2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamileyken sigara içmek bebeğin beslendiği kordonu daralttığndan düşüklere, etken doğuma yada düşük kilolu ve akciğer kalp problemli bebek doğmasına sebep oluyormuş aman ya içien varsa da nolur o minicik can için biraksın çok mu kolay sanki diyen vardır ama inanın kolay ben de içiyodum hamile olduğumu öğrenciğim andan beri ağzıma sürmedim ve içilen yerlerde asla durmadım. O küçücük haliyle yaşama tutunmaya çalışırken annesinin onu zehiremesi çok kötü. Annelik bebeği dünyaya getirince başlamıyo hamilelik başladığı an başlıyor annelik duygusu ya da ben öyle hissediyorum ama ne olursa olsun o küçük cana zarar veren anne değildir bana göre belki ağır oldu ama olsun belki birilerinin vicdanı sızlar da o küçücük canı artık zehirlemekten vazgeçer inşallah.

özge senınde kedişin mi var cok guzel ya.. mıncıkla onu aksma benım yerıme.. benımde bı kopüşüm var koca danam onun da resımlerını eklıyım.. gercı küstü bana artık

olmaz sekero bugun kociş gunu aksama albume resım eklıyım bende dugunumuzden balayımızdan cıktıgımız zamnlardan..

ya kuafore gotursun bırı benı kolumdan tutup

gel kusum birlikte gidelimmmm yoksa kocam bni artık eve almıcakkkaydirigubbakcemile3

gecen gün bıyıklarıma bakı diyorki bnmlee yarıs mı yapıyonn:roflol::roflol:

cok utandım ama krizede girdim:roflol:

ayy kıslar hamileyken hayvana nasıl bakıyorsunuzzzz..bn köpegin kokusundan cok igreniyorum yıka yıka yineee bir garip kokuyorr

özge senınde kedişin mi var cok guzel ya.. mıncıkla onu aksma benım yerıme.. benımde bı kopüşüm var koca danam onun da resımlerını eklıyım.. gercı küstü bana artık

evet canımmm kedişim varr bayılıyorum ona yaa cocugum gibi seviyom onu bennn..
tamam mıncıklarım eve gidince onu da bol bol senin yerine de..
sen de köpüşü mıncıkla, ben köpüşleri de çok severim.

ayy kıslar hamileyken hayvana nasıl bakıyorsunuzzzz..bn köpegin kokusundan cok igreniyorum yıka yıka yineee bir garip kokuyorr
ayy benim kedoşum hiç kokmaz valla.. mis gibi kokuyo..
her gelen bize, kediden nefret bile ediyo olsa bizde kedi sevmeye başlıyo..
bööle göbüşünü kokluyom ben onun hep mis gibi kokuyo..
ev de hiç kedi medi kokmuyo..
ben de almadan önce kokar mı diye korkmuştum ama ayy benim yavruşum çok bi başka canım benim eve gitsem de sevsem

gidelim tubicikim valla bızımkının en sınır oldugu seydır ama napıyım yaa...

kopegın kendıne has bı kokusu vardır ama ona alısıyo ınsan bı sure sonra. ama bebklıkte daha cok kouyor kopeklerı sımdı hıc ole bı koku yok eskısı gıbı. hamıleyken zor oluyor tabı yanı ben artık tek basıma cıkaramıyorum dısarı bızımkı hıperaktıfte

ne güsel kedişler köpüşler ben de istiyoruuum ama benim kociş biraz titiz tüylü hayvan alamıyoruz eve ikimiz de çok seviyoruz kendisi köpeklere bayılır ama eve sokmuyo işte lülülülülülü

masalalhh masallah :)))))köpegin hiperaktifinide senden dydum:)))))

bende istiyordum bi alman kurdu..esşimde husky istiyor..belli bir süre kuzenin kopegine baktık ama bn kokusuna dayanamadımm

ilerde birgün bahceli bir eve sahip olursak anca alabilirz.ama dairede bn basa cıkamam..cünkü husky nin tüm kokusu eve yayılıyordu((

sende öyle bir problem yoksaa güzel tabikii

Kızlar gÖĞsÜnÜn ŞİŞİ İnEn var mı
bunlar hep bÖlemİ kalcaklar

kıs hiç iner mi göğüs şişi..
artarak devam edecekmiş valla.. ben de eskiden küçük olan göğüslerim şimdi gömleklere sıgmaz oldu

Kızlar gÖĞsÜnÜn ŞİŞİ İnEn var mı
bunlar hep bÖlemİ kalcaklar

bnmkiler zaten büyüktü şimdii 90-95 olmuslardırr sanırımm emzirme bitis dönemine kadar bu böyle sürcekkk

üzülmeyin kıslaarr kocişlerimizin bu durum pek bi hosuna giderrrkaydirigubbakcemile3

ne güsel kedişler köpüşler ben de istiyoruuum ama benim kociş biraz titiz tüylü hayvan alamıyoruz eve ikimiz de çok seviyoruz kendisi köpeklere bayılır ama eve sokmuyo işte lülülülülülü
genelde erkekler ister kadınlar istemez ama sizde tersi olmuş. çok istiyorsan ikna edersin bence.. :jeyyar:

Vallaha anacım ya gömleklerimden vazgeçtim hiçbirini giyemiyom üzerine v yaka bişeyler giymeden Çok üzgünüm çoook
Dahada büyürse eyvahlarım olsunnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kıs hiç iner mi göğüs şişi..
artarak devam edecekmiş valla.. ben de eskiden küçük olan göğüslerim şimdi gömleklere sıgmaz oldu

Canim annemin kedileri de kokmuyor normalde cok temizler ama hamile miyim diye bilemiyorum
dun kucagima geldi yatti nasil koktu birden bana halbuki kac zamanlik kedi normalde hic kokmazdi. :sinifsinif:

oldu mu foto bulamadım yaf
gerçekten de çok şekersiniz kıs şekero

bnmkiler zaten büyüktü şimdii 90-95 olmuslardırr sanırımm emzirme bitis dönemine kadar bu böyle sürcekkk

üzülmeyin kıslaarr kocişlerimizin bu durum pek bi hosuna giderrrkaydirigubbakcemile3

hee valla beimkinin pek hoşuna gidemiyo çok üzgünüm, çünkü acayip derecede acıyo dokunulmuyo ayol naapsın ööle büyük göğsü adam dokunamadıktan sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…