2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi canım görüşürük..
evet sanırım kullanan yok ovulasyon testi. ya da kullananlar su anda burda yok..

hadi yap bakalım..
çalış çalışş..
öpüyom

cnm hoşcakal inş istedgın sonucu biran once alırsınnnnnnnnnnnnnnnn

cnm hoşgeldınnnnnn
valla bence gusel olur bend eoglum için klasık mavi rengi dusunemyrm mor rengı sevyrm acaba nasıl olur dıye dusnyrdm

benim şimdiki rengi şampanya ama bebek odasına şampanya sevmiyorum. Hoş sadece bebeğimin odası olmuyor sempatiksalakcinni herşey var o odada o yüzden dolap bile alamıyorum bebeğime

hehehe aynen katılıyorum. ben orada üniversite okudum bir de düşün bizim halimizi
ilk senem çok zor geçmişti ama sonrada herşeye alışıyorsun işte.
en çok sevdiğim yönü kışları çok güzel geçer, orada kara doymuştum. bir de çamlığı müthiştir.
yozgatı bile özlemişim beee

valla burda hiç ovulasyon testi yapan olmadı galba
ama hayırlı haberlerle dön inşallah bebikom

benim daem çotdüzel ben begendim onu..
ama zayıfken diil tombişken beendim

dedin dedinn..
guclubacismile

bilmiyorumkismile
özge sana şişko dedi galba

benim şimdiki rengi şampanya ama bebek odasına şampanya sevmiyorum. Hoş sadece bebeğimin odası olmuyor sempatiksalakcinni herşey var o odada o yüzden dolap bile alamıyorum bebeğime

dilek bak dediğim renk bu. şampanya boyama sakın ya hem modası da geçti.

yap yap lıla gıbı bırenk at ıcınede mor sımı ohh mıs gıbın
opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
[/B]
eski sıska haline göre tombişsin... bilmiyorumkismile
yanaklar fln dolmuş böle ohhh miss
kocamda öle dıyo..
bana kocamı aratmıyosun=))
ama sonradan cok şişko olma diyoaklinialirimsmile

alışırsın tabi=)
başka bı ımkanın yok heh ehe
bende ösledımm köyü.
aslında hıc sevmem yanı 3 gunden fazla hıc kalamadım en son 4 yıl once gıtmıstım.
zaten bı babaannem bı demedem var cok ozledım onlarıda.
bı turlu kısmet olmadı gıtmek.
yazın gıtmeyı cok ıstıyodum ama bu sende kaldı

bunun azcık daha renkileri var işte ondan istiyom bende . bunlar saten çok güzel duruyor benim plastik yine aynı havayı verir mi sence?

verir canım niye vermesin
ama mavi ağırlıklı yapma mor daha baskın olsun. çünkü mavi soğuk bir hava verir odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…