2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar hayırlı cumalar yazdıklarınızı okudumda biraz bende aynı dertten buzdaribim kayın vvaldemlerlede görüşmüyorum hiç değilse kafam rahat oluyo bi bebeğimi kaybettim zaten stres sıkıntı bıktırdılar hayattan evleneli 2 yıl bitiyo ama 20 yıl gibi hissediyorum onların yüzünden off neyse sizleride sıkmıyım sizler yazınca benimde aklıma geldi tekrar yaşadıklarım.mafoldumben

ya benimde dün kaynanam aradı eşimin halaları bana qelicekmiş oturmaya
Anne dedim kusura bakma kabul edemem ben çok rahatsızım nasıl hizmetlerini yapayım..
Kaynanamda kızdı bana yeni köye yeni adetler qetiriosun da bişey olmaz doktorun anlamıyo
bişeyin yok senin. yok bilmem ne falan bende sinirden kudurdum tabi
ya ne qıcık insan bunlar yaa klava:
ben ilk düşüğümü yaparken onun evindeydim kanamam qelince bana o zaman demişti ki
düşmemiştir bebeğin olur öle üstüne qörüyosundur demişti
eğer ben onu dinleyip dr qitmeseydim bebeğimin düştüğünden bile haberim olmucaktı
ben hayatımda bunlar kadar danqalak insan qörmedim
dünden beri kayannam benle konuşmuyoo
ya eşimin halaları da 1 tane 2 tane değllr ki
qelirken çoluk çocuk qelin kız torun ne varsa peşlerinde qetiriolar
biliorum bi qelince evimde 15 kişiden fazla kişi olarak qeliceker
ben onların hizmetini nasıl yapayım yaa :uhm:
şimdi kaynanama qeliceklermiş bana qelemiolar diyee
kaynanam beni çağırmadı bile..
sizce napim kızlar qideyimmi kaynanama??????

Daemon, bence kızların bahsettikleri magnezyumu doktoruna danış, kullanabilirse hemen al. Kramplara karşı birebir geliyor. Hamileliğimden önce bile eşimle ikimiz ayda 1-2 kez içiyorduk bu magnezyumdan. Faydasını görüyorsun.

Allah kaynananla başa çıkmada sana kolaylık versin canım. ınsanlar parazit gibi başkasının sırtından geçinmekten ne anlıyorlar, ben anlamıyorum. Bir erkek çalışmadan nasıl dayanır ya? Hiç mi kendini eksik, işe yaramaz hissetmez? Bir de abi olcak.

Sen yine de sadece bebeğini düşünmeye çalış. O senden etkileniyor.

bence gitme canım..rahatsızım dediğin için gidersen bak bak kabul etmedi ama geziyo derler...hem gidince laflar canını sıkacağına duymazsın kafan rahat eder...yat evinde boşverrrrr

benimde bacaklarımda ağrı oluyordu dr banada magnezyum verdi..iyi geldi ama bugünlerde tekrar başladı..dozu mu az geldi acaba bilmiyorum..

en dogrusunu yapmıssınız canım bızde aynı semtte oturuyoruz o bıle bazen sorun yaratıyo cunkı yakın olundugu ıcın daha fazla gorusuluyor o zamanda ıste olanlar oluyor.o gun yasadıgım olayı bılıyorsundur sanırım kayınvalıde ıle hatasını bılıyor hıc aramadı o gunden berı tabı bende aramadım ararmıyım ne kadar uzdu benı cok agladım zoruma gıttı.senağlama

böle alıcan saçından.....alsanaalsanasmile

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Hakkatten hormonlar firliyor mu ney anlamadim,
bende ruyamda yaratik dogurdum insan gibi ama tam normal degil
ama yine de seviyorum falan cok tuhafti yaa. akannehir

slm cnm ya bende sabah rüyamda doğum yaptım dr göbek kordonunu kesiyo elime alıyorum kayıyo çok tatlıydı hemşireler geliyo giydirmeye götürüyo çok tuhaf bi duyguydu ben doğumdan çok korkuyorumeyvahedigeldismile sürekli aklımda ama ama rüyadan sonra sanki fikrim değişti gibi kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

ya rahimde açılmam ve erken doğum riskim olmasa
ağrılarım umrumda değil yine kabul ederdim ama
doktorum dinleniceksin, yürüyüş yapabilirsin ama kendini yormucaksın dedi
korkuyorum bebeğime bişi olucak diye
kasılmalarım falan oluyo
sanki ben kendim yapıyorum Allahtan qeliyor ben napıyım yaa
bide hanfandi zırt bırt dio ki
ben 5 tane doğurdum böle bişi qörmedim falan
sinirden kuduruyorum ya
mafoldumben

GUNUN OZU VE SOZU:
Bir kadina ne verirseniz verin, onu daha da buyuk hale getirir...
Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir;

Ona sebze verirsiniz, size yemek verir.
Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir.
Ona sperm verirseniz, size bir cocuk verir;
Ona bir sarki soyleyin, size Konser verir,
Ozetle; Kendisine verileni, carpip cogaltarak geri verir...
Bu yuzden ona camur atarsaniz, karsiliginda bir bataklikta bogulmaya hazir olun...

bende cok korkuyorum canım allah hepımızın yardımcısı olsun ne yapcaz bılmıyorum.senağlama

Canim misafirlerin sana gelmesini istiyorsa,
ozaman yapsin butun hazirliklari, gelsin evini de temizlesin.
Hizmette de yardimci olsun sende caylarini tut.
Eee bunlari da yapmayacagina gore kessin cenesini otursun yerine.

tatlıcadı canım ağrıların nasıl belin mi ağrıyor?? birde dr şikayetle mi gittin yoksa öyle muayene sırasında mı belli oldu??
ya sormuşumdur yada sen yazmışsındır ama bende kafa kalmadı bir daha yazrsan sevinirim..

cnm acayıp kötü bişi bende bugece bagrrk uyandım be okuz kocam hıcbırnde kalkamadı agladm hep gece sanırım normalmış benıde odaya kılıtleyıp oldurmeye calısyrlardı falan acaba ben acıktamı yattım ne olcak bu kabuslr yaaa
insanın tum gununu olumsuz etkılyr dımı

canım boşver ya ne gideceksin bebeğinden kıymetli mi diğerleri.
ben görümcemin nişanına bile gitmedim. kaynanam gelirsin taksiyle götürürüz seni dedi , doktor da kaynanamın yanında kızdı ne nişanı diye. sonra sesi kesildi.
insanlar naz yapıyormuş gibi düşünüyorlar, ama umrumda olmaz. seninde umrunda olmasın bu bebeği sen taşıyorsun o değil

bak sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook

bilmiyorum ınanırmısn ama nazarduır canım okutsan kendını birilerineee hamile ınsana bebegıne naza rcok degermıs dıye duydum

tatlıcadı canım liyadora var 2010 temmuz annelerinde
onunla görüşsene
aynı problem vardı onda da

gitme bırak ya ne gideceksin
otursunlar işte başbaşa
o 5 tane doğurmuş da görmemişse bu kimsenin görmeyeceği anlamına gelmiyo herhalde
ne halden anlamaz insanmış be

bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…