2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyyyy benim oğluşumda buna benzesinnnnnnnnnn

KIZ NAPCAN SANA BİDE KOCANA BENZESE YETER BEN İSTEMEM KOCAMA BENZSN BIRZ BIRZDA BANA ZATEN BİZDN BÖLE Bİ COCUK CIKMAZ EHEHEH YANİ KOCM VE BENDNopuyorumnanaktan

Sarışın arkadaşlar alınmasın okuduğum küçük bir fıkrayı paylaşmak istedim

"Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:)))))))))))))))) "

mrb kızlar muhabbetinize direk giriorum ama bişi sormak istiorum benim böle pötçüğümden(kuyruk sokumuda diolar) sol bacağıma doğru bi ağrım var feci şekilde sizdede oluomu?

benim oğlumda benzesin :) babasıda bende renkli gözlüyüz ama bakalım ne çıkacak :)
benim eşimin qözler yeşil ama koyu yeşil olduğu için renki qözlü olarak adlandırmıorum
eşimin ailesinin hepsi masmaviiiii
inşallah benim oğluşta maviş olur yaa:asigim:

KIZ NAPCAN SANA BİDE KOCANA BENZESE YETER BEN İSTEMEM KOCAMA BENZSN BIRZ BIRZDA BANA ZATEN BİZDN BÖLE Bİ COCUK CIKMAZ EHEHEH YANİ KOCM VE BENDNopuyorumnanaktan

bu bebişin kirpikleride eşimin kirpiklerine benzio yaa
benim eşimin kirpikleride uzun böyle ay inş oğlum buna benzerr

bu itiraf.com'dan alıntı fıkra değil cok önceden okumuştum ben yerimseniben

mrb kızlar muhabbetinize direk giriorum ama bişi sormak istiorum benim böle pötçüğümden(kuyruk sokumuda diolar) sol bacağıma doğru bi ağrım var feci şekilde sizdede oluomu?

efet hemde cok fenaaa ama doktorum gıck cok kılo aldın ondan norml dıyor ama ben 3.5 kılo anca aldım:):) eheheh

İnşallah canım.

bızdede yarma derler..
annem onun cok guzel ayranlı corbasını yapar ayy canım ıstedı anneme solıımde yapsın bana..

Hemen internette araştırayım

Kız kocana benzesin tabii ki, sormasınlar sütçüden mi diye...

:roflol::roflol::roflol:

AA ANLAŞCAKTK HANI SUT PARASI FALAN YAAAA NAPALIM DUNUR OLDUK BİKERE opuyorumnanaktan
daha anlasmadık ama

bu itiraf.com'dan alıntı fıkra değil cok önceden okumuştum ben yerimseniben
evet evet o fıkra degıl..
onu itiraf.com'a özge yazmıs arazmıda kalsında=)
haha hahahahah ahjaahaha
delikafaduldendelikafadulden

daha anlasmadık ama

haha hahahahah ahjaahaha

delikafadulden
özge bu hafta kahverengi saclı oluyo

daha anlasmadık ama

haha hahahahah ahjaahaha

ee anlaşalım kkuşumm anaaaaaaaaaaumm oğluşum bugun kımıl kıml hıssetmek buymus demekkı yasaşıııııııııııınnnnnnnnnn:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…