2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu ızın mevzusu acılmıs yıne Şımdı nekadr gec ızın alırsam okdr gec donerım dımı ıŞe yanı dogumdan sonnaya bırakabılırım dımı ıznımı hanı tabıı Şartlar el verırseeee ınŞ

öyle canım ne yazıkkki bu modeller

nee 8 hazırandamı ayrılcan nıe o kada gec kıss..
anam benım muhtemel dogum 4 hazıran dun ultrasonda 29 mayıs cıktı. sen ızne cımadan ben dou-gurcam ınsallahhhh

29 haziran muhtemel doğum tarihim zaten canım 40.haftam oluyor ben de 37.haftaya kdr çalışmak istiyorum o da 8 hazirana kdr oluyor ondan bizim senle aramızda 1 ay var nerdeyse kaydirigubbakcemile3

32. haftada ayrılmazsan rapor alıyorsun sanırım calısabilir diye sonra da 37.haftada ayrılıyorsun 3 haftan gidiyor o şekilde bilmiyorumkismile kalıyor 13 hafta ..

32. haftada ayrılmazsan rapor alıyorsun sanırım calısabilir diye sonra da 37.haftada ayrılıyorsun 3 haftan gidiyor o şekilde bilmiyorumkismile kalıyor 13 hafta ..

HIM ARKADSIM SON HAFTASINA KDR CALISTI SON HAFTA CIKTI DOGUMA GITTI AMA TAM PROSEDUR NASIL BILMIYRM TABI DARISI BASIMA:d

BENDE 37. haftama kadar çalışmak istiyorum ama
şartları bilemiyorum belki36. haftamda ayrılırım, o kocaman göbekli halimizle
nasıl gelcez bilmiyom, birde erken doğum olursa sonraya atacağımız izinde yanıyor..

evin camlarını açtım havalandırayım die anommmmmmmmmm
dondum -tatlicadiarzu-

ben 45. hafta alcam izinsempatiksalakcinni

AYY EVET ALLAH KORUSN BIDE ERKEN DOGUM OLSA YANARIZZZ HYRLISI TABI AMA İŞTE İŞ COK YOUN OLMZSA IDARE EDRZ GIBIME GELIYOR HOŞ YAZIN BİZİM İŞLER YOUNLAŞIYOR AMA

kızlar bebeğin kilo alması için sadece meyve sebze mi yememiz lazım
başka neler kilo yapar bebeğe?
mesela ceviz,fındık bebekde kilo yaparmı?

ben de 37. haftaya kdr eğer cok zorlanıyo olmazsam işe gelirken, çalışmak istiyorum..
ben de mayıs sonunda fln cıkcam iznee.. kız dae bekle beni doğurma hemen sana gelcem hamile hamile
sempatiksalakcinni

ben de 37. haftaya kdr eğer cok zorlanıyo olmazsam işe gelirken, çalışmak istiyorum..
ben de mayıs sonunda fln cıkcam iznee.. kız dae bekle beni doğurma hemen sana gelcem hamile hamile
sempatiksalakcinni

tamam mayıs sonu ızne cıkarsan gelırsın göbek tokustururuz. hehe heheh

ben de mayıs sonunda fln cıkcam iznee.. kız dae bekle beni doğurma hemen sana gelcem hamile hamile sempatiksalakcinni
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…