2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de anlamıyorum çevremi kuzu yaaa :mymeka:
Bizde ne zor zahmetlerle sahip olduk bu bebeğe sorsan benden çok sevnmştr ama iiş icraata gelince fısss yani klava:

canım böyle insanların Allah kalbine iyilik versin yoksa bunların başına bekla gelse de anlamıyolar. kimin kime muhtaç olcağı belli olmaz bunu düşünmüyolar sanırım ne maddi ne manevi yönden

canım sorun para değil
hiç ilgilenmiyolar para olunca direk annen versine getiriyolar olayı dalga gecer gibi

annen versine getirmeleri tabiki yanlış
kendin yapabiliyorsan yap yapamıyorsanda durumum yok dersin olur biter
ama şöyle söyleyeyim benim kayınpederiminde ortalama geliri 750-800 civarı bana göre durumları iyi değil, asla beklemem onlardan böyle bir yardım
ama bence iş şurda bitiyor, aranız iyimi kötümü
benim aram eşimin tarafıyla çok iyidir
kayınvaldemide kayınpederimide çok severim sağolsun onlarda beni
bence bu yüzden batmıyorlar bana
sizin daha önceden aranızda kötü bişey geçtiyse, ister istemez insan bozuluyor
ama objektif olarak bakarsak, kayınvaldenlerin maddi anlamda destek vermemeleri bana çok normal geldi
ortada yanlış birşey göremiyorum (annen versin gibi imalar dışında)

haftada en az 4-5 kere arar annen yapıcak herşeyi der güler ve kapatır
maddi bi yardım değil beklediğim
kızım durum belli keşke yapabilsem desede konuyu kapatsa keşke

ooo kızlar hepımızde aynı sorun ben tedavı ıle hamıle kaldım
hamıle kalamamamın sebebı onların sıtreslerının yüzündendeı
hamıle oldugumu ögrendıklerınde gözün aydın bıle demedıler kı kaldıkı yardım etsınler
valla benım kaynatamın evıne yaklasık olarak ayda 2.500-3000 lıra gırıyor
benım evıme ıse ayda esımın maası 850-900 gırıyor kı bu paranın 400 kaynatamın ggecımı ögrensınler
fazla para harcamsınlar dıye cektıgı kı bızım hıc görmedıgımız kıredı parasını ödüyoruz
bıde adam gelmıs bana harcamalrı zamıye ındırın dedı .. sınırımden catladım..aramız lımonı ya
görümcelerımın ıkısıyle de küstüm onlar ınat olsun dıye gelmıyolar babalrının yanına
kaynatam da kızlarım bunu yüzünden gelmıo hamıle olmasaydı ben ona cektırıcemı bılırdım demıs..
ya kızlar böle bı ınsan benım masraflarımı karsılarmı .. bıde erkekten ılk torunu gercı Allah muhtac etmesın annemle babam sag olsun ... Allah razı olsun onlardan neyse fazla uzun oldu bilmiyorumkismile

haftada en az 4-5 kere arar annen yapıcak herşeyi der güler ve kapatır
maddi bi yardım değil beklediğim
kızım durum belli keşke yapabilsem desede konuyu kapatsa keşke

peki sen ona hiç laf sokmuyonmu cnm o öle yapncaaa ben cıldırırm valla annem zatn yapyr bırzda sızden ıcraat gorsem desen ne olur:kedi:eyvahedigeldismile

bizimde kazancımız ort. sizin kadar
ve bunun yarısı kiraya gidiyo tabi

peki sen ona hiç laf sokmuyonmu cnm o öle yapncaaa ben cıldırırm valla annem zatn yapyr bırzda sızden ıcraat gorsem desen ne olur:kedi:eyvahedigeldismile

bendeki lafların ucundan acık sana solesem bi daha benle konuşmazsın
ama
o yüzsüzlüğe vurduruyo
bikeresinde yine annen yapsın dedi cocuk odasını
bizim adetlerde bole dedi
bizim adetlerdede
geline 5i bi yerde
bebeğe künye yada bilezik yapılır dedim
e yaparız dedi
kesin yapar kesiiiinnn laf işte
düğünde iki kıytırık şey takmıştı daha düne kadar kafamıza kaktı

Ben de anlamıyorum çevremi kuzu yaaa :mymeka:
Bizde ne zor zahmetlerle sahip olduk bu bebeğe sorsan benden çok sevnmştr ama iiş icraata gelince fısss yani klava:

AYNI BİZİM KAYNANA..lafta cok mutlular ama henüz bir takım pijama aldı sadece yaa ve hiç sanmıyorum ki alsınlar para versinler ilgilensinler.

