BİZDE GECEN ÖZDİLEK' E GİTTK TABIKI BI BAKTIM BENI KOCA BAYAN AYAKKABILARINA BAKIYOR :) TABI YANLIŞ ANLAŞILMASIN IMALATCI OLDGNDAN TAKIP İÇİN BAKIYOR BENDE SINIRLENDIM BİŞİLER BAKALIM AYNEN ODA DEDIKI BEN NE ANLARIMMMNEFRET EDIYORUM BU CUMLEDEN BEN OLMASAM NAPCAK ACABA TOBE TOBEEEEEalsanaalsanasmile
nee 8 hazırandamı ayrılcan nıe o kada gec kıss..
anam benım muhtemel dogum 4 hazıran dun ultrasonda 29 mayıs cıktı. sen ızne cımadan ben dou-gurcam ınsallahhhh
Kızlar bu İzİn mevzusu acılmıs yıne Şİmdİ nekadr gec İzİn alırsam okdr gec donerım dımı İŞe yanı dogumdan sonnaya bırakabılırım dımı ıznımıhanİ tabİİ Şartlar el verİrseeee İnŞ
öyle canım ne yazıkkki bu modeller
boshayallersmileben 32+0 da diye biliyorum ama..
amaann bunlar bi halt bilmez yaa
maaşımı kesiyo adam doğum iznimde
bunu mu doğru bilcek
32. haftada ayrılmazsan rapor alıyorsun sanırım calısabilir diye sonra da 37.haftada ayrılıyorsun 3 haftan gidiyor o şekilde bilmiyorumkismile kalıyor 13 hafta ..
BENDE 37. haftama kadar çalışmak istiyorum amaKızlar bu İzİn mevzusu acılmıs yıne Şİmdİ nekadr gec İzİn alırsam okdr gec donerım dımı İŞe yanı dogumdan sonnaya bırakabılırım dımı ıznımıhanİ tabİİ Şartlar el verİrseeee İnŞ
BENDE 37. haftama kadar çalışmak istiyorum ama
şartları bilemiyorum belki36. haftamda ayrılırım, o kocaman göbekli halimizle
nasıl gelcez bilmiyom, birde erken doğum olursa sonraya atacağımız izinde yanıyor..
evin camlarını açtım havalandırayım die anommmmmmmmmm
dondum -tatlicadiarzu-
KAPAT HEMENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNklava:
dışardada çok qüzel kar var yaa
durun resmini çekip ekliyim :roflol:
Tmm kapatıom camları aklinialirimsmile
ben de 37. haftaya kdr eğer cok zorlanıyo olmazsam işe gelirken, çalışmak istiyorum..
ben de mayıs sonunda fln cıkcam iznee.. kız dae bekle beni doğurma hemen sana gelcem hamile hamile sempatiksalakcinni
:roflol:ben de 37. haftaya kdr eğer cok zorlanıyo olmazsam işe gelirken, çalışmak istiyorum..
ben de mayıs sonunda fln cıkcam iznee.. kız dae bekle beni doğurma hemen sana gelcem hamile hamile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?