selam kızlar ben geldım.. uklacım ıyı haberlerle gel ınsallah..
cınsıyet 12. haftada bellı oluyormus ama soylemıyorlarmıs bakalım bızde ıkılı testte ogrenırız belkı. ama esım kımseye soylemek yok ıkımız bılcez sadece dıyo.. ama ben herkese bangır bangır solemek ıstıyorum:S[/QU
kimseye söyleme eşini dinle sen eşin ve belediye hoparlörine çıtlat yeterli sırnaşık şey
evet ben de kullanmıştım hamilelik öncesi bana da yapmıştı renk değişimi.kızlar bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum.az önce alışveriş merkezine falan gideriz demişsiniz ya aklıma geldi.benim dr ilk randevuda dikkat etmem gereken şeyleri sıralarken alışveriş merkezlerinden uzak dur dedi.yani kapalı olan büyük alışveriş merkezlerinden.içindeki bütün mağazalarda internet bağlantısı olduğu için elektromanyetik radyasyon açısından zararlı dedi.hiç bi dr bu konuda benim kadar hassas değildir demeyi de ihmal etmedi.hatta ben keşke eşimin yanında söylemeseydiniz dedim:)ama açıkta da alışveriş yerleri var caddeler meydanlar oralara git dedi.capitole gitmek için 12.haftamı doldurmayı bekliyorum.onda da sadece bir mağazaya bakıp çıkacağım.bir bildiği vardır diye düşünüyorum.sizlerin de bilginiz olsun...
kimseye söyleme eşini dinle sen eşin ve belediye hoparlörine çıtlat yeterli sırnaşık şey
Kzlar sizde de varmı öle bi tedirginlik bilmem ama
eşimin ailesi isim koyma konusunda bebeğe bakım konusunda karışıcaklar diye ödüm kopuyo
Yani şimdilik öle bişy yok ama eltimin bebeğine çok karışmışlardı
Eşim sen merak etme yorma kafanı diyo ama...
Kzlar sizde de varmı öle bi tedirginlik bilmem ama
eşimin ailesi isim koyma konusunda bebeğe bakım konusunda karışıcaklar diye ödüm kopuyo
Yani şimdilik öle bişy yok ama eltimin bebeğine çok karışmışlardı
Eşim sen merak etme yorma kafanı diyo ama...
ben o konuda kendıme cok guvenıyorum.. kımseyı karıstırtmam ısteyen dener gorur dıcemde daha once cok gorduler yıne denemek ısterlerse yıne gorurler. kayınvalıde bakıma kesın karısacak ama kendı bılır..klava:
haklisin cakacim.insaallah dönecegiz eski halimize.ooo eskiler hoplaya ziplaya is yapiyorlarmis,bizse nasil hareket edecegimizi sasirdik.insanlar cok anlayissiz,gelmeyin iste insanin üstüne degilmi.zaten en cok sevdigimiz seylerden mahrum kaliyoruz ya,ama saglik olsun canim ya,gecici bir durum bunlar.endise edilecek hic birsey yok.inşallah canım bizi bizden başkalarının anlaması çok zor zaten her gün dua ediyorum bir an önce eskisi gibi olayım diye öyle zor geliyoki gerçekten eskilerden 8-10 tane doğuranları hiç aklım almıyo ben şimdiden tövbe etttim resmen ya helede şu iştahsızlık herkesin onu yermisin bunu yermisin soruları benim öyle canımı sıkıyoki benki o kadar çok severdim yemek yemeyi ağzım hiç boş durmazdı bunları düşündükçe resmen sinirlerim bozuluyo hastamı oldum yoksa diye çok korkuyorum
Bende senin gibiyim şimdiden gardımı aldım ama atamıyom o tedirginiliği üstümden yapıştı bana :roflol:
Dün gece çocuğunuz keşke babasına çekse babası çok akıllı bi çocuktu bebekken dedi
BEn de sen öle sanıyosun babsı hiç de akıllı değil dedim
ben zaten normalde alışveriş merkezlerini hiç sevmem
içim daralır bunalıma girerim
bu yüzden mi acaba akannehir
bende duymuştum oradaki elektrik akımının insanlara yan etki yaptığını
ama hemen hemen herseyin icinde soya var nasil yapicaz ki bunu,ki yurt disindada imkansiz.hep soya jelatinli yemek zorundayiz.yoksa soya jelatinsiz olanlarda domuz katkisi,oluyor.ne zarari varmiski soyaninbebis02 canım gerçekten çok güzel okudum hepsini
benim doktorumda bana dedi ki içinin almadığı birşeyi zorla ve sadece yemen gerektiğini düşündüğün için yeme kendini zorlama demişti. Sadece doktorum özelikle yaş pataya acayip karşı tatlı konusunda da uyardı gebelik şekeri için tatlı kesinlikle yemeni istemem dedi çok canın isterse sütlü ama evde yaptığın çok az şekerli bir tatlı yiyebilirsin dedi bu arada kızlar ÇOK ÖNEMLİ bir konu daha özellikle çokokrem tarzı sürülebilir çikolatalarda yüksek oranda soya varmış soya da hamileiler için kesinlikle önerilmeyen birşeymiş yenmemesi gerekiyo yani soya yağı da dahil bir de soyanın genetiği malesef kötü olduğundan dikkat edin aklınızda olsun aman yemeyelim. Bir de aldığımız hrşeyin son kullanma tarihine mutlaka bakalım beni hiç bakmazdım daha önce ama şimdi didik didik bakıyorum bebişim için :ecrin_bebek:
BEN GURBETTE OLDUĞUM İÇİN SORUN OLMAZ AMA BEBİŞİN İLK AYLARDA BANYOSUNU YAPMAKTAN KORKARIM onu nasıl becericam bilemiyorum:uhm::uhm:
Bende senin gibiyim şimdiden gardımı aldım ama atamıyom o tedirginiliği üstümden yapıştı bana :roflol:
Dün gece çocuğunuz keşke babasına çekse babası çok akıllı bi çocuktu bebekken dedi
BEn de sen öle sanıyosun babsı hiç de akıllı değil dedim
klava:ah şu kayınvalideler yok mu ah benimkide oğlunu överr durur bir gün tak etti telefonda yine övdü benim oğlum akıllı benim oğlum terbiyeli ama kısmeti yavergitmedi rabbimin taktiri demez mi açtım ağzımı yumdum gözümü zaten gebelikten dolayı hasassım çok ağır konuştum sonra eşime söyledim ağır konuştuğumu sağolsun anlayışlı çıktı sana haksızlık yapıldığını hissediyorsan karşılık ver dedi:lepi:
Ben de gurbetteyim canım ama eşimin ailesinin yanındayım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?