• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aradım ama dr yapmıyor radyolojı yapıyor dedı fıyat aynen oyle.sende dr mu yaptı

hayır radyoloji yaptı ama tekrardan doktorum da gördü. sende öle yapıcaksın radyolojide yaptırıp doktorda merak ederse tekrar bakıyor. Bende merak etmişti tekrardan baktı Resimlerini çekiyolar 8-10 tane ona göre yorumluyolar[/QUOTE]

ben dırek radyolojıyemı dalacam yanı sonra dr gorecek demı

Dilekciğim ben de park yatak alicam, yerim dar diye. Ama çok hoşuma gitti. Ben sade şeyleri seviyorum.

ben de öyle canım sade seyleri severim renk olarak bile ama bu bebek odası yahuu siyah da bebekle pek bağdaşmayan bir renk füme duvar siyah beyaz kombine bilmem benim çok hoşuma gitti ama sade ve şık bir dizayn kesinlikle

ben buqün dr qidicem kızlar 13:30 da randevum var
minik oğluşumu qörücem
inşallah herşey yolundadır.. :Saruboceq:
dua edin bana :Saruboceq:

minik oğluşumu qörücem

ben de öyle canım sade seyleri severim renk olarak bile ama bu bebek odası yahuu siyah da bebekle pek bağdaşmayan bir renk füme duvar siyah beyaz kombine bilmem benim çok hoşuma gitti ama sade ve şık bir dizayn kesinlikle

Pembikim duvardaki ağaç süsleri de vardı, ama odaya dediğin gibi biraz daha renk katılabilirdi. Mobilya sade olunca üzerine ne yaparsan yap, sırıtmaz bence.

minik oğluşumu qörücem

inşallahhh cnmm inşallahh herşey yolundadırrrr
dualarımız seninle güzel haberlerle gel tatliimmm

offffffffffffff canım sıkılıyooooo bugün benim ve çokkk uykum varrrrr

Kız annem benm zillide öleee delikafadulden
Tam yatıyom kıpır kıpır ediyo delikafadulden eyvah diyom biyerini acıttım heralde akannehir
Bide iki büklüm oturduğumda rahatsız oluyo hanfendi :dilcikar:

kuduruyo işte uyuytmuyo beni
bende örgü örüyom şuan
brrr çok soğuukkk

siz neediyonus

Kızlar, diğer annelerin aldıkları cicilere bakarken annelerin pijama ve geceliklerini gördüm. Mevlit için süslü gecelikler almışlar, böyle mi oluyor? Ben kimsenin önüne pijama yada gecelikle çıkamam.

Back
X