2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genelde erkekler ister kadınlar istemez ama sizde tersi olmuş. çok istiyorsan ikna edersin bence.. :jeyyar:

birde bana azmıs diyoookaydirigubbakcemile3verdigi tüyolara bak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bızımkı kanguru gıbı bısey valla zıpla zıpla bıtıremıyo enerjısını.. cocugumunda hayvan sevgısıyle buyumesını ıstıyorum ozellıkle. benım esımde basta kabul etmemıstı ama sonrasında keske daha once gelseydı köpüşümüz dedi=)

onun sevgısı bambaska ya sorma.. ösledım oglusumu.

bizimkınde yavruyken koku cok vardı asıları bıtmeden yıkamadıkta o donem zor gectı ama artık duzenlı olarak ya yıkıyoruz kı zaten cok sık yıkanmaz kopekler onun yerıne kuru sampuanı var yumos gıbı kokuyo

Onların hoşuna gider de dokundurtmuyom acıyooo ya lenn
bnmkiler zaten büyüktü şimdii 90-95 olmuslardırr sanırımm emzirme bitis dönemine kadar bu böyle sürcekkk

üzülmeyin kıslaarr kocişlerimizin bu durum pek bi hosuna giderrrkaydirigubbakcemile3

ay benım mınnacıktı goguslerım sımdı tasıyolar gıbı gelıo bana.. kocacımda bılsem daha onceden cocuk yapardım dıyo.. edepsizz

Canim sen mi sordun doktoruna bunu yoksa kendisi mi soyledi?
Doktoruma ne ben sordum nede kendisi birsey dedi bizde normal devam ediyoruz.
Zaten birdahaki gitmeme 12 haftalik olacak ozaman da sormamin bir anlami kalmaz zaten. kaydirigubbakcemile3

ne büyük kulakları var öyle:)))husky e benziyor tipi ama kırmalık var sanırımm..masallah canımm cok güzelllmişşş..boyuna yetişmiş annesiii:)))

evet daemon ben de aynen çocugum hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum..
bu arada gördüm köpüşünü, kıs yerim o kulakları beenn..
tabi sen şimdi çıkarma onu dışarı valla maazallah çektimi götürür seni

kücülklüğü coooooooook güzel yaa:))))))))

oleeeeeeyyyyyyyyy
soda aklandııııııııııııııı

ben biraz mama iyyim kıslarrr sonra geliririiim mucksss

kulaakları ozeldır benım oglusumun hehehehhe

essek kulaklı o.. husky ve golden kırması benım oglusum.. bırcok safkandan daha akıllıdır: ırkcılık yaptırmam delı bı hayvanseverımde ben

ve bebek erkekse pipisini 2,5 ayda gösteriyorumuş 2 dktrda erkek gördü benimkini ama umutlanma ilerleyen aylarda daha bellirgin olur konuşuruz dedi

ve bebek erkekse pipisini 2,5 ayda gösteriyorumuş 2 dktrda erkek gördü benimkini ama umutlanma ilerleyen aylarda daha bellirgin olur konuşuruz dedi

canım hele erkek dediyse çok da güvenme..
benim bir arkadaşım da 12. haftada ikili test sırasında doktoru %90 erkek demişti.
sonra 16. haftada kız oldugu anlaşıldı..
o yüzden hiç belli olmaz sen 14. haftadan önce fln söylenenlere inanma çok da..

hadı bakalım hayırlısı olsun canım allah gonlune gore versin insallah..:CüvCüv:

ve kızlar çok böğürmemeye dikkat edin çünkü ben çok böğürdüğümden dolayı bebek kesesinin altında lekelenme olmuşşmafoldumben ondan dolayı bol bol dinlen ve gezme dedi sonrada dahası elinden geliyorsa gün boyunca uzan dedi puruüz yaşamayalım dedi ve metpamid yerine emedur verdi süt içmiyorum dedeim bebeğin kemikleri 4, ayda gelişmeye başlıyormuş 4, ayda seni zorluyacağım dedi süt ürünleri için hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…