D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #4.341
ve kızlar çok böğürmemeye dikkat edin çünkü ben çok böğürdüğümden dolayı bebek kesesinin altında lekelenme olmuşşmafoldumben ondan dolayı bol bol dinlen ve gezme dedi sonrada dahası elinden geliyorsa gün boyunca uzan dedi puruüz yaşamayalım dedi ve metpamid yerine emedur verdi süt içmiyorum dedeim bebeğin kemikleri 4, ayda gelişmeye başlıyormuş 4, ayda seni zorluyacağım dedi süt ürünleri için hakkımızda hayırlısı
Canim sen mi sordun doktoruna bunu yoksa kendisi mi soyledi?
Doktoruma ne ben sordum nede kendisi birsey dedi bizde normal devam ediyoruz.
Zaten birdahaki gitmeme 12 haftalik olacak ozaman da sormamin bir anlami kalmaz zaten. kaydirigubbakcemile3
ben sormadım canım doktorum kendisi söyledi. Ben de nedenini sordum bu aylarda dikkat edilmeli dedi. Bi de tuvalet kağıtlarını çok yüzeysel kullanmamı söyledi ayrıca kesinlikle günlük ped yok beyaz çamaşır ve sabunla yıkanmış olacak deterjan değil ben zaten sabun tozu kullanıyorum beyazlarda. Biz de bebişimiz için ne gerekliyse yapıyoruz o iyi osun önemli olan da bu :ecrin_bebek:
kızlar benim bi arkadaşımda 8. aya kadar kız biliyodu bi çıktı oğlan biz şok tabi
bende sütü hiç sevmemlmaz:
ve kızlar çok böğürmemeye dikkat edin çünkü ben çok böğürdüğümden dolayı bebek kesesinin altında lekelenme olmuşşmafoldumben ondan dolayı bol bol dinlen ve gezme dedi sonrada dahası elinden geliyorsa gün boyunca uzan dedi puruüz yaşamayalım dedi ve metpamid yerine emedur verdi süt içmiyorum dedeim bebeğin kemikleri 4, ayda gelişmeye başlıyormuş 4, ayda seni zorluyacağım dedi süt ürünleri için hakkımızda hayırlısı
canım süt içemiosan ayran dene bilmiyum severmisin ama mideyi de rahatlatıyo süt gaz yaptığı için ben ayran içiyorum. Bir de peynir yerine lor yemek daha iyimiş lor peynire göre daha konsantre olduğu için kalsiyum oranı da bir hayli fazlaymış :hulya:
afıyet olsun.. ne yıyosunnakannehir
ketcaplı makarnaaa:jeyyar:
ay salçalı makarna istedim, üstüne de bol yoğurt.. mmm öyle çok severim..
bende istiyom(mayonez)birdedelikafaduldencokacimcoook
afiyet olsun
yaa daemon
ben de petarkadas.com a uye olmak istiyorum ama davetiyem yok
aslında sen bana davetiye yollardın ama mail adresimi veremiyom buralarda sanırım.
herhalde özelden de vermem yasak.. mı acaba
ohhhhhhhhh bebişşşşş maşallah yaneeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?