2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncum sıkma canını sende. varsa arkadaşın komşun falan onlara git kafanı dağıt durma evde
bende evde yanlızken çok bunalıyordum herşeye ağlıyordum, birileri gelince geçiyordu sıkıntılarım.

kızlar sızdede sankı boyle adet olacakmıs gıbı sancı oluyormu boyle arada

evet canım oluyor. rahim büyüdüğü için oluyormuş sanırım

bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir

merdiven çıkamıyorum bende hemen tıkanıyorum. durduk yerde birşeyim yok ama

Canim misafirlerin sana gelmesini istiyorsa,
ozaman yapsin butun hazirliklari, gelsin evini de temizlesin.
Hizmette de yardimci olsun sende caylarini tut.
Eee bunlari da yapmayacagina gore kessin cenesini otursun yerine.
ya çok anlayışsızlar ne yardım etmesii..
misafir qibi qelir oturur baş köşeye kıçını kımıldatmazklava:

ya naz yapmadığımı benim eşim bilio ya o bana yeter
kimse umrumda değil Çok üzgünüm çoook

tatlıcadı canım liyadora var 2010 temmuz annelerinde
onunla görüşsene
aynı problem vardı onda da

tmm cnm qörüşürüm saol

öyle bırı yok ne yazıkkıı

ayy kızlar herkes ne dertliymiş valla..
bizimkilerde allahtan öle şeyler yok
yoksa bende dayanamazdım valla

bizimkilerde onları çağırmıyoz diye bozuluyo anlaşılan
bi mantı fln yap da çağır deyip duruyolar son 2 haftadır gittiğimizde
ay insan kendini zorla davet ettirir mi ya
ben istersem çağırırım zaten aaaaa

bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir

canım sen kac aylıksın bızle aynıysan ager nefes darlıgı ıcın daha cok erken degılmı psıkolojık olmasın.

canım sen kac aylıksın bızle aynıysan ager nefes darlıgı ıcın daha cok erken degılmı psıkolojık olmasın.
bugun 22 hafta bitiyo 23 giriyorum
bilmiyorum valla burnum tıkanıyo nefes alamıyorum panik yapıyorum burun kanaması var bide bende yok yok

Kizlar bende cikiyorum, carsiya gidecegim kendine dikkat edin caninizi da fazla sikmayin, gorusuruz. Şeniz

bugun 22 hafta bitiyo 23 giriyorum
bilmiyorum valla burnum tıkanıyo nefes alamıyorum panik yapıyorum burun kanaması var bide bende yok yok

burun kanaması gebelıkte bazı kısılerde gorulur dıye okumustum .bence nefes darlıgı ıcın erken o son aylarda olur.son 1 ıkı ay gıbı .ama sen yınede dr sor tabıkı.burun tıkanıklıgına baglıda olabılır bence.

kızlar karartmayalım içimizi yaa
aaa neden böle oldu bugünn
2 eğlencektik şurda

hem bana tanımadıgım birinden şu avatar resmimdeki patikler geldi şimdi

benimde burnum tıkalı kızlar 2 gündür ya bir rahatsızlık var burnumda yani çözemediğim..

aynı durumdayım ben de. her gece manyak rüyalar görüyorum, her gece ayrı bir aksiyon filminde oynuyor gibiyim. İşin kötüsü ben bir de konuşuyorum. eşim sabah anlatıyor gülüyoruz bayaa...

kızlar karartmayalım içimizi yaa
aaa neden böle oldu bugünn
2 eğlencektik şurda

hem bana tanımadıgım birinden şu avatar resmimdeki patikler geldi şimdi

bende seni tanımıyomzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…