2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm dr görüştüm burun kanaması normal dedi çok olmamak suretiyle haftaya ultrason çektircem ö zamana geçmesse söyliycem 2 gündür yaşıyorum zaten bu darlığı:sinifsinif:

kızlar sormayın bende rüyalarımda korkuyorum....bütün gün etkileniyorum....

aynı durumdayım ben de. her gece manyak rüyalar görüyorum, her gece ayrı bir aksiyon filminde oynuyor gibiyim. İşin kötüsü ben bir de konuşuyorum. eşim sabah anlatıyor gülüyoruz bayaa...

ben hamile kalmadan önce gördüğüm rüyalardan yorulurdum çok rüya görürdüm.
hamile kaldım tersine döndü herşey.şimdi hatırlamıyorum gördüklerimi. zaten korkmakta istemiyorum rüyalarla ,eşim zaten gece çalışıyor yanlızım. bir uyansam daha uyuyamam

özge hanım niçin böle buzdolabı gibiler bugün acaba bi sorun bakalım kızlar

hiç güsel değil patikler
masamın üstünde durmuyo öle kapıya karşı
genel müdür yardımcım da az önce geldiğinde bayılmadı patiklere
:icecream:

ihihihihi kıs şımarcam haopuyorumnanaktan

ersinmiii:roflol:

biraz önce çok güzel bir mail geldi, yeni doğan fotoğrafları. hem ağladım, hem güldüm bakarken. (hamilelikle birlikte öğrendiğim yeni bir olay bu, aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyorum !) isteyen olursa özelden mail adresini yollasın göndereyim.

bence gitme, gidersen laf sokarlar gezmeye geliyosun misafir kabul etmiyosun diye yat dinlen evinde kulağını kapa boşver

dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞımm..

bence gitme canım..rahatsızım dediğin için gidersen bak bak kabul etmedi ama geziyo derler...hem gidince laflar canını sıkacağına duymazsın kafan rahat eder...yat evinde boşverrrrr
aynı şeyi yazmışızz:roflol:

yolladım sempatiksalakcinni

dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞİmm..
aman da amaaann bak sevin işte.. çogu gitti azı kaldı

bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşimin kuzeninin düğünü vardı eşime dedim ben gelmeyeceğim saatlerce bangır bangır müzik birde sandelye üstünde gece 2 lere kadar oturamam zaten salon düğününden de nefret ederim dedim oda anlayışla karşıladı, eşimde düğüne gidince k.validemler nerde neden gelmedi deyin oda rahatsız demiş ozaman daha kimse bilmiyordu, şimdide bişeye ısrar etmiyolar hiç..

bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir
evat banada oluyor arada birde hala gribim geçmedi offf 2 hafta olcak yaaa
bende 4 kilo almışım dr gayet iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…