2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süt cok onemlı canım en azından gunde ıkı bardak ıcın zorla kendını

Canim sen mi sordun doktoruna bunu yoksa kendisi mi soyledi?
Doktoruma ne ben sordum nede kendisi birsey dedi bizde normal devam ediyoruz.
Zaten birdahaki gitmeme 12 haftalik olacak ozaman da sormamin bir anlami kalmaz zaten. kaydirigubbakcemile3

ben sormadım canım doktorum kendisi söyledi. Ben de nedenini sordum bu aylarda dikkat edilmeli dedi. Bi de tuvalet kağıtlarını çok yüzeysel kullanmamı söyledi ayrıca kesinlikle günlük ped yok beyaz çamaşır ve sabunla yıkanmış olacak deterjan değil ben zaten sabun tozu kullanıyorum beyazlarda. Biz de bebişimiz için ne gerekliyse yapıyoruz o iyi osun önemli olan da bu :ecrin_bebek:

yaa günlük ped kullanmaksak halimiz nece olur 5 dk. bir iç çamaşırı mı değiştircazz:uhm:

kızlar benim bi arkadaşımda 8. aya kadar kız biliyodu bi çıktı oğlan biz şok tabi

canım süt içemiosan ayran dene bilmiyum severmisin ama mideyi de rahatlatıyo süt gaz yaptığı için ben ayran içiyorum. Bir de peynir yerine lor yemek daha iyimiş lor peynire göre daha konsantre olduğu için kalsiyum oranı da bir hayli fazlaymış :hulya:

ya lor peyniri denedim çok tusuzsuz tuz katıncada doğal durmuyo böreğini yaptık belki yeriz diye hiç hazetmedim sonuçta kociş yoruldu labne yiyorum ne kadar sağlıklı bilemiycam:uhm:

yaa daemon
ben de petarkadas.com a uye olmak istiyorum ama davetiyem yok
aslında sen bana davetiye yollardın ama mail adresimi veremiyom buralarda sanırım.
herhalde özelden de vermem yasak.. mı acaba

ay salçalı makarna istedim, üstüne de bol yoğurt.. mmm öyle çok severim..

ay salçalı makarna istedim, üstüne de bol yoğurt.. mmm öyle çok severim..

yaaaaaaaa öyle deme açım ya aççççç ne yiycam şimdi ama yarın kermese gidiyorumm cokacimcoookönce mantıdan başlıycam sonra sarmalardan daha sonra nohutlu pilav az yanında perde pilavı salata ekmek arası köfte ardından tatlımı da yerimm ohhh afiyet olsun bana

ohhhhhhhhh bebişşşşş maşallah yaneeeeeeeeeeeee

yaa daemon
ben de petarkadas.com a uye olmak istiyorum ama davetiyem yok
aslında sen bana davetiye yollardın ama mail adresimi veremiyom buralarda sanırım.
herhalde özelden de vermem yasak.. mı acaba

yok cnm nıe yasak olsun msan yı yaz bana yolıım hemen benım en yakın arkadaslarım petarkadastandır hele bır gezılerımız olur bak sana onlarında lınkını atarım

9f54d91ea68f2d3683b18eab70766b5b
buyur canım bunu kopyala davetıye kodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…