D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #44.661
viririm o benim züt annem iştealsanaalsanasmile
kuaföre giderizde karşıya böle olursa gidemeyiz galibabilmiyorumkismiletmmm..
hafta sonuna kadar kar kalkar ınsallah gıdebılırız kuafore..
:umursamaz:
kuaföre giderizde karşıya böle olursa gidemeyiz galibabilmiyorumkismile
daha randevuyu almadım zaten cuma günü hava kötü olursa 13.00 a alırım olmazsaevet..
orda gezıcez cunkı bı taraflarımız donar maazallahhh
daha randevuyu almadım zaten cuma günü hava kötü olursa 13.00 a alırım olmazsa
Tatlı cadı ben görmedim ama yaaaaaaaaaaa
Ohhh nihayet bulup sildim oğlumun pipili resmini.
Tatlı_cadııı, sanım teşekkür ederim, bulup sildim.
ben otur otur çok yoruldum yaaa
offf izne ayrılmak istiyorummm ama daha çok var yaaaaaaaaaaaa
ben otur otur çok yoruldum yaaa
offf izne ayrılmak istiyorummm ama daha çok var yaaaaaaaaaaaa
Sorma ben de dün kuzenimin eşiyle konuştum. Yurtdışında kendisi. SAT tarihi benimkininden 1 hafta sonra. Of daha 1 ay çalışmam gerekiyor diyor, sonra da bebeği 2 yaşına basana kadar annelik izninde. Deli dedim, ben 3 hafta kalana kadar çalışacam, ben ne diyiim dedim.
anammm akannehirSorma ben de dün kuzenimin eşiyle konuştum. Yurtdışında kendisi. SAT tarihi benimkininden 1 hafta sonra. Of daha 1 ay çalışmam gerekiyor diyor, sonra da bebeği 2 yaşına basana kadar annelik izninde. Deli dedim, ben 3 hafta kalana kadar çalışacam, ben ne diyiim dedim.
nasıl ya kaçıncı ayda izne ayrılıyorlar??Sorma ben de dün kuzenimin eşiyle konuştum. Yurtdışında kendisi. SAT tarihi benimkininden 1 hafta sonra. Of daha 1 ay çalışmam gerekiyor diyor, sonra da bebeği 2 yaşına basana kadar annelik izninde. Deli dedim, ben 3 hafta kalana kadar çalışacam, ben ne diyiim dedim.
ah be güzelim bizde de pek bişey yok geliyor karnımı seviyor öpüyorr çikolata aldım sana kızım diyor sankiim cocuk doğmuş gibi davranıyor akannehir o kdrcık işte..hani netten takip edeyim bu hafta ne olmuş isim bakayım esya vs yok canım merak yok adamda.gecen ctsi gittik migrosa ben kıyafetlere bakıyorum o gitmiş kendine bakıyoorr nasıl kızdım anlatamam sana ilgisizliğine yanii ben ne anlarım diyor bunlar bahane değil dedim alsanaalsanasmile
ben 32+0 da diye biliyorum ama..nasıl ya kaçıncı ayda izne ayrılıyorlar??
16 nisan 32. haftam oluyor benimde biz 32. haftaya (31+6) damı izne ayrılcaz
yoksa 32+6 damı ?? ssk dan rapor açtırcaz ya hani??
özgeeeeeeeeeeeee kıss bi sorsana sen hastaneye bilirler belkii
nee 8 hazırandamı ayrılcan nıe o kada gec kıss..o yüzden simdi düşünme hiç sempatiksalakcinnitam 4 ay var benim canım 8 haziran'da sanırım ayrılıcam eğer hersey yolunda gider bir aksilik olmazsa insallah tabii..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?