2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay ciddi mi canim ya, bende sabah azicik kan bile geldi kusmaktan
ve midem cok cok kotu yaniyordu rennie surubu ictim de az rahatladim.

ya lor peyniri denedim çok tusuzsuz tuz katıncada doğal durmuyo böreğini yaptık belki yeriz diye hiç hazetmedim sonuçta kociş yoruldu labne yiyorum ne kadar sağlıklı bilemiycam:uhm:

labne yerine eski kaşar ye canım ondan daha iiyi

aynen melis bende iciyordum hamile oldugumu duydugum an aninda biraktim.hicte aramiyorum.sanki öncedende icmiyormus gibiyim.disarida icenlerin yanindan gectigimde ne kadar kötü kokuyor.artik evimdede kimse icemiyor.kaynanama bile icittirmedim:lepi:Allahim icenler nasil kiyabiliyor bebeklerine,yazik günah.

ya ben rafatan yumurta bie yiyom ama napıyım cnm cekiyoo bir seferliginden bşi olmaz heralde

bende kumpır manyagı oldum cıktım ya daha dun yedım sımdı olsa yıne yerım.. ay ne yesem mıdem kazınıyo hep bu saatlerde

rafadan yumurta ben de yedim geçen hafta sonu, ama beyazı iyi pişmişti, sarısı biraz daha suluydu.. yani kayısı gibi.. ay çok severim öylede..
off bu yemek muhabbeti hep böyle akşamları başlıyo..
aksam da annemler çağırdı oraya gidecez.. kurufasulye pilav istiyordu canım yapmış annecim sağolsun..
ayy yiicem aksam ne güsell :sm_cool:

aayyyy ilk defa canım bişey çekti yaaaa.makarna yapcam eve gidince hemen.sıcacık,acılı ketçaplı.
ama mayonez sakıncalı.çok fazla tüketmeyin kızlar

ben kısır istiyorum bi de kabak çekirdeği istiyorum bi de limona tuz döküp yemek istiyorum

ayyy limona tuz döküp yemek miiii...
ay ağzım sulandı resmen aaa

evet archimim bugün bi ara esti, daha doğrusu tuba bize estirdi ööle bi karar aldık

bundan sonra bole kocişlerimizleyız hep..

ya tuzlu lımon kumpır kısır.. off daha neler neler.. eve gıdene kadar kocişimle kac yere ugrarız kım bılır bu aksam bıtmez kızlar...

ay nasıl canınız yemek istiyo ya ben çok kıskanıyorum valla şu an öyle midem bulanıyoki anlatamam hiç bişey istemiyo canım delirtecekbeni bu durum ben ne zaman normale dönücem ya ağzımın içindeki şu zehir tadı ne zaman gidecek of of açlıktan ölecem ya

ne güzel yaaaa annelere yemeğe gitmek.çok özeniyorum bende.keşke bizde yakın olsak da yemeğe gitsek.bizim iki tarafta uzakta :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…