- Konu Sahibi daemon
-
- #41.981
Slm kislar Bugun ufak oglusum icin( artik rahatlila diyebiliyorum oglusum diye cunki doktor 100 de 100 erkek dedi) kontrole gittik.
Sukur rabbime hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi.Malesef bu seferde bana benzemicek sanirim oglusum cunki yuzunu net gördüm ayni babasina benziyo yine mertim gibi.Tabi bu ise esim yine cok sevindi ...
Kayinvalidem utanmasa göbek aticak ogluma benziyo diye sanki bana benzese kötü olucakta.Aslinda isterdim bu sefer azda olsa bana benzesin ama suanki durum babasina benziyo.Neyse saglikli olsunda lnemli olan o zaten.
Doktor cok fazla kilo almissin dedi az ye dedi gercektende artik yuvarlak kivamdayim kislar.
Tam tamina 7 kilo aldim simdiden geriye daha 4 ayim varr cokacimcoook
Demir eksikligimde cikti ayrica onun icinde hap kullanmam gerekiyomus artik.
Doktor ismi ne olucak dedi esimde birden bana bakarak EREN dedi sasirtti beni bi turlu karar veremeyen esim megerse EREN ismini kafasina yerlestirmis bileeegamyoncuiremsu
Slm kislar Bugun ufak oglusum icin( artik rahatlila diyebiliyorum oglusum diye cunki doktor 100 de 100 erkek dedi) kontrole gittik.
Sukur rabbime hersey yolundaymis gelisimi cok iyi dedi.Malesef bu seferde bana benzemicek sanirim oglusum cunki yuzunu net gördüm ayni babasina benziyo yine mertim gibi.Tabi bu ise esim yine cok sevindi ...
Kayinvalidem utanmasa göbek aticak ogluma benziyo diye sanki bana benzese kötü olucakta.Aslinda isterdim bu sefer azda olsa bana benzesin ama suanki durum babasina benziyo.Neyse saglikli olsunda lnemli olan o zaten.
Doktor cok fazla kilo almissin dedi az ye dedi gercektende artik yuvarlak kivamdayim kislar.
Tam tamina 7 kilo aldim simdiden geriye daha 4 ayim varr cokacimcoook
Demir eksikligimde cikti ayrica onun icinde hap kullanmam gerekiyomus artik.
Doktor ismi ne olucak dedi esimde birden bana bakarak EREN dedi sasirtti beni bi turlu karar veremeyen esim megerse EREN ismini kafasina yerlestirmis bileeegamyoncuiremsu
ya kıskandımbilmiyorumkismile
ayyy ne güzel kız aynı gün doğursakya orda bende basmane istiyorum ya dolu olursa ogün tek derdim o
ya berrinide cok duydumda
ben mine hanıma bayıldım bayıldım
şu an kontrollerine nereye gidiyosun
biliyomda yawrum işte sormak istediğim o o makinalardan olan bir bayan dr arıyorum
kocamanda ssk yokbilmiyorumkismile
ya kıskandımbilmiyorumkismile
ayyy ne güzel kız aynı gün doğursakya orda bende basmane istiyorum ya dolu olursa ogün tek derdim o
ya berrinide cok duydumda
ben mine hanıma bayıldım bayıldım
şu an kontrollerine nereye gidiyosun
biliyomda yawrum işte sormak istediğim o o makinalardan olan bir bayan dr arıyorum
kocamanda ssk yokbilmiyorumkismile
kusum 28 ocak ıtıbarıyle 6. ayımıza baslamıs bulunuyoruz.
nazar etme nolur calıs senınde olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniöle olcak tabı
burda söz vermedın mı lenn
iyi canım ne yapsın bu gün pek formunda depikleyip duruyo kaydirigubbakcemile3ayy dün 4 lüden baktık dr la zuzaylılara benziyo ayy dedim bu çok çirkin aykut beyyysağ ol uklacımm handemm napıyorrr
kız sıkalımda aynı gün rdoğurak benimoğlan senni kız kerteriz bir güzelll tabi elifzeli kapmıştır kapannn neyse bizde kan kardeş kaparızz ben şuan aylin barbarosa gidiyorumm 1100 diyor 2 gün yatış işitme testi tümk ontroller dahil ama şifANIN tam teşekkül olması içime siniyor tabi kadın olmalarııı ilkkez alcam randevuu şifadan yarın inş peki muayene şekli güzelmi başdan savma değil dimi
kız sıkalımda aynı gün rdoğurak benimoğlan senni kız kerteriz bir güzelll tabi elifzeli kapmıştır kapannn neyse bizde kan kardeş kaparızz ben şuan aylin barbarosa gidiyorumm 1100 diyor 2 gün yatış işitme testi tümk ontroller dahil ama şifANIN tam teşekkül olması içime siniyor tabi kadın olmalarııı ilkkez alcam randevuu şifadan yarın inş peki muayene şekli güzelmi başdan savma değil dimi
dört gozle benım dogurmamı beklıon dımı..ama maşalalh dedimmmm çok sevindimmm yaaaaaa hoşuma gidiyor böyle görüncee çalışıyorum ama 2 hafta geridennn
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilesempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
fettan süt kızımmmiyi canım ne yapsın bu gün pek formunda depikleyip duruyo kaydirigubbakcemile3ayy dün 4 lüden baktık dr la zuzaylılara benziyo ayy dedim bu çok çirkin aykut beyyy
sürekli dil çıkarıyordu bu çok fettan olcak ben size söyleyeyim dedi drum
hööyyyttt noluyo lenn..
gelınımlen ne bıcım konusuyon sen
elifzele asılıyo bilmiyorumkismile
ama kanki dedi valla bak bişi demedi sonradan
ege sağlık,egepol,gazi arasında seçim yapıcam galiba..ama şifayı sizden duydum fiyatlar daha uygun gibi....orası da uzak ama.zaten izmire en az yarım saatte ulaşıyom birde bornovaya ooooooooo
iyi canım ne yapsın bu gün pek formunda depikleyip duruyo kaydirigubbakcemile3ayy dün 4 lüden baktık dr la zuzaylılara benziyo ayy dedim bu çok çirkin aykut beyyy
sürekli dil çıkarıyordu bu çok fettan olcak ben size söyleyeyim dedi drum
ya kızlar
bana mercımek, domates, sehrıye ve tarhana dısında corba solermısınız.. sole basıtce ıkı dk da yapılcak olanından
hayırlısı olsun canım gözünüzaydın doktor da bizimkisi için babaya benziyor gibi dedi
üzülme canım sağlıklı olsunlarda babasına benzesin
gözün aydın bu arada, bizimde dün sordu dr isme karar verdinizmi diye bizde evet Hande koycaz dedik oda beğendi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?