2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgeçay naaılsın tatlım eski arkadaşlara bi bakayım dedim seni buldum:))

hamiş oldunuz bizi unuttunuz gelmiyorsunuz diğer topiklere
opuyorumnanaktan

kızlarr benim kocis qeldi
ben kaçarrrrrrrrrr :asigim:
yarında eşim tatil yapıcakmışş
yani qiremicem yarında
qörüşürzzzza.s.

özgeçay naaılsın tatlım eski arkadaşlara bi bakayım dedim seni buldum:))

hamiş oldunuz bizi unuttunuz gelmiyorsunuz diğer topiklere
opuyorumnanaktan
canım ya iyiyim sen nasılsın..
ilk zamanlar çok girdim ben o topiklere ama sonra topikler daıldı bi tartışmalar oldu başka topikler açıldı fln
girmedim bende..
artık buradayım hep..
sen napıyorsun var mı gelişme bişi

b gelişme yok canım bekliyorum .. RABBİM OL DİYECEK VE OLACAK İNŞ...opuyorumnanaktan

BEN SADECE ATEŞ TOPİĞİNE GİRİYORUM CANIM.. BAŞKA YERE GİRMİYORUM ÇOK SAÇMA VE GEYİK GELYOR MUHABBETLER

özge senin bebeğin zıncı olsun kız

b gelişme yok canım bekliyorum .. RABBİM OL DİYECEK VE OLACAK İNŞ...opuyorumnanaktan

BEN SADECE ATEŞ TOPİĞİNE GİRİYORUM CANIM.. BAŞKA YERE GİRMİYORUM ÇOK SAÇMA VE GEYİK GELYOR MUHABBETLER
inşallah canım
olacak eminim..
sormak istediğin ibşi olursa her zaman sorabilirsin bana
hani belirti fln fln gibi..
genel olarak bizim bu topiğe de yazabilirsin herkes cevaplar mutlaka..
çünkü herkes biliyor çocuk sahibi olmanın nasıl zor birşey oldugunu ve o heyecanlı dönemleri

Anam kim cevaplicak bu topik herseyi gormezden geliyor sandiydim ben. sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ben beyaz kociş kara
benimki melezmi olacakbilmiyorumkismile

SAĞOL ÖZGEÇAY KARDEŞıM SAĞOLASIN...

aslında kafama takılan bişey var madem cevaplarsın yazayım bari.

ben ilk kez bu ay ovulasyon test aldım 12. gün başlamam gerekşyormuş adetim 28-29 günde bir... ben dayanamadım 10. gün başladım. silik belirgin çizgi vardı. 11.12.13.14.15.16.17. gün hep aynı çıktı bugün 18. gün birazdan yapacağım yine. bu kadar silik çıkması normal mi sence?? akıntı 10 gündür var herzamanki gibi.. 14.15 günler kasık ağrım da oldu ovulasyon ağrıları her ay olur bende2 gün (burdan anlıyorum o gnlerde olduğumu)

burda asla geyik yokturlmaz:

benimki de kesin ak akçe kara gün içindir olur :roflol:
iki beyaz
hele ben fazla beyaz

ben kapkara 5.750 gr bısey dogmusum..
onceden bebekerlı hemen annenın yanınavemıyolarmıs ya babam kuvozlerın oldugu yere gıtmıs bır suru bebek benı gorunce hmen olsa olsa budur benım cpcugum demıs.
acaba cok begendıgınden mı yoksa nerde tuhaf bişi var benı bulur demek ıstedıgınden mı=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…