2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet biz de taşınacaz.. şu an ev aramaya başladık.. mart sonuna kadar taşınmış olmamız gerekiyor..
ancak taşınıp yerleştikten sonra oda moda onlarla ilgilenebilecez

ama ama ama ben slm dedim niçün beni duymuyonussssss yaaaa daldınız gene demiii
bi de şu profilinizdeki fotodan istiyom nsl yapılıyor anlatın şu cahileeeeee

kız kk cahili..
avatarımı değiştir kısmına resim ekleyeceksin

canım kullanıcı panelinden ayarlar&özellikler var onundaki avatarı değiştir kısmından değiştiriyosunn

evet biz de taşınacaz.. şu an ev aramaya başladık.. mart sonuna kadar taşınmış olmamız gerekiyor..
ancak taşınıp yerleştikten sonra oda moda onlarla ilgilenebilecez

bizim ev belli de mayıs sonu teslim edecekler bir aksilik olmassa ve bebeğimiz haziranın 2. gaftası gelecek bir aksilik çıkmassa ... Annem mersinde eşimin ailesi adana da hepsi gelcek hem doğum hem taşınma hemde bu kadar misafi nasıl olacak şimdiden onun sıkıntısı basıyor beni birde bebeğimizin hazırlıkları olacak bu arada :) bakalım allah yardımcımız olsun ...

ben didiom kıslaaaaaaaaar
qörüşürüüüzzz :ecrin_bebek:

Valla öyle Allah yardımcımız olsun...
Bir de taşınma işi olunca masraflar da ikiye katlanıyor şimdi valla bakalım naapcaz

Evet evet ben de şimdi oraya bakıyordum, çok çeşit var

Bir de belirtilen ölçünün dışına çıkma, yoksa eklenmiyor
evet yaa sayfalarca sticker var, ben de bir gün kaybettim kendimi orada..

mafoldumben
ÖSGEEE BU DEFA İYİ BİR ÖĞRETİCİ OLAMADIN KALBİMİ KIRDINNNmafoldumbenbilmiyorumkismileUKLA GÜSEL ANLATTIIII
HAHAHAHAHAHA:lepi:

hade nen..
kaşınma..
al hala yapamamışsın işte
sempatiksalakcinni

annatmıcam ben de bidaa sempatiksalakcinni

Allah razı olsun canım çok düşüncelisin... eee aynı yollardan geçiyoruz tabi en iyi siz anlarsınız biizi))) sağol bitanem.. inanıyorum çok yakında gelecek meleklerim... Rabbim evladını sağlıklı hayırlı bi şeklde doğurmayı kucaklamayı nasip eylesin inş... bi nefeste doğurursun inş:))))

canım o kadar ayrıntılı ve açık yazmışsın ki Allah razı olsun çook iyi anladım.. ben de 10. günden beri silik görüyorum ama nerdeyse hergün çaılışıyoruz:))) bu ay dan çok ümitliyim çünkü. bu ay olmasa da 2-3 ay içinde gelecek inş hissediyorum... bu arada ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır bebk istiyoruz ama eşimde sperm sorunları var ama dr lar biizi doğal olur bekleyin deyip bu zamana kadar gönderdiler.. en son eşim 2 gün önce prof. üroloji uzmanına gitti tekrar bi test daha yapacak ve ona göre ne yapılacağına karar verilecek inş. ilaç mı tedavi mi aşılama mı her neyse işte.. hayırlıısı inş...

özeline de yazım tatlım çok teşekkür ederim uklacığım...opuyorumnanaktan

kızımın cicisi nasıl olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…