eşim bu takımda ısrarlı ama erkeğe olmuyor...fiyatı çok çok uygun..kızı olacaklar buna baksın derim...
Fantastic Bebek Odası Takımı | | Bebefix.com
oda takımın güzelmiş ama benden tavsiye sakın duvarlarını arka fondaki gibi kağıtlı yapma düz renk boya. çünkü mobilya yeterince renkli.
duvarlarında rengarenk olursa mobilya kendini göstermez.
güle güle kullan hayırlı olsun.
ya kızlar
ben ya hiç uyuyumuyom
sabahın 5inde ayakta oluyom
yada uyudummu böle 11e kadar uyuyom
neden uykularım bozuldu ya
elifzel
bi furduda öle uyandım
acayip sıçratıyo buara nasıl tekmeliyosa artık minik kuşum
birde çok fena rüya gördüm
bir sivrisinek doğurdum beeenneyvahedigeldismile
ay ne sevdim ne sevdim ama annatamam
sonra k.valide aldı elimden benim işim varmış
sineğimi kaybetmiş
harp çıkardım ay ne fena şeyler yaptıııım:kedi:
bebişin uyuyordur belki de hareket etse de sen anlamıyorsun. az daha bekle , çikolata falan ye belki hareketlenir.
bu arada melmea beşik çok güzel ama 8 ay onun içinde yatamaz gibi geliyor bana
ya insan nasıl panikliyor korkuyor dimi ya bi de ben cok stresliyim ve yoruluyorum bu aralar ondan da korktum acaba kendimi zorladım mı cok diye ne zormus bu isler ya vicdan azabı cekiyorum ağladım üzüldüm yordum kendimi diye bilmiyorumkismile
şey sen o tiyatrodaki çocuğu doğurduydun dimiohaoldumsmile
Bende aşağıdakini beğenmiştim aylar önce. Biraz pahalı. Bu modeli imalatçılara gösterip fiyat almayı düşünüyorum.
Litte Colors Bebek Odası Takımı - EVANTE | | Bebefix.com
mehtapcım ilk gözterdiğin daha iyi mavili diğeri kız odasına daha uygun fiyatlarıda gayet makul canım
annaaaammm u da bizim eşimle beğendiğimiz model :)))Bende aşağıdakini beğenmiştim aylar önce. Biraz pahalı. Bu modeli imalatçılara gösterip fiyat almayı düşünüyorum.
Orda 1.5-2 yaşlarında kız olan bir anneyle konuştum, kendisi 8 aya kadar kullanmış. O yüzden 8 aya kadar kullanılabilir dedim archi.
.
timam kuzum Şenizbüyümeyen ve sallanmayan alıcaz özgem timam?Şeniz
Bende aşağıdakini beğenmiştim aylar önce. Biraz pahalı. Bu modeli imalatçılara gösterip fiyat almayı düşünüyorum.
:roflol::roflol::roflol:
elhamra kusum yok bana denızcı modelınden öğğ geldı nere gıtsem ondan var..
ben buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolabı alıcam
Orda 1.5-2 yaşlarında kızı olan bir anneyle konuştum, kendisi 8 aya kadar kullanmış. O yüzden 8 aya kadar kullanılabilir dedim archi.
Pembe sıkma canını kötü birşey yoktur, ben de Cumartesi günü çok yoruldum, tüm gün ayaktaydım. Pazar günü uyudu bebişim. Hatta sıkı pantalon giymiştim, acaba bişey mi oldu diye korkmuştum. Ama bugün yine hareketlendi.
Hee onu doğuran bendim, Ersin Korkut'u.
annaaaammm u da bizim eşimle beğendiğimiz model :)))
kızlar ben artık cıkıyorum.
evı azcık toparlıyımda anneme gıdıp yegenımı bırakıcam annecım dolma sarıyomus..
hemen hastaneye gıdıp annecıgıme gerı doneyım.
aksama ancak gelırım hoscakalınn..
benı ozleyın.
onemlı seyle rkonusmayın ben yokken..
uygun fıyata buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolaplı modellerı bana yollayın anacım..
öpuldunus...
aynen canım bende hep böle takımlara bakyorum bu hoşuma gitti bi iki tane daha var böle, ilerde genç odası için bile uygun gardrobuçok güzel değilmi benim tarzım tamamen bu ben çok beğendim daha ucuzunu bulamasamda bu takımı yaptırıcam yada alıcam. Hemde uzun süre kullanılabilecek bişey.
archi gülme kıszemuszemus
aslında doğruda sölüyon be kuşum
ama ben sana bi mini beşik gördüm demiştimya aaah mükemmeldi ya
almayı düşünseydin
buran yollatırdım valla
minik bi kayığın içinde yatcak tuğberk düşünsene
kaydirigubbakcemile3
kuzumm o kayık gıbı olan besık nerdeydı lınkını bulabılır mısın kac paraydıkı hıc hatırlamıyourm..ben
seni
çok özlemiştim
amaalsanaalsanasmile
hadi görüşürüz canımkızlar ben artık cıkıyorum.
evı azcık toparlıyımda anneme gıdıp yegenımı bırakıcam annecım dolma sarıyomus..
hemen hastaneye gıdıp annecıgıme gerı doneyım.
aksama ancak gelırım hoscakalınn..
benı ozleyın.
onemlı seyle rkonusmayın ben yokken..
uygun fıyata buyuyen karyolalı ve uc kapılı gardolaplı modellerı bana yollayın anacım..
öpuldunus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?