2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yağmur benim kızım :1shok:
yağmaz :1shok:
kıs bayılma uykusuzluktan dikkat et..

sağol cınım valla yirim ben onun yarı yolunu

haydin bakalım git gör oğluşunu.. kaçta randevun

günaydin canim nasilsin.evet ya,Allahin izniyle yolu yariladik.yokusu ciktik,simdi iniyoruz,inis kolay olur.ben bu cuma 22.haftama giriyorum Allahin izniyle.subati atlattikmi tamam,bahara girecegiz artik.subat zaten 28 cekiyor:sm_cool:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydin canim nasilsin.evet ya,Allahin izniyle yolu yariladik.yokusu ciktik,simdi iniyoruz,inis kolay olur.ben bu cuma 22.haftama giriyorum Allahin izniyle.subati atlattikmi tamam,bahara girecegiz artik.subat zaten 28 cekiyor:sm_cool:

günaydın canım sağol
opuyorumnanaktan

evet ya vakit geçmiyor gibi geliyor ama aslında ne de çabuk geçiyor..
daha dün gibi hamile oldugumuzu öğrendiğimiz..
kaç hafta geçmiş üzerindenn

gecen kontrolümde bende tam görememistim.esim tam koca ekranin önünde durdugu icin rahatlikla gördü.ben yattigim yerden,ay kolu nerde basi nerde bacagi derken dr kontrolü bitirdi.bunlari esime soruyorum tabi,sinir etti beni,duymadiki adam beni kizina bakmaktan.simdi ayin 4 ünü sabirsizlikla bekliyorum.ayrintiliya giricem.ayrintili ultrosonda orada uzun kaliniyormus.

yağmur benim kızım :1shok:
yağmaz :1shok:
kıs bayılma uykusuzluktan dikkat et..

sağol cınım valla yirim ben onun yarı yolunu

haydin bakalım git gör oğluşunu.. kaçta randevun

randevusuz gıdıcem kusum..
annemlerın orda bı hastane var.
cok buyuk degıl.
kuzenımde orda doktordan memnun kalmıs orda dogum yaptı hem gıdıp bı doktora bakıcam hem bebikimi görcem..
gelınıme söle de yağmasın emi..

günaydın canım sağol
opuyorumnanaktan

evet ya vakit geçmiyor gibi geliyor ama aslında ne de çabuk geçiyor..
daha dün gibi hamile oldugumuzu öğrendiğimiz..
kaç hafta geçmiş üzerindenn
aynen canim katiliyorum.daha 11. hafta falan dün gibi.30 haftalik oldumu dogum yaklasti demek.zaten 36.haftada dogsalar bile,gelisimini tamamladiklari icin normal dogum haftasi oluyormus.Ama insaallah zamaninda dogarlar.

Aynen canım, ne neresi anlayamadım, doktorun verdiği resimde de ne neresi belli değil, 18 Şubat'ta benim de ayrıntılı ultrasonum var. Orda herşey net belli oluyor ve nerdeyse yarım saat sürüyor. Ben de şimdi onu iple çekiyorum

Son düzenleme:

heee
iyi iyi git bakalım daemoşum..
bak bakalım neler yapıo senin oğluş..
temam ben de sölerim kızıma, yağmayacak
:1ninca:

aynen canim katiliyorum.daha 11. hafta falan dün gibi.30 haftalik oldumu dogum yaklasti demek.zaten 36.haftada dogsalar bile,gelisimini tamamladiklari icin normal dogum haftasi oluyormus.Ama insaallah zamaninda dogarlar.
ay evet inşallah yaaa...
inşallah zamanında doğarlar..
ilk 3 ay başka korku vardı, şimdi son 3 ay da başka korku olacak..
bi sağlıkla alalım kucağımıza zaten daha ne isteris
Şeniz

günaydınn...
benim kız sabah jimnastiği yapıyor galiba, resmen gümbürdüyor içerde :)

heee
iyi iyi git bakalım daemoşum..
bak bakalım neler yapıo senin oğluş..
temam ben de sölerim kızıma, yağmayacak
:1ninca:
bakıyım bakalım neler yapıyo..
ay oncekı gunde ruyamda gordum ya sankı ıcımdekı şeyın neye benzedıgını gorebılıyo gıbıyım.
sesımede tepkı verıyor artık bebegım.
ya yerım kıs ben bunlarııı..
allahım bunlar gercekk opuyorumnanaktan

günaydin daemoncum uykun düzelmedimi,
gunaydınnn..
yok anacım ne gezeerrr ben ıyıcene sapıtık karı oldumdelikafadulden

arkadaslar ben gideyim kahvaltimi yapayim.zira saglikli besleniyorum artik.biraz gec kaldim ama,artik ögünlerimi atlamadan yiyiyorum.sakin sok olmayin 2 haftada 4 kilo almisim,ki fazla yememe ragmen.sütü bile sekersiz ictim su ana kadar.abur cubur olarakta cokoprens,cizi falan yedim bu kadar yani.görünüs olarak da kilo aldigim gözükmüyor,bu hafta da böyle devam ederse acil dra gidicem.acaba vücudum ödem mi yapiyor diye merak ediyorum.kilo umrumda degil tek derdim bebegim.boyum uzun oldugu icin göstermiyorum hemde cabuk veririm

aaa sesede mi tepki vermeye başladı kıızzz...
ay allahım nası büyüyolar yaaa
daha dün kalp atışını duyduk diye seviniyoduk
mercimek kadarlardı
kocaman oldular şimdi..
vay beee...

böle haberler duyunca rahatlıyorum..
tek kılo alan ben degılımkaydirigubbakcemile3
haydı afıyet bak seker bebegıne löp löp et olsunnn

leach maasalah bebekine...hihoyyyt

günaydınlarrrr

evet daemon artık seslere tepki veriyorlar. bende konuşunca kıpırdanıyor birşeyler yapıyor artk.
ama benimkisi hala kibar kibar hareket ediyor hiç gümbürdediğini duymadım. hiç anasına çekmemiş bu kız .

aaa sesede mi tepki vermeye başladı kıızzz...
ay allahım nası büyüyolar yaaa
daha dün kalp atışını duyduk diye seviniyoduk
mercimek kadarlardı
kocaman oldular şimdi..
vay beee...

yaaa büyüdüler annesi. kese görünmedi kalbi atmadı derken bizimkiler adam oldular.
ne güzel ya mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…