mail adresini yolla özelden sen de canım...
ama çok komikler değil mi?
:asigim:
çok çirkinleeeeeeeeer delikafadulden
çünkü geçinemeyiz tek maaşla.. şimdi istediğimizi alabiliyoz yapabiliyoz o zaman cok sıkcaz kendimizi diyo..
aslında haklı da..
ama bilmiyom işte..
piki...gittt:umursamaz:
sen bızı ısteseydın gıtme özur dılerdın bı kere
he valla
iyi yapıyosunn
ben neden çalışmıyom dışarıda biliyomusun
gerçi kendi dukkanımız var bahanesiyle
burda çalışıyo görüntüsü veriyorum
ben 5. ayımızda işsiz kaldım
kayın validem deli gibi iş arıyodu bana
ben calışmıcam dedikce...
onun derdı şuydu
ben eve bakcam
oğlu ona
pışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş'''şşşşıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk
çok bekler
inadımdan çalışmıyorum
Bizde de adettir ilk bebeğin karyolasını kızın annesi yapar:roflol:
annem ben park yatağı alırım demişti ama ben istemedim zaten rahmetli babamın maaşıyla geçiniyo bi dünya kıyafet alıyo habire bebişe alt açması yastığı yün yorganı pamuk yprganı daha bi sürü, kayınvalidem yelek örüyor şu an sadece, büyük bişey alamazlar k.pederim emeklisi zaten 600 başka gelirleri de yok ama ben dedim artık bebek doğunca bi bilezik takarsınız diye :roflol:ilk torunya k.validem bozuldu biraz ama bananeee ben dedim almazlarsada kendileri bilir bende derim annem şunu yaptı bunu yaptı diyee hatta liste tutcam bende
ben duydumn kk da çok var emla krem kullanan ama ben yapmadımkızlar bişi sorcam gerçi elhamra bilir belki bunu duyduysa emla dıye bişi varmısss aldırcagın yerlere surup beklıyormussn sonra agdanı yapınca hıc acımıyormus varmı böle bişiii yaaa duyanınız varmı?
:roflol:
kaydirigubbakcemile3
annem ben park yatağı alırım demişti ama ben istemedim zaten rahmetli babamın maaşıyla geçiniyo bi dünya kıyafet alıyo habire bebişe alt açması yastığı yün yorganı pamuk yprganı daha bi sürü, kayınvalidem yelek örüyor şu an sadece, büyük bişey alamazlar k.pederim emeklisi zaten 600 başka gelirleri de yok ama ben dedim artık bebek doğunca bi bilezik takarsınız diye :roflol:ilk torunya k.validem bozuldu biraz ama bananeee ben dedim almazlarsada kendileri bilir bende derim annem şunu yaptı bunu yaptı diyee hatta liste tutcam bende
lülülülülülü
tımam ama ösgeyı alma uklaynan beni timam mı
beni al beni al onu almaadelikafadulden
Bu nasıl şey ben anlamadım, hem çirkin, hem komik, hem de tatlılar.
Bizde de adettir ilk bebeğin karyolasını kızın annesi yapar
şimdi benim annemler karyolasını alacak. Kıyafetlerinide annem alıyor hastane çıkışını felan daha almadık ben alırım dedim ama eminim bana ödettirmiycek kendi alıcak. Babaanneside gönlünden ne koparsa yapıyor hırka felan örüyor. Zaten maddi durumlarıda fazla yok o yüzden üstelemiyorum.
Bu nasıl şey ben anlamadım, hem çirkin, hem komik, hem de tatlılar.
meloş bana da yollasana
ben duydumn kk da çok var emla krem kullanan ama ben yapmadım
affınıza sığınarak soruyorum kızlar pelin ve elif diye arkadaslarımız varmı burda beni facebooktan eklemişler yoksa baska kisiler mi bunlar çözemedim bakamadım da facebook.u açamıyorum burdan..elif zel değil bu arada onun dışında yaniii
bizde çok sıkıcaz hatta belki borç üstüne borç yapıcaz ama bana kocam çalış dese inat ederdim şimdi kendi halime bırakıyor. bliyor ki çalışcam çünkü hem ev kirası hem borç çok zorlanıcaz. Ama durumumun iyi olmasını ve çalışmayıp bebeğime bakmayı çok isterdim.çünkü geçinemeyiz tek maaşla.. şimdi istediğimizi alabiliyoz yapabiliyoz o zaman cok sıkcaz kendimizi diyo..
aslında haklı da..
ama bilmiyom işte..
slm h.gselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şekersiinn opuyorumnanaktan böyle şeker isteyene alırlar heralde ilk torunlarıymış.. alsanaalsanasmile bizim de iki tarafın da ilk torunu hihoyyyt
selam kızlarr..topıcı geç bulsamdaa bende geldim...yalnız herkes kaynaşmış durumdaa burda..ben yabancı kaldım:)
sağlıcakla bebişlerimizi alırız inş. kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?