2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meliscim iştahın nasıl bulantıların oluyomu seninde

canım ara ara oluyo bulantılarım geçen hafta sonu felaketti yani sadece haşlanmış patates yedim cumartesi bütün gün başka bişey yiyemedim bi de bazen akşamları yemek yerken bulantılarım oluyo bir de baş dönmelerim oluyo hafif hafif arada Allaha şükür bu kadar napalım iyi olsun da minnoşlarımız ben razıyım herşeye kuzum o benim kuzuuuum :ecrin_bebek:a.s.

kızlar benim takvim görünmüyor ama neden acaba
sadece ticker factoy mi kabul oluyor ben de onu beceremedim ya bilen varsa kısacacık bana yazabilir mi

ticker faktory sitesine gir
beğendiğin ticker seç
3 tane link var HTML olanın içinde SRC= den sonra gelen http: .... preg. png ye kadar kopyala tırnak işaretlerini alma
kullanıcı isminin orda çizelge var oraya yapıştır. :)

kaynak:uklanın mesajı hehe çaldım mesajı valla çok güzel anlatmış ben bi seferde yaptıydım burdan baka baka. takıldığın olursa sor bize

iştahsızlıkla nasıl başa çıkabiliriz hiç doktoruna soran varmı aranızda arkadaşlar

stella ne oldu canım?

benim de hastanedeki bir dr. sinirimi bozdu ama kendimi sakinleştirdim kaydirigubbakcemile2

arkadaşım 6 aylık hamile
msnde konuşuyorduk boğazlarım ağrıyor falan dedi
sonra ne dese beğenirsiniz ayyy düşündükçe sinirleniyorum yazışma aşağıda işte
X benim
Y de arkadaş

Y
keyıf sıgarası ıcıyım
bogazımın agrısı gecer
X
şakası bile kötü
Y
çok içmiyorum
baya azalttım

X

ciddimisin sen
Y
sakaa
desem
ınanacakmısın
X
bilmiyorum o kadar kendi nefsini tutamayacağına inanmak istemiyorum eğer ciddiysen nasıl anne olacaksın sen bilemiyecem
çok ihmalkar ve bencillik bu yaptığın senden beklemezdim
neyse madem keyif sigarası içiyorsun, sana bol keyifli günler
hadi bay

canım çok teşekkür ederim deniyeyim hemen opuyorumnanaktan

kıslarrrrrrrrrrrrr avatarım nasılll cok muu seksice olmus:)))

ay stella gerçekten sinir bir durum.. sonra birşey yazmadı mı gerçekten içiyor mudur yaa

stella ne yazıkkı bebekler anne babalarını nkımın olacagına kendılerı karar veremıyor. ınsallah bebge bısey olmaz sag salım gelır dunyaya arkadasınla konusmayı denesen belkı ıkna olur he..

kıslarrrrrrrrrrrrr avatarım nasılll cok muu seksice olmus:)))

Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3
kıss ne zaman geliyo senin kocan, dün iyiki kocasız yattın yani kudurdun maaşallah..
benim burcum akrep ben de kendimi istekli sanardım :roflol: senin burcun ne çok merak ettim :jeyyar:

stella ne yazıkkı bebekler anne babalarını nkımın olacagına kendılerı karar veremıyor. ınsallah bebge bısey olmaz sag salım gelır dunyaya arkadasınla konusmayı denesen belkı ıkna olur he..

bizim şirkette bi hatun fosuuur fosur 1 tane azaltmadan içtiydi

ben de akrebşm:teytey:

aman tamam be degiştirdikk ormantik bir ortam yaratalım dedikkkaydirigubbakcemile3...arada bir fantazi iyidirkaydirigubbakcemile3
yok yafrim benn akrep degilim ama kocişim akreppp:)))ben teraziyimmm o sever bölee seylerii onun için yaptım ama bizim adımız cıktııkaydirigubbakcemile3

kocam 4 gün daha yokk vallahi azmadım kıssslarrr hersey ormantklik içinkaydirigubbakcemile3

yaaa şimdi hepimiz kocişlerle resim mi koyalımm illee kaydirigubbakcemile3

kıskandım bende kocişimin resmını ekledım

baska bı resım daha eklıycektım ama formatı uymadı neyse evde eklerım bıkac resım

bende terazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…