinde kalkmam yasak
doktoruna haber verdin mi lekelenmeni??

benim de oğlum olacak gibi görünüyo..
eskiden içime kız doğuyodu artık hiçbişi doğmamaya başladı

Yok canım be eltimin hamileliği gözümün önünde geçti :CüvCüv:
Kız bi kere bulanmadı ama kızı oldu :sm_confused:

slm kizlar... ben mutluluktan ucuyorumhihoyyyt doktora gittim bugün bebegim 22mm olmus:1shok: kalbi atiyo dr cok iyi dedi merak etme dedi utanmasan aglicaktim vallahi bebegimin resminide verdi ofiste bilgisayarimin monitörüne astim... ne güzel birsey ya gerceten rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.:Saruboceq:

agla kuzum agla angı bırımız aglamdıkkı maasallah bebegıne bı dahakınde mınık parmaklarını nasıl oynattıgını gorceksın ınsallah

Kızlar ikili tarama tarihleriniz belli mi?? (daha önce konuşulduysa kusura bakmayın uzun zamandır takip edemiyordum) Benimki pazartesi çok heyecenlıyım. Doktor cinsiyetinide bi ihtimal ikili taramada söyleyebilirim dedi. Bakalım hayırlısı

slm kızlar nasılsınız bakalım ancak bitirdim geçmişi neler kaynatmışınız yemek yiyenlere o kadar imreniyorumki ben yiyemiyorum diyede sinir olurum insanın hiçmi bişeyi canı istemez ya ağzımda zehir gibi bir tat valla kaşımı bende az önce aldım haftalar sonra ama diğer yerler olduğu gibi duruyo hiç canım istemiyoki sürekli keyifsiz mutsuz gerginim benim en büyük problemimde kendi evimde duramamak ev bana çok itici geliyo kokuyo geliyo sıkılıyorum patlayacak gibi oluyorum dün annemlere geldik yine halada burdayız ama bu eşimle çok büyük problem olmaya başladı eşimin yüzü hiç gülmez oldu napıcam ben kızlarnasıl atlatıcam bu durumları yanlızlıktan korkar oldum

Başım ağrıdı çok yaaa -tatlicadiarzu-

çok dayanılmazsa parasetamol türevi ağrı kesici alabilirsin. parol, panadol, minoset falan. gene de drUna sor istersen. ben de başağrısından öldüğüm bir gün dr tavsiyesi üzerine almıştım

bende listeye eklenmek istiyorummm .. ama msj gönderemedm hakkım yokmus :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…