- Konu Sahibi daemon
-
- #4.301
melisss hayırlı olsun ticerinnnn işallah hergün dogru işlerr arada tamire ihtiyacı oluyorrr dikkat etkaydirigubbakcemile3
olmaz sekero bugun kociş gunu aksama albume resım eklıyım bende dugunumuzden balayımızdan cıktıgımız zamnlardan..
ya kuafore gotursun bırı benı kolumdan tutup
özge senınde kedişin mi var cok guzel ya.. mıncıkla onu aksma benım yerıme.. benımde bı kopüşüm var koca danam onun da resımlerını eklıyım.. gercı küstü bana artık
ayy benim kedoşum hiç kokmaz valla.. mis gibi kokuyo..ayy kıslar hamileyken hayvana nasıl bakıyorsunuzzzz..bn köpegin kokusundan cok igreniyorum yıka yıka yineee bir garip kokuyorr
Kızlar gÖĞsÜnÜn ŞİŞİ İnEn var mı
bunlar hep bÖlemİ kalcaklar
Kızlar gÖĞsÜnÜn ŞİŞİ İnEn var mı
bunlar hep bÖlemİ kalcaklar
kıs hiç iner mi göğüs şişi..
artarak devam edecekmiş valla.. ben de eskiden küçük olan göğüslerim şimdi gömleklere sıgmaz oldu
genelde erkekler ister kadınlar istemez ama sizde tersi olmuş. çok istiyorsan ikna edersin bence.. :jeyyar:ne güsel kedişler köpüşler ben de istiyoruuum ama benim kociş biraz titiz tüylü hayvan alamıyoruz eve ikimiz de çok seviyoruz kendisi köpeklere bayılır ama eve sokmuyo işte lülülülülülü
oldu mu foto bulamadım yaf
kıs hiç iner mi göğüs şişi..
artarak devam edecekmiş valla.. ben de eskiden küçük olan göğüslerim şimdi gömleklere sıgmaz oldu
ayy benim kedoşum hiç kokmaz valla.. mis gibi kokuyo..
her gelen bize, kediden nefret bile ediyo olsa bizde kedi sevmeye başlıyo..
bööle göbüşünü kokluyom ben onun hep mis gibi kokuyo..
ev de hiç kedi medi kokmuyo..
ben de almadan önce kokar mı diye korkmuştum ama ayy benim yavruşum çok bi başka canım benim eve gitsem de sevsem
gerçekten de çok şekersiniz kıs şekerooldu mu foto bulamadım yaf
bnmkiler zaten büyüktü şimdii 90-95 olmuslardırr sanırımm emzirme bitis dönemine kadar bu böyle sürcekkk
üzülmeyin kıslaarr kocişlerimizin bu durum pek bi hosuna giderrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?