2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım cevap verdik sana ama görmemişsin
sadece evlilikte tazminat alabilirsin doğumda istifa edersen tazminat alamazsın.

o sizin şirketinizin iyiliği sanırım a.s çünkü doğumda tazminatını vermiyorlar..

evt sanırım canım ben de netten araştırdım demin bulamadım böyle bişey.avukat arkadaslarıma da danısıcam ama sanırım buraya has bir durum var

benim sorumu cevaplıycak yokmu bu konu hakkında bilgisi olan ?

Canım şirketler arası geçiş yaparken haklarınla devir yapmaları şart aksi halde işten çıkarmış olurlar bu durumdada tazminat vermeleri gerekir. Bi insan kaynakları ile görüş istersen.

offff ALLAH yardımcınız olsun cnm çok zor ben onu hamileliğimin 2.ayında yaşadımmm
bide taşıma şirketi falanda düşünmedi eşim sağolsunnn ha bana taşıma kalmadı ama stresi yetti yani aman siz siz olun bu konuda kıyın paraya .............yasakkelime

bizde de aynı dert var canım taşınma işimiz var :gitme:
sizin sebep ne?
bizim ev küçük.. bebek odası yapılacak gibi değil..
2+1
ama yatak odası dışındaki ikinci oda ıvır zıvır dolu.. ev küçük o ıvır zıvırları koycak başka yer yok mafoldumben
inşallah istediğimiz gibi bir ev buluruz bakalım..
bakmaya başladık artık..

kızlar ya çok yoğunum çok başımı kaldıramıyorum ama aklımda sizdeee çokk kaynatmayın sonradan takibi zor oliyyyyyyopuyorumnanaktan

hadi ya önceden hiçbişiyi ellememe gerek yok gerçekten demek..
mutfak dolaplarına kadar boşaltıyolarmış değil mi?
bir tek iç çamaşırlarımı fln toplarım artık
sempatiksalakcinni

ay valla kıyacak eşim inşallah bakalım
dün ikna oldu gibi

bana tavsiye edebileğiniz uygun bir taşınma firması var mı kızlar?

kız zeynep senin kesin vardır senin cevren geniş
sempatiksalakcinni

kayınvalideme biraz daha yaklaşmak içiiiiiiiiiiiiinnn kaydirigubbakcemile3 cocuğa o bakacak bir de bizim evde ısınma sorunu var.ev alma durumumuz var diye oyalanıyoruz ama sanırım kiraya cıkıcaz tekrardan ay cok zor allah yardımcımız olsun canım yerimseniben

amin canım senin de insallah..
bizim aileler yakın o nedenle yine bakırköy içine taşınacaz, aileler de bakırköyde oturuyo..
bakalım hayırlısı olsun

sempatiksalakcinni

izmirde gecen ay tasındık 650 ye.. yazın bi arkadaşım bi sokak aşağıya 1.000 liradan bi kuruş inmemiş.. kışın epey düşüyo fiyatlarrr yerimseniben

sempatiksalakcinni

arkas taşımacılık var aklıma gelen. biz de geçen sene konuşmuştuk . profesyonellerdi işlerinde.

izmirde gecen ay tasındık 650 ye.. yazın bi arkadaşım bi sokak aşağıya 1.000 liradan bi kuruş inmemiş.. kışın epey düşüyo fiyatlarrr yerimseniben

bizde izmirde 9aay once faaln tasındık bıkac sokak asagıya. 450 tl ye pazarlık etmiş eşim cok dolulardı baska bırılerını yonlerndırldıelr hatta

amin canım senin de insallah..
bizim aileler yakın o nedenle yine bakırköy içine taşınacaz, aileler de bakırköyde oturuyo..
bakalım hayırlısı olsun

biz de yine beylikdüzünde olucaz ama daha yakın olalım daha bir kaynaşalım dimi amaa canım kaynanacığımlaaa sempatiksalakcinniev güneye baksın ısınsın diye taşınıcaz işte ay bilemiyorum ev almadan tasınmak gibi bir niyetim yoktu ama el mahkum bebişim için herşey ..

bu arada e bi zahmet topla müstehcen kıyafetleriniziiii kaydirigubbakcemile3

benim öğrenmek istediğim aslında sskdan doğum parası alabilmek için son 120 iş gününe mi baktıkları öyle duymuştum eğer öyleyse zaten dolduruyorm rahatda inş öyledir

ehehh toplayıımm tamam aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…