2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar ben cok mtluyum buğün ya bir anda karar verip nöbetci dr gittik ve kızımıgördüm maşallah ona

pembik teyze bak satlarımız aynı cinsiyetlerimizde aynı kız yerim ben onları :)

evt canım gördüm şimdi çok sevindim bakalım önce hangimiz doğuracaz kaydirigubbakcemile3 ben de dün lcw de indirim vardı kızıma 24 liraya mor bir mont aldım ama cok sık güzel bisey 6-12 ay arası giydirilecek bir mohihoyyytnt.

canım valla saglıklı gelsinlerde ne zaman gelirse gelsinler

kızında saglıklı günlerde giysin cici montunuzu

Ozbekciğim kızın hayırlı olsun, Haziran ayı kızlar ayı oldu. :)

allah razı olsun melmacım

kızlar ya cok farklı bir duygumuş minişimin vrlığına buğün inandım hiç aglamamıştım buğün devamlı aglıyom mutluluktan allahıma coooooook şükür cok aratmadı meleğimi bana

kiz allahmi söyletyo benimki belil degil ama kiz gecyor gönlümüzden 2 oglum var birde güzel ALLAHIM saglkli hayrlii bir kiz evladi nasip eder insallah

I3irtanem, kendini göstermeye bebişler genelde kız çıktı, ben de senin bebişin için tahminimi kız olarak kullanıyorum. Ne güzel, 3 evlat sahibi olacan, Allah isteyen herkese versin

I3irtanem, kendini göstermeye bebişler genelde kız çıktı, ben de senin bebişin için tahminimi kız olarak kullanıyorum. Ne güzel, 3 evlat sahibi olacan, Allah isteyen herkese versin

Aminn sagol canim valla cok mutlu ettin umarim dedign gibi olur:dance:

bu önümüzdeki hafta persemme günü doktorda randevum var gösterir se hemen haber edecem size

valla biz buğün dışardaydık herhangi bir hastanennin önünden geçiyorduk nöbetci dr a baktırık :)

Back
X