2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok anacım ben bu haldeyken boya falan uğraşamayız...odayı aynen koyar geçeriz biz...belki sadece bordür o kadar..

:roflol::roflol::roflol:

elhamra kusum yok bana denızcı modelınden öğğ geldı nere gıtsem ondan var..
ben buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolabı alıcam

bebişin uyuyordur belki de hareket etse de sen anlamıyorsun. az daha bekle , çikolata falan ye belki hareketlenir.

bu arada melmea beşik çok güzel ama 8 ay onun içinde yatamaz gibi geliyor bana

Orda 1.5-2 yaşlarında kızı olan bir anneyle konuştum, kendisi 8 aya kadar kullanmış. O yüzden 8 aya kadar kullanılabilir dedim archi.

Pembe sıkma canını kötü birşey yoktur, ben de Cumartesi günü çok yoruldum, tüm gün ayaktaydım. Pazar günü uyudu bebişim. Hatta sıkı pantalon giymiştim, acaba bişey mi oldu diye korkmuştum. Ama bugün yine hareketlendi.

şey sen o tiyatrodaki çocuğu doğurduydun dimiohaoldumsmile

Hee onu doğuran bendim, Ersin Korkut'u.

Orda 1.5-2 yaşlarında kız olan bir anneyle konuştum, kendisi 8 aya kadar kullanmış. O yüzden 8 aya kadar kullanılabilir dedim archi.

.

hımm o zaman doğrudur. görünüşte küçük gibi duruyor çünkü. ama çok hoş bir model gidip görmek lazm

kızlar ben artık cıkıyorum.
evı azcık toparlıyımda anneme gıdıp yegenımı bırakıcam annecım dolma sarıyomus..
hemen hastaneye gıdıp annecıgıme gerı doneyım.
aksama ancak gelırım hoscakalınn..
benı ozleyın.
onemlı seyle rkonusmayın ben yokken..
uygun fıyata buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolaplı modellerı bana yollayın anacım..
öpuldunus...

:roflol::roflol::roflol:

archi gülme kıszemuszemus

elhamra kusum yok bana denızcı modelınden öğğ geldı nere gıtsem ondan var..
ben buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolabı alıcam

aslında doğruda sölüyon be kuşum
ama ben sana bi mini beşik gördüm demiştimya aaah mükemmeldi ya
almayı düşünseydin
buran yollatırdım valla
minik bi kayığın içinde yatcak tuğberk düşünsene

kaydirigubbakcemile3

annaaaammm u da bizim eşimle beğendiğimiz model :)))

çok güzel değilmi benim tarzım tamamen bu ben çok beğendim daha ucuzunu bulamasamda bu takımı yaptırıcam yada alıcam. Hemde uzun süre kullanılabilecek bişey.

Bende aşağıdakini beğenmiştim aylar önce. Biraz pahalı. Bu modeli imalatçılara gösterip fiyat almayı düşünüyorum.

Litte Colors Bebek Odası Takımı - EVANTE | | Bebefix.com

bu odayı ben de çok beğenmiştiim zemuszemus eşim sadece beyaz büyük odası gibi olur dedi vazgeçtik.. ama sana iyi bi haber bu odayı karabağlarda sorduk 1800 fiyat verdi internetteki fiyatını baz alma yerinde peşin falan uyguna alabilirsin kaydirigubbakcemile5

ben
seni
çok özlemiştim
amaalsanaalsanasmile

çok güzel değilmi benim tarzım tamamen bu ben çok beğendim daha ucuzunu bulamasamda bu takımı yaptırıcam yada alıcam. Hemde uzun süre kullanılabilecek bişey.
aynen canım bende hep böle takımlara bakyorum bu hoşuma gitti bi iki tane daha var böle, ilerde genç odası için bile uygun gardrobu

ben
seni
çok özlemiştim
amaalsanaalsanasmile
kuzumm o kayık gıbı olan besık nerdeydı lınkını bulabılır mısın kac paraydıkı hıc hatırlamıyourm..
ben galıba bu gıdısle kucuk bı besık alıp koycam yatak odaına oda falan da yapmıycam herlade..

kusum bebegımı gormey egıtcem hastaneye
hadı ama su kaygı bul senı beklıom

hadi görüşürüz canım
geç kalma
sonra geçmişi okuman zor olur ehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…