kanaryacım söyledim fazla takmamaya çalış dedi 5 şişe serum verdi 3 gündür takılıyodum galiba bu akşamda takınıcam böyle nasıl sabredilir bilmiyorumki hiç bişey zevk vermiyo sevdiğin yemek sevdiğin dizi,müzik vs.hiç biri
güzel cıkmısınız valla..azıcık birbirimizin yüzünü görelim yahuuu..
ecüklemi konusuyoz bücüklemii bilelimmmzemuszemus
archımım senın canavarda tam canavarmıs maasallah posetın ıcındemı yasıo o canavar onuda mıncırdımm
kusum resım ne guzel olmus bak.. hadı ama kocişle resım kampanyasına uymayan kalmasın sonm katılım yarın.. hehehhehe heheh
anladim canim.uyumaya calissan.ne bileyim.birseylerle mesgul ol diyecegim ama onuda canin yapmak istemiyor.ama bu böyle devam etmiyecek inankanaryacım söyledim fazla takmamaya çalış dedi 5 şişe serum verdi 3 gündür takılıyodum galiba bu akşamda takınıcam böyle nasıl sabredilir bilmiyorumki hiç bişey zevk vermiyo sevdiğin yemek sevdiğin dizi,müzik vs.hiç biri
hosgeldin leylacim.ben kisaca özetleyeyim.yemekten konusuldu,kocislerden,haaa birde burada herkes kocisinle olan resmini avatarina koydu.öyle karar almislar.ben henüz koymadim bilmiyorum ne yapacagimioy oy oy ne kadar yazmissiniz kizlaaaar.
ben bunu okuyabilirmiyim acabakaydirigubbakcemile2
konusulanlara goz atayim bi haberim olsun :)
evet çok sever poşetlerle boş kolileri
ama şimdi kavgalıyız ellerimi tırmaladı her tarafım yara bere içinde
oy oy oy ne kadar yazmissiniz kizlaaaar.
ben bunu okuyabilirmiyim acabakaydirigubbakcemile2
konusulanlara goz atayim bi haberim olsun :)
aman canım sen yınede dıkkatlı ol. cızıkerın mıkrop falan kapmasın. ve ozellıkle kedılerde kist asısını sakın ha ıhmal etme olur mu??
aşılı zaten benim kedim
toxoplazmamda negatif çıktı aksi gibi
halbuki doğduğumdan beri kedilerle içiçeyim ama toxoplazmaya yakalanmamışım malesef
yanlıs anlama canım benım asısız oldugunu tahmın etmedım tabıkı. ama nolur nolmaz dıkkat etmek lazım ıhmal etmemek lazım. bende hamıle oldugumu bılmeden hayvan sever arkadaslarla barınak zıyaretlerı yapmıstık selde zarar goren telef olan hayvanları duymussundur. bırde gezı yapıyoruz arada ıclerınde heder oluyoruz 50 tane kopek bı araya gelınce möalum durumları tahmın edersın neysekı bısey olmadı.. bı sure asısız hayvanlardan uzak duruyorum sadece bu kadar
hosgeldin leylacim.ben kisaca özetleyeyim.yemekten konusuldu,kocislerden,haaa birde burada herkes kocisinle olan resmini avatarina koydu.öyle karar almislar.ben henüz koymadim bilmiyorum ne yapacagimi
hosgeldın kuzum nerelerdesın ancak bu saatlerdemı kendıne glıosun benımde mesaı bıttı ama kocişi beklıyorum 1 saatte ısyerınde.. puffffffffff
hamileyken sigara içmek bebeğin beslendiği kordonu daralttığndan düşüklere, etken doğuma yada düşük kilolu ve akciğer kalp problemli bebek doğmasına sebep oluyormuş aman ya içien varsa da nolur o minicik can için biraksın çok mu kolay sanki diyen vardır ama inanın kolay ben de içiyodum hamile olduğumu öğrenciğim andan beri ağzıma sürmedim ve içilen yerlerde asla durmadım. O küçücük haliyle yaşama tutunmaya çalışırken annesinin onu zehiremesi çok kötü. Annelik bebeği dünyaya getirince başlamıyo hamilelik başladığı an başlıyor annelik duygusu ya da ben öyle hissediyorum ama ne olursa olsun o küçük cana zarar veren anne değildir bana göre belki ağır oldu ama olsun belki birilerinin vicdanı sızlar da o küçücük canı artık zehirlemekten vazgeçer inşallah.
çok haklısın canım hiçde ağır olmadı
çok soğudum artık görüşür müyüm onu bile bilmiyorum
bide marifetmiş gibi söylüyor
neyse sinirlerimi yine bozmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?