2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ya emla krem hakkında konuşulmuştu.. bu kremi dr yazıyo denmişti peki hangi bölümün yazdığı farkediyomu CADIARZU bazı bölümler bazı ilaçları yazamıyo ya daha doğrusu sgk kabul etmiyo ya o zaman.. bunda da öyle bişi var mı?? kadındoğumcu yazabiliyomu mesela :1no2:

hoşgeldinnn aklinialirimsmile

Yoğurt çorbası cnm. Bol naneli. Ay canım da çekti yaparsan bir tabak yollayıver.

Evet cnm araya girip yazıyom sonra kendi yazdığımı bulmak için 3 sayfa geri gidiyom . Maşallah diyelim kaydirigubbakcemile3

mmmmmmmmmmmm mis gibi valla kokusu burnuma geldi kızzz şöyle tereyağda kırmızı biberi kavurup dökcen üstünee oohhh

merhaba arkadaşlar, siz de hoşgeldınız opuyorumnanaktan

bu çorba çok lezzetlı oluyor tavsıye ederım hele kese yogurduyla yapılınca daha bı guzel oluyor

nasıl yani odasında yokmu ultrasonn yani bunun için başka yeremi gidiliyorr başka odayaaa çok saçmaa yaaa ben sana yer kaparımmmkaydirigubbakcemile3

ay sorma şifa süper ama
tek saçma tarafı o işte
başka kata iniyosun ultrason için o bi rapor yazıyo sen doktoruna götürüyosunlmaz:

ben her hafta seyretmem, sadece fragmanlarını takip ederim ama bu hafta hakikaten de ilginç olacak.

bende kurtlar vadısını ızlıyorum dızıyıde fragmanlrdn takıp edıyrm gerçi onlar uydurur bişey tekrardan yakalansalr bilee

Ben her hafta seyretmem, sadece fragmanlarını takip ederim ama bu hafta hakikaten de ilginç olacak.

yokyaa öyle izlenim veriyorlarr daha yakalanmazlar yakalanırsaa filim biter daha behlül aşıko lcak nihalee bihter kendi açıklıcakkk ve intihar etcekkk behlülde kaçacakkk kitabı okuyanlar bilirrr

yok kesin bugün burada birilerini gırtlaklayacam ben
burada derken, iişyerinde yani

ay sorma şifa süper ama
tek saçma tarafı o işte
başka kata iniyosun ultrason için o bi rapor yazıyo sen doktoruna götürüyosunlmaz:

benim arkidişte taa 8 ayda gitmişş doktora kabul etmiş olmazsa bizde öyle yaparızz ben devam edeyim kendi doktorumaaa son ayy giderimm artıkk yoksaa eşimle o nu yaşamk keyifli oluyor aylin barborusu bilen bilirr içerde lcd den eşim izliyor bende ultrasondann

yokyaa öyle izlenim veriyorlarr daha yakalanmazlar yakalanırsaa filim biter daha behlül aşıko lcak nihalee bihter kendi açıklıcakkk ve intihar etcekkk behlülde kaçacakkk kitabı okuyanlar bilirrr

nihalde kafayı yıcektı dımı ogrenınce

ben de her hafta seyretmiyorum ayyy bi ilerlemiyo dizi valla :sm_confused: gerçi pek çoğu öyle :sinifsinif: bunun sonunu da bağlarlar kesin.. daha çok uzaması lazım hemen yakalanıp ayrılırlarsa olmazz :roflol:

gercı yaprak dokumunde nasıl sapıttılarsa burdada oyle sapıtıp kıtaptan cıkarlar ıyıce..
daha bu dızı en az 3 sezon gecırır heheh ehee

yok kesin bugün burada birilerini gırtlaklayacam ben
burada derken, iişyerinde yani

dünde öleydi noldu senin elemannar neediyolar sana

aynen bende öle son zamanlarda gitcem

gercı yaprak dokumunde nasıl sapıttılarsa burdada oyle sapıtıp kıtaptan cıkarlar ıyıce..
daha bu dızı en az 3 sezon gecırır heheh ehee

bu sezon yaprak dökümü ve aşk-ı memnu bitecek diye acıklamışlardı ama bunlara belli olmazzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…