9f54d91ea68f2d3683b18eab70766b5b
buyur canım bunu kopyala davetıye kodu
ve kızlar çok böğürmemeye dikkat edin çünkü ben çok böğürdüğümden dolayı bebek kesesinin altında lekelenme olmuşşmafoldumben ondan dolayı bol bol dinlen ve gezme dedi sonrada dahası elinden geliyorsa gün boyunca uzan dedi puruüz yaşamayalım dedi ve metpamid yerine emedur verdi süt içmiyorum dedeim bebeğin kemikleri 4, ayda gelişmeye başlıyormuş 4, ayda seni zorluyacağım dedi süt ürünleri için hakkımızda hayırlısı
eheh sagol canım..
aksam annemlere yemeğe gidecez. sonra eve geçince doğru düzgüb resimlerle donatırım artık
oleeyy
ya lor peyniri denedim çok tusuzsuz tuz katıncada doğal durmuyo böreğini yaptık belki yeriz diye hiç hazetmedim sonuçta kociş yoruldu labne yiyorum ne kadar sağlıklı bilemiycam:uhm:
saol bebişşş gelin hep birlikte yiyelimmmm birimiz salcalı birimz mayonezliii ohhh
aynen melis bende iciyordum hamile oldugumu duydugum an aninda biraktim.hicte aramiyorum.sanki öncedende icmiyormus gibiyim.disarida icenlerin yanindan gectigimde ne kadar kötü kokuyor.artik evimdede kimse icemiyor.kaynanama bile icittirmedim:lepi:Allahim icenler nasil kiyabiliyor bebeklerine,yazik günah.hamileyken sigara içmek bebeğin beslendiği kordonu daralttığndan düşüklere, etken doğuma yada düşük kilolu ve akciğer kalp problemli bebek doğmasına sebep oluyormuş aman ya içien varsa da nolur o minicik can için biraksın çok mu kolay sanki diyen vardır ama inanın kolay ben de içiyodum hamile olduğumu öğrenciğim andan beri ağzıma sürmedim ve içilen yerlerde asla durmadım. O küçücük haliyle yaşama tutunmaya çalışırken annesinin onu zehiremesi çok kötü. Annelik bebeği dünyaya getirince başlamıyo hamilelik başladığı an başlıyor annelik duygusu ya da ben öyle hissediyorum ama ne olursa olsun o küçük cana zarar veren anne değildir bana göre belki ağır oldu ama olsun belki birilerinin vicdanı sızlar da o küçücük canı artık zehirlemekten vazgeçer inşallah.
limona tuz döküp yemek birsey yapmaz demi arkadaslar bir zarari varmidir.ben hep yiyiyorumda.offff agzim sulandiayyy limona tuz döküp yemek miiii...
ay ağzım sulandı resmen aaa
rafadan yumurta ben de yedim geçen hafta sonu, ama beyazı iyi pişmişti, sarısı biraz daha suluydu.. yani kayısı gibi.. ay çok severim öylede..
off bu yemek muhabbeti hep böyle akşamları başlıyo..
aksam da annemler çağırdı oraya gidecez.. kurufasulye pilav istiyordu canım yapmış annecim sağolsun..
ayy yiicem aksam ne güsell :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?