• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamra canım istanbulda kadın doğum ücretleri ücretsiz izmirde de öyle var diye duymuştum

e sigorta hastanesinde yaparsan tabi ücretsiz ama ben istemiyorum
özel hst.ne ssk lı doğum yapmak istiyorum

2 tane kira alıyor demiştin ya onlar ne kirası canım

şöle diyim
ortalama 800 falan para geçiyo eline
300 ünü krediye veriyo
işte kalıyo eline 500 ama napıyolar ne ediyolar hiçmi biriktirmiyolar bilmiyorum

annemlerin durumu baya baya iyi açıkcası buna güveniyolar anlatabildimmi
bende bu duruma uyuz oluyorum
çaba görmek istiyorum

kızlar benim de annem yardım ediyo benim de sağlık güvencem yok anneme kredi çekmtirmiştik onu geri almam doğuma ayırın dedi benim de sağlık güvencem yok. eşimin kendi işi bağkurunu yatırmadığından ben yararlanamıycam ama bebekler bağkurlu olcakmış. annem şimdiden bebeklere bir sürü eşya aldı odalarına da yardım edicwem diyo ve tek geliri babamdan kalan 350 tl maaş. kayınvalidemlerde en azından 3-4 milyar giriyo evlerine ama sorsan bizden açlar bi çorap bile almadılar daha demekki sorun sadece para değil 1 liralık şey bile gönül almaya yeter isteseler yaparlar ayyyyyyyyyy yaramı deştinizmafoldumben

çaba görmek istiyorum
canm haklısın
ama bazı insanlar blöe maalesef..
içlerinden gelmiyo demek
aslında iş eşinde bitiyo ama o da isteyemem diyosa yapacak bişi yok

Bizim annelerimiz de kayınvalide ama gelinlerine nasıl özen gösterirler
Biz nasıl ailelere düşmüşüzki kızlar
Hepimizin hemen hemen şikayet aynı
Bana da kayınveliden 30 sene önceki eşimin bebeklik yorganını verdi
üzerindeki nevresimi bari yenileseydin be kadın yani

çaba görmek istiyorum

e canım o zaman mecburen bu da annenlere kalacak sizde yoksa esin de ailesinden istemiyorsa.kimde varsa o bu devirde aslında ama dediğin gibi bir çaba da olmayınca insan kendini enayi gibi hissediyor dimi

e yuh yani hakketten

haklısın canım artık insanlar mı gaddar olmaya başladı ben anlamıyorum ama çevremde görüyorum çok iyi insanlar var bizim burda komşu gelinine neler yapıyo bi bebeğini karnında kaybetti daha hamile değil ama bebek olmadak hazırlıklara başladım ne görese alıyım sana diyo kız da kaynanasına bizim yanımızda bile ağzını eğiyo yazık kadına acıdım. kız bekarkan çok kötü durumdaymış ama şimdi hiç bişeyi beğenmiyo aslında yokluk gören insan daha ufak şeylerden bile mutlu olur ama demekki insanlık yürekde olucak şans işte

e canım o zaman mecburen bu da annenlere kalacak sizde yoksa esin de ailesinden istemiyorsa.kimde varsa o bu devirde aslında ama dediğin gibi bir çaba da olmayınca insan kendini enayi gibi hissediyor dimi

hah olay aynen bu
para sorunumuz dolaylıda olsa yok
sadece enayi yerine koymalarına dayanamıyorum ailemi
ya bi insanda hiç yoksa
biriktirir doğuma kadar 200-300
al oğlum bukadar yapabildim de
ya bu daha annane yapar ilk torunu diyo
ortamdan catlıcam ya

hah olay aynen bu
para sorunumuz dolaylıda olsa yok
sadece enayi yerine koymalarına dayanamıyorum ailemi
ya bi insanda hiç yoksa
biriktirir doğuma kadar 200-300
al oğlum bukadar yapabildim de
ya bu daha annane yapar ilk torunu diyo
ortamdan catlıcam ya

evet insan olan torununa yapar demek lazım böylesine

Ben de anlamıyorum çevremi kuzu yaaa :mymeka:
Bizde ne zor zahmetlerle sahip olduk bu bebeğe sorsan benden çok sevnmştr ama iiş icraata gelince fısss yani :oklava:

haklısın canım artık insanlar mı gaddar olmaya başladı ben anlamıyorum ama çevremde görüyorum çok iyi insanlar var bizim burda komşu gelinine neler yapıyo bi bebeğini karnında kaybetti daha hamile değil ama bebek olmadak hazırlıklara başladım ne görese alıyım sana diyo kız da kaynanasına bizim yanımızda bile ağzını eğiyo yazık kadına acıdım. kız bekarkan çok kötü durumdaymış ama şimdi hiç bişeyi beğenmiyo aslında yokluk gören insan daha ufak şeylerden bile mutlu olur ama demekki insanlık yürekde olucak şans işte

Back
X