2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kaçtım kızlaarrrr.iyi akşamlar herkese.yarın görüşürüz inşşallah

biz ne desek boş tabi ama sabretmekten başka çare de yok
keşke elimizden birşey gelse de yardımcı olabilsek

kızlar bugün cok yoğunum işte fazla giremiom ama girip okuom arada dün doktorum dediki bol bol yoğurt ayran tüket süt gaz yapar rahatsız eder özellikle yoğurt günde en az bir kase ye dedi bebeğin ciğer gelişimleri daha erken oluomus ve her yönden cok sağlıklı oluomus bebiş acısından erken doğum felan olsa erkenden günlük yoğurt alıskanlık oldumu bebek daha cabuk gelişmiş oluomus sizlerlede paylasmıs olayım dedim kaydirigubbakcemile2

archımım senın canavarda tam canavarmıs maasallah posetın ıcındemı yasıo o canavar onuda mıncırdımm

kusum resım ne guzel olmus bak.. hadı ama kocişle resım kampanyasına uymayan kalmasın sonm katılım yarın.. hehehhehe heheh

Kizlar benim de canim oyllleeee tursu istiyorrr,
bazen kendime izin veriyorum yiyorum bazen de kendimi frenliyorum.
Eger korkmasam ve kendimi biraksam butun bidonu yerim galiba. akannehir

evet çok sever poşetlerle boş kolileri
ama şimdi kavgalıyız ellerimi tırmaladı her tarafım yara bere içinde

oy oy oy ne kadar yazmissiniz kizlaaaar.
ben bunu okuyabilirmiyim acabakaydirigubbakcemile2
konusulanlara goz atayim bi haberim olsun :)

anladim canim.uyumaya calissan.ne bileyim.birseylerle mesgul ol diyecegim ama onuda canin yapmak istemiyor.ama bu böyle devam etmiyecek inan

hosgeldin leylacim.ben kisaca özetleyeyim.yemekten konusuldu,kocislerden,haaa birde burada herkes kocisinle olan resmini avatarina koydu.öyle karar almislar.ben henüz koymadim bilmiyorum ne yapacagimi

evet çok sever poşetlerle boş kolileri
ama şimdi kavgalıyız ellerimi tırmaladı her tarafım yara bere içinde

aman canım sen yınede dıkkatlı ol. cızıkerın mıkrop falan kapmasın. ve ozellıkle kedılerde kist asısını sakın ha ıhmal etme olur mu??

hosgeldın kuzum nerelerdesın ancak bu saatlerdemı kendıne glıosun benımde mesaı bıttı ama kocişi beklıyorum 1 saatte ısyerınde.. puffffffffff

aman canım sen yınede dıkkatlı ol. cızıkerın mıkrop falan kapmasın. ve ozellıkle kedılerde kist asısını sakın ha ıhmal etme olur mu??

aşılı zaten benim kedim
toxoplazmamda negatif çıktı aksi gibi
halbuki doğduğumdan beri kedilerle içiçeyim ama toxoplazmaya yakalanmamışım malesef

aşılı zaten benim kedim
toxoplazmamda negatif çıktı aksi gibi
halbuki doğduğumdan beri kedilerle içiçeyim ama toxoplazmaya yakalanmamışım malesef

yanlıs anlama canım benım asısız oldugunu tahmın etmedım tabıkı. ama nolur nolmaz dıkkat etmek lazım ıhmal etmemek lazım. bende hamıle oldugumu bılmeden hayvan sever arkadaslarla barınak zıyaretlerı yapmıstık selde zarar goren telef olan hayvanları duymussundur. bırde gezı yapıyoruz arada ıclerınde heder oluyoruz 50 tane kopek bı araya gelınce möalum durumları tahmın edersın neysekı bısey olmadı.. bı sure asısız hayvanlardan uzak duruyorum sadece bu kadar

sekerler kocişim geldı bız eve gıdıyoruz.

bugunluk bu kadar benden hoscakalınnn.. belkı eve gıdınce gelırım .. dıkkat edın minişlerinize..

yok canım niye yanlış anlayayım
bende yolda gördüğüm her hayvanı severdim şimdi elleyemiyorum
sonuçta her türlü mikrop taşıyabilirler
seni de allah korumuş , sokakta yaşayan hayvanlar mikrop açısından tehlikeli olabiliyorlar
ama hayvan sevgiside bambaşka ya hiçbir şeye benzemiyor

hosgeldin leylacim.ben kisaca özetleyeyim.yemekten konusuldu,kocislerden,haaa birde burada herkes kocisinle olan resmini avatarina koydu.öyle karar almislar.ben henüz koymadim bilmiyorum ne yapacagimi

hosbulduk canim,ozetin icin saol valla beni buyuk bi yukten kurtardinkaydirigubbakcemile3
ben de koydum kocisle resmi ama yine ariyorum belki biseyler bulurum yeni.:)
hosgeldın kuzum nerelerdesın ancak bu saatlerdemı kendıne glıosun benımde mesaı bıttı ama kocişi beklıyorum 1 saatte ısyerınde.. puffffffffff

hosbulduk canim,ben bugun temizlik yaptim.ondan hic ugrayamadim.sabah 12-den 6ya kadar pestilim cikti.inan ki hamis kaldigimdan beri elimi biseye degdiremiyordum,pisligin icindeydik :)))))))))))))))) cok yoruldum,ama misssss oldu misss.ama belim simdi feci agriyor.

çok haklısın canım hiçde ağır olmadı
çok soğudum artık görüşür müyüm onu bile bilmiyorum
bide marifetmiş gibi söylüyor
neyse sinirlerimi yine bozmayayım

çok haklısın canım hiçde ağır olmadı
çok soğudum artık görüşür müyüm onu bile bilmiyorum
bide marifetmiş gibi söylüyor
neyse sinirlerimi yine bozmayayım

bende şimdi okudum geçmişi diyorum niye sinirleri bozuk
allah akıl fikir versin arkadaşına
ben sigara içilen ortamlarda bile durmuyorum, sevmediğim şeyleri yiyorum bebeğim için
umarım bebeği sağlıklı doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…