ofya hepsı aynı halt al bırını vur otekıne benımkılerde annem yaapr dıye beklıyorlar anladıgm kadarıyla odasını falan kız anası yaparmısya ılk cocukda ama ben esıme dedım annem yaapr dıye beklıyorlarsa bosuna beklemesnler borca gırer halledrz annem 200 tl maasyla hıc bişi yapamz dedım ay sınr olyrm hepsınee yaa acımszlarr

bizde kendimiz karşılıycaz herşeyi iki taraftanda yardım beklemediğimiz gibi hala biz yardım ediyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin yinede eşimin ailesindende yardımgörüceğimi sanmıyorum. Kendi kızlarına ediyolar ama düğünde bile söz verdikleri hiç bişeyi yapmadılar bazı yerlerde odayı kız annesi yapıymuş ya eğer bana böyle bişey ima ederse diycem bu sefer herkes üstüne düşen görevi yaptımıki benim annem yapsın diycem annem yine yapar ama ben asla kabul etmem düğünde onlardan fazla masraf yaptılar hep zaten

süpermiş bende bebek odaını annenmi yapıcak diye sorarsa evet diyiyim kayınvalidede beşi bi yerdeyle bilezik yapmak zorunda diyiyim ay süpersin elhamraaaopuyorumnanaktan

benim kaynanamlar bu bakımdan çok iyiler sanırım..
sizleri gördükçe anlıyorum..
her görüşmemizde birkaç kıyafet almış oluyo bebege..
ve daha birçok şeyini de alır eminim..
evlenirken de oda takımımızı yemek takımımızı fln almışlardı, bir sürü konuda yardım etmişlerdi.
kayınvalidem özel sktörden emekli.. zamanında yöneticiymiş iyi kazanmış. birikimleri vardır belki bilemiyorum.
kayınpederimde devlet memuru ve yöneetcilik yapıyo o da.
durumları maaşallah çok süper olmasa da iyi..
o nedenle taksitle maksitle herşeyi yapabiliyorlar.
şimdi bile hep diyorlar takmayın herşey alınır herşey yapılır fln diye..
bakalım artık
çok fazla herşeye karışırlar çok bilmişlerdir
eşime fln hala kızar bagırırlar böle
ama bu bakımlardan haklarını yiyemem gerçekten
ve kötü düşünceleri, kötülükleri vs. olmaz

esımızn aılesı demek yıne konumuz..
bıızmkılerın durumunu bır bılsenız.
superleralsanaalsanasmile
4 araba 3 ev 1 yazlık ev
ıkı dukkan ayrıca esım kaynım ve babasıyla bırlıkte olan ısyerlerlerı...
ben bır sey demıyorum artık cunku cok yoruldum.
herkes yaptıgı seyden utansın..
ıstememde zaten aldıklarının gerı parasını ısterler
yada esımın maasından keser kayınpederalsanaalsanasmile

süpermş valla özge
biz eşimle yeni evliyken aynı anda işsiz kaldık
k.validem kuruş koklatmadı
gitti kendine son model bi tlf aldı
cok zoruma gitmişti

süpermş valla özge
biz eşimle yeni evliyken aynı anda işsiz kaldık
k.validem kuruş koklatmadı
gitti kendine son model bi tlf aldı
cok zoruma gitmişti
valla canım insanları değiştiremeyiz maalesef..
o nedenle çok kendimizi yıpratmanın da bir alemi yok
artık ne olacaksa olacak naapalım..
benim de babamın bir emekli maaşı var onunla geçiniyor annemler..
önceden iyiydi bizim durumumuz ama emekli olunca bişi kalmıyo tabi.. eski birikmişten her ay emekli maaşının üstüne ekleyerek öle geçinmeye çalışıyorlar..
bir taraftan da birikmişte birazcık para durması lazım allah korusun bir sağlık sorunu bişi olursa diye..
annemin de anneannem öldükten sonra kalan birkaç milyar bişiyi var öle her ay o parayı faizlere yatırıyo büyütmeye calışıyo..
evlenirken yatak odamı ordan almıştı..
şimdi de ordan alıp yine bişiler yapmaya çalışacak biliyorum.

selam kızlar bebişlerınızın hareketlerını net olarak hisssedıyomusunuz bu sabah eşimde hissetmeye başladı bizimkının atışları sertleşmeye başladıalkisalkisalkis

kızlar ben cıkıyorum evden katılırım aranıza artık yazamadım bayadır öptüm sizi elh.cım üzülme canım özge sen de şanslılardansın demek.benimkiler 2sinin ortası ne çok vericiler ne de o kadar sıkılar.ama öyle lafta cok hevesli olup da pek bişey almamaları beni delirtiyor bakalımzamana bıraktım insallah beni utandırırlar.mucu mucu

bizdede düğün zamanı ailem erkeğe daha yük olunuyo diye ortadan böldüler masarafı öle o oda senin bu oda benim yapmmadılar
ama şuan onlar utanmadan işlk torun annanenin diyolar
of tamam sustum gene geldi gelenler bana

Bay bay pembik, git bebişinle sıcacık dinlen.

doktorumla konuştum hem tahlil sonuçlarımı öğrendim hemde bu karnımdaki sertleşmeyi sordum
kan değerlerim yine düşük çıkmış
sertleşmeye gelince
ben bebek sanıyorum ama kasılma olabilir mi diye sordum
bebek geriliyordur dedi karnının aşağısına kadar falan sertleşme olur normal dedi
zaten şu sıralar günde 4-5 kez kasılman olması normal dedi
için rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…