gunaydııınnnn..
,6 ya dogru uyudum ve sımdı kalktım..
tekrar uyumamam lazım yıgenım bızde.
bende bugun doktora gıdıcem hava sımdılık cok guzel yagmru yagmaz ınsallah.
özge kıss yarı yolun hayırlı olsun yavrummm
günaydin canim nasilsin.evet ya,Allahin izniyle yolu yariladik.yokusu ciktik,simdi iniyoruz,inis kolay olur.ben bu cuma 22.haftama giriyorum Allahin izniyle.subati atlattikmi tamam,bahara girecegiz artik.subat zaten 28 cekiyor:sm_cool:
günaydin canim nasilsin.evet ya,Allahin izniyle yolu yariladik.yokusu ciktik,simdi iniyoruz,inis kolay olur.ben bu cuma 22.haftama giriyorum Allahin izniyle.subati atlattikmi tamam,bahara girecegiz artik.subat zaten 28 cekiyor:sm_cool:
gecen kontrolümde bende tam görememistim.esim tam koca ekranin önünde durdugu icin rahatlikla gördü.ben yattigim yerden,ay kolu nerde basi nerde bacagi derken dr kontrolü bitirdi.bunlari esime soruyorum tabi,sinir etti beni,duymadiki adam beni kizina bakmaktan.simdi ayin 4 ünü sabirsizlikla bekliyorum.ayrintiliya giricem.ayrintili ultrosonda orada uzun kaliniyormus.Cumartesi be de gidip oğşumu gördüm, miniğim 293 gr olmuş, ben pek anlayamadım ama babası büyük ekrandan yüzünü görmüş, ağzını açıp kapatıyordu diyor :)
Bel ağrısı şikayeti ile 1 hafta önce gittiğim için doktorum ultrasonla rahimde bir ölçüm yaptı ve 3. küsür cm bi değer söyledi. Ben de ne olduğunu sormayı unuttum. Ama herşey normal gidiyor dedi. Hiç kilo almamışım :)
Doktorum son ana kadar normal doğum olması için çalışacaz ama son 2 hafta doğum şekli belli olur dedi.
Bel ağrısı için de idrar tahlili yaptırdı (sonuçlarına henüz bakamadım). Eğer iltihaplanma yoksa bel fıtığı için kontrole gönderecek.
yağmur benim kızım :1shok:
yağmaz :1shok:
kıs bayılma uykusuzluktan dikkat et..
sağol cınım valla yirim ben onun yarı yolunu
haydin bakalım git gör oğluşunu.. kaçta randevun
aynen canim katiliyorum.daha 11. hafta falan dün gibi.30 haftalik oldumu dogum yaklasti demek.zaten 36.haftada dogsalar bile,gelisimini tamamladiklari icin normal dogum haftasi oluyormus.Ama insaallah zamaninda dogarlar.
günaydın canım sağol opuyorumnanaktan
evet ya vakit geçmiyor gibi geliyor ama aslında ne de çabuk geçiyor..
daha dün gibi hamile oldugumuzu öğrendiğimiz..
kaç hafta geçmiş üzerindenn
gecen kontrolümde bende tam görememistim.esim tam koca ekranin önünde durdugu icin rahatlikla gördü.ben yattigim yerden,ay kolu nerde basi nerde bacagi derken dr kontrolü bitirdi.bunlari esime soruyorum tabi,sinir etti beni,duymadiki adam beni kizina bakmaktan.simdi ayin 4 ünü sabirsizlikla bekliyorum.ayrintiliya giricem.ayrintili ultrosonda orada uzun kaliniyormus.
randevusuz gıdıcem kusum..
annemlerın orda bı hastane var.
cok buyuk degıl.
kuzenımde orda doktordan memnun kalmıs orda dogum yaptı hem gıdıp bı doktora bakıcam hem bebikimi görcem..
gelınıme söle de yağmasın emi..
günaydin daemoncum uykun düzelmedimi,hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ay evet inşallah yaaa...aynen canim katiliyorum.daha 11. hafta falan dün gibi.30 haftalik oldumu dogum yaklasti demek.zaten 36.haftada dogsalar bile,gelisimini tamamladiklari icin normal dogum haftasi oluyormus.Ama insaallah zamaninda dogarlar.
bakıyım bakalım neler yapıyo..heee
iyi iyi git bakalım daemoşum..
bak bakalım neler yapıo senin oğluş..
temam ben de sölerim kızıma, yağmayacak :1ninca:
gunaydınnn..günaydin daemoncum uykun düzelmedimi,
bakıyım bakalım neler yapıyo..
ay oncekı gunde ruyamda gordum ya sankı ıcımdekı şeyın neye benzedıgını gorebılıyo gıbıyım.
sesımede tepkı verıyor artık bebegım.
ya yerım kıs ben bunlarııı..
allahım bunlar gercekk opuyorumnanaktan
gunaydınnn..
yok anacım ne gezeerrr ben ıyıcene sapıtık karı oldumdelikafadulden
arkadaslar ben gideyim kahvaltimi yapayim.zira saglikli besleniyorum artik.biraz gec kaldim ama,artik ögünlerimi atlamadan yiyiyorum.sakin sok olmayin 2 haftada 4 kilo almisim,ki fazla yememe ragmen.sütü bile sekersiz ictim su ana kadar.abur cubur olarakta cokoprens,cizi falan yedim bu kadar yani.görünüs olarak da kilo aldigim gözükmüyor,bu hafta da böyle devam ederse acil dra gidicem.acaba vücudum ödem mi yapiyor diye merak ediyorum.kilo umrumda degil tek derdim bebegim.boyum uzun oldugu icin göstermiyorum hemde cabuk veririm
bakıyım bakalım neler yapıyo..
ay oncekı gunde ruyamda gordum ya sankı ıcımdekı şeyın neye benzedıgını gorebılıyo gıbıyım.
sesımede tepkı verıyor artık bebegım.
ya yerım kıs ben bunlarııı..
allahım bunlar gercekk opuyorumnanaktan
gunaydınnn..
yok anacım ne gezeerrr ben ıyıcene sapıtık karı oldumdelikafadulden
aaa sesede mi tepki vermeye başladı kıızzz...
ay allahım nası büyüyolar yaaa
daha dün kalp atışını duyduk diye seviniyoduk
mercimek kadarlardı
kocaman oldular şimdi..
vay beee...
tebrikler özbekkk gözün aydınnnnnnnnnnallah razı olsun kızlar ucuyorum sevinçten buğün kızım ebrum geliyor yuppiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?