Kızlar, Behlül'le Bihter bu bölümde yakalanıyor:
Bihter ile Behlül sonunda yakalandı! - VideoBox - gazetevatan.com
hoşgeldinnn aklinialirimsmile
Yoğurt çorbası cnm. Bol naneli. Ay canım da çekti yaparsan bir tabak yollayıver.
Evet cnm araya girip yazıyom sonra kendi yazdığımı bulmak için 3 sayfa geri gidiyom . Maşallah diyelim kaydirigubbakcemile3
selammm
mmmmmmmmmmmm mis gibi valla kokusu burnuma geldi kızzz şöyle tereyağda kırmızı biberi kavurup dökcen üstünee oohhh
OOFF BU BÖLÜM COK HEYCANLI GECICEKKK GUNLERDIR BU FRAGMANI ARIYORUM YAA COK TESEKKURLER CANIMMa.s.
nasıl yani odasında yokmu ultrasonn yani bunun için başka yeremi gidiliyorr başka odayaaa çok saçmaa yaaa ben sana yer kaparımmmkaydirigubbakcemile3
ben her hafta seyretmem, sadece fragmanlarını takip ederim ama bu hafta hakikaten de ilginç olacak.
Ben her hafta seyretmem, sadece fragmanlarını takip ederim ama bu hafta hakikaten de ilginç olacak.
Kızlar, Behlül'le Bihter bu bölümde yakalanıyor:
Bihter ile Behlül sonunda yakalandı! - VideoBox - gazetevatan.com
ay sorma şifa süper ama
tek saçma tarafı o işte
başka kata iniyosun ultrason için o bi rapor yazıyo sen doktoruna götürüyosunlmaz:
yokyaa öyle izlenim veriyorlarr daha yakalanmazlar yakalanırsaa filim biter daha behlül aşıko lcak nihalee bihter kendi açıklıcakkk ve intihar etcekkk behlülde kaçacakkk kitabı okuyanlar bilirrr
nihalde kafayı yıcektı dımı ogrenınce
nihalde kafayı yıcektı dımı ogrenınce
yokyaa öyle izlenim veriyorlarr daha yakalanmazlar yakalanırsaa filim biter daha behlül aşıko lcak nihalee bihter kendi açıklıcakkk ve intihar etcekkk behlülde kaçacakkk kitabı okuyanlar bilirrr
yok kesin bugün burada birilerini gırtlaklayacam ben
burada derken, iişyerinde yani
Öyle miydi yaa? Ben onu unutmuşum. Nihal'le Behlül evleniyor, Bihter'le anası da kapı dışarı ediliyorlar diye hatırlıyordum.
yok kesin bugün burada birilerini gırtlaklayacam ben
burada derken, iişyerinde yani
benim arkidişte taa 8 ayda gitmişş doktora kabul etmiş olmazsa bizde öyle yaparızz ben devam edeyim kendi doktorumaaa son ayy giderimm artıkk yoksaa eşimle o nu yaşamk keyifli oluyor aylin barborusu bilen bilirr içerde lcd den eşim izliyor bende ultrasondann
gercı yaprak dokumunde nasıl sapıttılarsa burdada oyle sapıtıp kıtaptan cıkarlar ıyıce..
daha bu dızı en az 3 sezon gecırır heheh ehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?