ben de sabah doğumdan sonra 1 sene içinde istifa edersek tazminatımızı alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı yazdım ama sanırım kimse bişey bilmiyor bu konuda ya da arada kaynadı yazdığım ben de görmemiş olabilir o da var tabi birkaç sayfaya baktım yoktu ama bişi o konuda
o sizin şirketinizin iyiliği sanırım a.s çünkü doğumda tazminatını vermiyorlar..
canımcım cevap verdik sana ama görmemişsin
sadece evlilikte tazminat alabilirsin doğumda istifa edersen tazminat alamazsın.
benim sorumu cevaplıycak yokmu bu konu hakkında bilgisi olan ?
offf ben de ev bakıyorum yaa...
subat sonunda ya da mart sonuna kadar taşınmamız lazım bizim..
off gözümde nasıl büyüyor anlatamam..
neyse ki dün kayınvalidemler geldi de eşimi bir taşınma şirketi ile taşınmamıza ikna ettiler..
biz bişi yapmıcaz, kolileri bile gelip firma yapacak sonra da yeni evde aynı yerlerine yerleştireceklermiş..
biraz pahalı ama sağlığımızdan de değerli değil yani..
şu iş bi bitse de kurtulsam offf
sizin sebep ne?bizde de aynı dert var canım taşınma işimiz var :gitme:
hadi ya önceden hiçbişiyi ellememe gerek yok gerçekten demek..efet cnm bende tasınırken tasıma sırketıyle anlştık gercktn cok profosyeneller bır bardagıma bile zarar gelmedi. tektek cekmecelerımı bıle kontrol edıp bişi varsa kutulayıp öle tasıdılar ben bılmıyordm ole oldgunu cogu esyaalrımı kendım toparlamıştım sadece yetıstıremedıgm cekmeclr vs kalmıst ı bılseydım hıc ugrasmazdm adamlr cok ınce calısyrlr
ay valla kıyacak eşim inşallah bakalımoffff ALLAH yardımcınız olsun cnm çok zor ben onu hamileliğimin 2.ayında yaşadımmm
bide taşıma şirketi falanda düşünmedi eşim sağolsunnn ha bana taşıma kalmadı ama stresi yetti yani aman siz siz olun bu konuda kıyın paraya .............yasakkelime
sizin sebep ne?
bizim ev küçük.. bebek odası yapılacak gibi değil..
2+1
ama yatak odası dışındaki ikinci oda ıvır zıvır dolu.. ev küçük o ıvır zıvırları koycak başka yer yok mafoldumben
inşallah istediğimiz gibi bir ev buluruz bakalım..
bakmaya başladık artık..
amin canım senin de insallah..kayınvalideme biraz daha yaklaşmak içiiiiiiiiiiiiinnn kaydirigubbakcemile3 cocuğa o bakacak bir de bizim evde ısınma sorunu var.ev alma durumumuz var diye oyalanıyoruz ama sanırım kiraya cıkıcaz tekrardan ay cok zor allah yardımcımız olsun canım yerimseniben
bana tavsiye edebileğiniz uygun bir taşınma firması var mı kızlar?
kız zeynep senin kesin vardır senin cevren geniş sempatiksalakcinni
hadi ya önceden hiçbişiyi ellememe gerek yok gerçekten demek..
mutfak dolaplarına kadar boşaltıyolarmış değil mi?
bir tek iç çamaşırlarımı fln toplarım artık sempatiksalakcinni
efet butun herkes öle diyor biiç çamasır ve cok ozel esyalrınızı toplayn dıyorlar ben bılemedm amaolsn yınede kolylaştırdılrtasnmamı ve tek bır esyama zarar gelmedı kırık cızık vs cok guzl saryrlrlr paktlyrlr
bana tavsiye edebileğiniz uygun bir taşınma firması var mı kızlar?
kız zeynep senin kesin vardır senin cevren geniş sempatiksalakcinni
izmirde gecen ay tasındık 650 ye.. yazın bi arkadaşım bi sokak aşağıya 1.000 liradan bi kuruş inmemiş.. kışın epey düşüyo fiyatlarrr yerimseniben
amin canım senin de insallah..
bizim aileler yakın o nedenle yine bakırköy içine taşınacaz, aileler de bakırköyde oturuyo..
bakalım hayırlısı olsun
tamam not aldım sempatiksalakcinni
arkas taşımacılık var aklıma gelen. biz de geçen sene konuşmuştuk . profesyonellerdi işlerinde.
ehehh toplayıımm tamam aklinialirimsmile
biz de yine beylikdüzünde olucaz ama daha yakın olalım daha bir kaynaşalım dimi amaa canım kaynanacığımlaaa sempatiksalakcinniev güneye baksın ısınsın diye taşınıcaz işte ay bilemiyorum ev almadan tasınmak gibi bir niyetim yoktu ama el mahkum bebişim için herşey ..
bu arada e bi zahmet topla müstehcen kıyafetleriniziiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?