Dalılılım valla öle deme kısss:CüvCüv:
kıslar bişi diyimmi size bi araştırmayı okudum ve çevremdede şahit oldum çok midesi bulananın kızı az veya hiiiiç bulanmayanın oğlu oluyomuş varın siz karar verin:)
slm kızlar dün giremedim lekelenmem oldu kocada görevdeydi lap top ondaydı karın ve bel ağrısı mahfetti beni öldüm öldüm vallahi şimdi az iyim biraz yürüyüş yapıcam yarında doktora gidicem inşallah yoktur bişeyim
bide siz böle hani adet olamazsınızda sıkıntı basarya saç dipleriniz bile terler bunalırsınız öle oluyomu ayaklarımdan ateş fışkırıyo benim resmen yawwww
kıslar bişi diyimmi size bi araştırmayı okudum ve çevremdede şahit oldum çok midesi bulananın kızı az veya hiiiiç bulanmayanın oğlu oluyomuş varın siz karar verin:)
Başım ağrıdı çok yaaa -tatlicadiarzu-
slm kizlar... ben mutluluktan ucuyorumhihoyyyt doktora gittim bugün bebegim 22mm olmus:1shok: kalbi atiyo dr cok iyi dedi merak etme dedi utanmasan aglicaktim vallahi bebegimin resminide verdi ofiste bilgisayarimin monitörüne astim... ne güzel birsey ya gerceten rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.:Saruboceq:
canım lekelenmen olduysa bence yürüyüş yapma
bak ben 2 haftadır yatıyorum yemek ve tuvalet haricinde kalkmam yasak
doktoruna haber verdin mi lekelenmeni??
Başım ağrıdı çok yaaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?