2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay iyice koptum muhabbetten ben çalışmaktan canım sıkıldı bakayım dedim ama cok var sayfa gözüm almadı okuyamadımbilmiyorumkismile

ben otur otur çok yoruldum yaaa
offf izne ayrılmak istiyorummm ama daha çok var yaaaaaaaaaaaa

Ohhh nihayet bulup sildim oğlumun pipili resmini.

Tatlı_cadııı, sanım teşekkür ederim, bulup sildim.

Sorma ben de dün kuzenimin eşiyle konuştum. Yurtdışında kendisi. SAT tarihi benimkininden 1 hafta sonra. Of daha 1 ay çalışmam gerekiyor diyor, sonra da bebeği 2 yaşına basana kadar annelik izninde. Deli dedim, ben 3 hafta kalana kadar çalışacam, ben ne diyiim dedim.

o yüzden simdi düşünme hiç sempatiksalakcinnitam 4 ay var benim canım 8 haziran'da sanırım ayrılıcam eğer hersey yolunda gider bir aksilik olmazsa insallah tabii..bilmiyorumkismile

sorma meloşş ya y.dısında süper imkanlar ben de düşündükçe çok ama çook sinirleniyorum bu durumaa alsanaalsanasmile

anammm akannehir

nasıl ya kaçıncı ayda izne ayrılıyorlar??
16 nisan 32. haftam oluyor benimde biz 32. haftaya (31+6) damı izne ayrılcaz
yoksa 32+6 damı ?? ssk dan rapor açtırcaz ya hani??
özgeeeeeeeeeeeee kıss bi sorsana sen hastaneye bilirler belkii

BİZDE GECEN ÖZDİLEK' E GİTTK TABIKI BI BAKTIM BENI KOCA BAYAN AYAKKABILARINA BAKIYOR :) TABI YANLIŞ ANLAŞILMASIN IMALATCI OLDGNDAN TAKIP İÇİN BAKIYOR BENDE SINIRLENDIM BİŞİLER BAKALIM AYNEN ODA DEDIKI BEN NE ANLARIMMM NEFRET EDIYORUM BU CUMLEDEN BEN OLMASAM NAPCAK ACABA TOBE TOBEEEEEalsanaalsanasmile

ben 32+0 da diye biliyorum ama..
amaann bunlar bi halt bilmez yaa
maaşımı kesiyo adam doğum iznimde
bunu mu doğru bilcek

o yüzden simdi düşünme hiç sempatiksalakcinnitam 4 ay var benim canım 8 haziran'da sanırım ayrılıcam eğer hersey yolunda gider bir aksilik olmazsa insallah tabii..bilmiyorumkismile
nee 8 hazırandamı ayrılcan nıe o kada gec kıss..
anam benım muhtemel dogum 4 hazıran dun ultrasonda 29 mayıs cıktı. sen ızne cımadan ben dou-gurcam ınsallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…