- Konu Sahibi daemon
-
- #43.481
Bişey sorcam işsizlik maşı alabilmek için illa işverenin mi işten çıkarması lazım???
archimim+, bal kavanozu, esmer80, gldng, gunesim+, melmea, ozgecay+, OZLEMLE, pembemavimasal, ukla+, Zynpmrt+
uyuyonuz mu kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr ohaoldumsmile
ben de sabah doğumdan sonra 1 sene içinde istifa edersek tazminatımızı alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı yazdım ama sanırım kimse bişey bilmiyor bu konuda ya da arada kaynadı yazdığım ben de görmemiş olabilir o da var tabi birkaç sayfaya baktım yoktu ama bişi o konuda
burdayım canım tansiyonum çıktı sanırım sinirden kötükedihüso
kızlar ya bu konuda çok moralim bozuk şimdi ben 4 senedir aynı şirketteym ama bizim şirketler grubu olduğundan arada sskları alıp diğer şirkete geçiriyolar 24 aralıkta yine çıkış yapmışlar diğer şirkete geçirmişler ama arada 4 gün boşluk bırakmışlar şimdi ben doğum parası alabilirmiym sizce mayıs ayında ayrılıcam işden
istanbulda yarınki hava durumu yine değişmiş
karla karışık yağmur diyor, çarşambada hafif kar
bugün hava güzel diye sevinmiştim :umursamaz:
kızlar ya bu konuda çok moralim bozuk şimdi ben 4 senedir aynı şirketteym ama bizim şirketler grubu olduğundan arada sskları alıp diğer şirkete geçiriyolar 24 aralıkta yine çıkış yapmışlar diğer şirkete geçirmişler ama arada 4 gün boşluk bırakmışlar şimdi ben doğum parası alabilirmiym sizce mayıs ayında ayrılıcam işden
burdayım canım tansiyonum çıktı sanırım sinirden kötükedihüso
canım ona cevap vermişlerdi, kimdi hatırlamıyorum şimdi
evlilikte oluyormuş o dediğin doğumda olmuyormuş
öyle demişti arkadaş
bi dene bakalım bu iyidir belki???Evet biliyorum Hakan Beye sormuştum ağzını aradım ben sizden randevu almak istemiştim aslında başta ama normal randevu vermediler dedim ben artık doğumlara girmiyorum dedi :gitme: dünyam yıkıldı çok isterdim onun doktorum olmasını ben bahar hanıma daha önce gitmiştim ama hiç memnun kalmadım başından savar gibi muayene ediyo sema hanımdan da görünüşde elektrik alamadım off bilmiyorm yaaaa :umursamaz:
güle güle harcaakızlar söylemeyi unuttum benim işsizlik maaşıma 30 tl zam yapılmış
bugün aldığımda sevindirik oldum kaydirigubbakcemile2
offf ben de ev bakıyorum yaa...
subat sonunda ya da mart sonuna kadar taşınmamız lazım bizim..
off gözümde nasıl büyüyor anlatamam..
neyse ki dün kayınvalidemler geldi de eşimi bir taşınma şirketi ile taşınmamıza ikna ettiler..
biz bişi yapmıcaz, kolileri bile gelip firma yapacak sonra da yeni evde aynı yerlerine yerleştireceklermiş..
biraz pahalı ama sağlığımızdan de değerli değil yani..
şu iş bi bitse de kurtulsam offf
o 4 günü şirketten iste ssk yatmadıysakızlar ya bu konuda çok moralim bozuk şimdi ben 4 senedir aynı şirketteym ama bizim şirketler grubu olduğundan arada sskları alıp diğer şirkete geçiriyolar 24 aralıkta yine çıkış yapmışlar diğer şirkete geçirmişler ama arada 4 gün boşluk bırakmışlar şimdi ben doğum parası alabilirmiym sizce mayıs ayında ayrılıcam işden
bizim şirkete has bi durum mu acaba?çünkü buradan birkaç arkadas o sekilde ayrılmış buradakiler bana öyle söylediler
yok canım alınmıyor,ama sen hamileyken seni işten çıkarırsaben de sabah doğumdan sonra 1 sene içinde istifa edersek tazminatımızı alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı yazdım ama sanırım kimse bişey bilmiyor bu konuda ya da arada kaynadı yazdığım ben de görmemiş olabilir o da var tabi birkaç sayfaya baktım yoktu ama bişi o konuda
offf ben de ev bakıyorum yaa...
subat sonunda ya da mart sonuna kadar taşınmamız lazım bizim..
off gözümde nasıl büyüyor anlatamam..
neyse ki dün kayınvalidemler geldi de eşimi bir taşınma şirketi ile taşınmamıza ikna ettiler..
biz bişi yapmıcaz, kolileri bile gelip firma yapacak sonra da yeni evde aynı yerlerine yerleştireceklermiş..
biraz pahalı ama sağlığımızdan de değerli değil yani..
şu iş bi bitse de kurtulsam offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?