2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlısı olsun canım gözünüzaydın doktor da bizimkisi için babaya benziyor gibi dedi

üzülme canım sağlıklı olsunlarda babasına benzesin
gözün aydın bu arada, bizimde dün sordu dr isme karar verdinizmi diye bizde evet Hande koycaz dedik oda beğendi kaydirigubbakcemile3

kız sıkalımda aynı gün rdoğurak benimoğlan senni kız kerteriz bir güzelll tabi elifzeli kapmıştır kapannn neyse bizde kan kardeş kaparızz ben şuan aylin barbarosa gidiyorumm 1100 diyor 2 gün yatış işitme testi tümk ontroller dahil ama şifANIN tam teşekkül olması içime siniyor tabi kadın olmalarııı ilkkez alcam randevuu şifadan yarın inş peki muayene şekli güzelmi başdan savma değil dimi

hım anladım cnmmmmmm

kusum 28 ocak ıtıbarıyle 6. ayımıza baslamıs bulunuyoruz.
nazar etme nolur calıs senınde olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama maşalalh dedimmmm çok sevindimmm yaaaaaa hoşuma gidiyor böyle görüncee çalışıyorum ama 2 hafta geridennn

sağ ol uklacımm handemm napıyorrr
iyi canım ne yapsın bu gün pek formunda depikleyip duruyo kaydirigubbakcemile3ayy dün 4 lüden baktık dr la zuzaylılara benziyo ayy dedim bu çok çirkin aykut beyyy
sürekli dil çıkarıyordu bu çok fettan olcak ben size söyleyeyim dedi drum

hööyyyttt noluyo lenn..
gelınımlen ne bıcım konusuyon sen

kontroller çok güzel
okadar güzelki
hastane dolup taşıyo sürekli
oyuzden
kkooooca günün ultrason kapısında sırada geçiyo
ben oyuzden gitmiyorum uzak ve beklemesi var hemde ultrasonda erkek var diye
ama doğum orda olcak ınsallah

kız birde yer yok derlerse ole doğurcagım gun
hastası dıılım ya
e bende son ay oraya giderim nolmuş dimi

ama maşalalh dedimmmm çok sevindimmm yaaaaaa hoşuma gidiyor böyle görüncee çalışıyorum ama 2 hafta geridennn
dört gozle benım dogurmamı beklıon dımı..
dogurcam hıc kımseye annatmıycam herkes doguran akadarkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
fettan süt kızımmm

ya kızlar
bana mercımek, domates, sehrıye ve tarhana dısında corba solermısınız.. sole basıtce ıkı dk da yapılcak olanından

ayyy wc yw gitmem lazım kızlarrr
yoksa sandalyeme yapcammm çenem yüzümden arkadaşda aramış kızım kalk bi yerinden diye dedim wcde gidemedim valla anlamazsın tutma işersin altına dedibilmiyorumkismile

ege sağlık,egepol,gazi arasında seçim yapıcam galiba..ama şifayı sizden duydum fiyatlar daha uygun gibi....orası da uzak ama.zaten izmire en az yarım saatte ulaşıyom birde bornovaya ooooooooo

egesağlık bakter yuvası diyorrlar bizim akrabağ daha doğrusu eşimn akrabası sağ salim doğum yapmış çocuk ordan enfesiyon kapmış
gazi geçen hafta bilhas kendim gittimmm kan aldılar kan alan adam aynı elle bilg kayıt yaptı ayn ıelle kan aldı ayn ıelle pauk kopardı aynı elle koluma sürdü bide çok karışık geldi bide aklında olsunn gece yada hafta sonu doğum yaparsann kim olursa o girermiş doğuma nöbetçi doktor
şifa temizz güzel biraz kalabalık amaa tam teşekkül temiz yerr bide doktorlarıo çok iyiymiş bende ilkkez gitcem ama 3 arkadaşım orda doğum yaptııı

ayy maşallah adı güzel handemmm sevv onu benim içinnn

hemen geliyorum

hayırlısı olsun canım gözünüzaydın doktor da bizimkisi için babaya benziyor gibi dedi

Cok tesekkur ederim canim zaten beim hic umidim yoktu bana benzer belki diye cunki bizim ailede herkes babaya benziyor ne yazikki..
Genelde dikkat ediyorumda bebeklerin %70 inden fazlasi babalari hep ...

üzülme canım sağlıklı olsunlarda babasına benzesin
gözün aydın bu arada, bizimde dün sordu dr isme karar verdinizmi diye bizde evet Hande koycaz dedik oda beğendi kaydirigubbakcemile3

Tabi canim saglikli olsunda buda babaya benzesin napalim ilk oglumu görsen benle hic alakasi yok bazen ben bile diyorum yahu hic bi tarafimi benzemez diye kopya baba yani o kadarr.Bakalim ikincide ilki gibi babasinin kopyasimi olucak yoksa aziciksa olsa bana benzicekmii bilmiyorumkismile

Hande ismini bende cok seviyorum canim benim yigenimin ismide Handenur opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…