genelde erkekler ister kadınlar istemez ama sizde tersi olmuş. çok istiyorsan ikna edersin bence.. :jeyyar:
masalalhh masallah :)))))köpegin hiperaktifinide senden dydum:)))))
bende istiyordum bi alman kurdu..esşimde husky istiyor..belli bir süre kuzenin kopegine baktık ama bn kokusuna dayanamadımm
ilerde birgün bahceli bir eve sahip olursak anca alabilirz.ama dairede bn basa cıkamam..cünkü husky nin tüm kokusu eve yayılıyordu((
sende öyle bir problem yoksaa güzel tabikii
bnmkiler zaten büyüktü şimdii 90-95 olmuslardırr sanırımm emzirme bitis dönemine kadar bu böyle sürcekkk
üzülmeyin kıslaarr kocişlerimizin bu durum pek bi hosuna giderrrkaydirigubbakcemile3
birde bana azmıs diyoookaydirigubbakcemile3verdigi tüyolara bak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
oleeeeyyyy olmuş takvimim güle güle kullanayım hihoyyythihoyyyt
kızlar ben de akrebim ama hamişlikten beri bende tık yok valla canım istemiyo normal heralde bu durum
geçen kocişle doktora gittik 12.haftaa kadar birliktelik olmasın dedi :kedi:
herhangi bişey yok ama biz yine de tedbirli olalım dedi :bbo: biz söz dinleriz kocişim de ben de Şeniz :CüvCüv:
Onların hoşuna gider de dokundurtmuyom acıyooo ya lenn
ve bebek erkekse pipisini 2,5 ayda gösteriyorumuş 2 dktrda erkek gördü benimkini ama umutlanma ilerleyen aylarda daha bellirgin olur konuşuruz dedi
ve bebek erkekse pipisini 2,5 ayda gösteriyorumuş 2 dktrda erkek gördü benimkini ama umutlanma ilerleyen aylarda daha bellirgin olur konuşuruz dedi
ben biraz mama iyyim kıslarrr sonra geliririiim mucksss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?