bundan sonra bolekocişlerimizleyız hep..
ya tuzlu lımon kumpır kısır.. off daha neler neler.. eve gıdene kadar kocişimle kac yere ugrarız kım bılır bu aksam bıtmez kızlar...
offf aynen ayseycim bazen cok gücüme gidiyor.az önce agladim.canim manti cekti.annem olsaydi hemen yapardi dedim esime.bu halde olmasam hemen yapacam valla.annemide cok özlüyorum zaten.aman ya ben bu sira iyi degilimmafoldumbenne güzel yaaaa annelere yemeğe gitmek.çok özeniyorum bende.keşke bizde yakın olsak da yemeğe gitsek.bizim iki tarafta uzakta :sinifsinif:
ya of ya ama ben çıldırıcam kocamda mesai ye kalıyomuş neyseki annemlerdeyiz şu 3 ay geçsin artık ne olur ya sabrım kalmadı valla
cakacim sakin ol.inan bana hersey yoluna girecek.bak bu sekilde olman bebegede zarar verir tatlim yapma.bu durumlar inan gecici bir kac ay,bak bende bazen böyle oldum.her tarafim döküldü,hasta gibiydim.eklemlerim bacaklarim cok fenaydi.ayaga kalkamiyodum.hep uyu uyu narkoz yemis gibi.inan hafta hafta ddegisiyosun.bu hafta mesela o uyku modundan ciktim.kendimi daha iyi hissediyorum.bu durumunu muhakkak dr.una söyle cakacim.kanaryacım ben hiç hiç iyi değilim çok zor günlermiş bunlar
vuuuuuu archimim sen de modaya uymuşsun...
kocişle resim modası kaydirigubbakcemile3
:a015:grs özgecaykıslar ben çıktım...
mesai bitmek üzere..
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.. muck
herhalde yaniiii kusur kalır mıyım hiç yerimseniben
insaallah ama ben burda k.k ya üye oldugumdan beri avatarim hep ayni napcaz simdi:icecream:kanarya aysuny caka ve digerr haziran anneleri sizinde kocişlerinizle fotolarınızı bekliyoruzzz..:jeyyar:
özgiss kuru fasulye yemege bnde sizle gelmek istiyomm..hatta sen orda kal bn senin yerine gidip yirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?