evet biz de taşınacaz.. şu an ev aramaya başladık.. mart sonuna kadar taşınmış olmamız gerekiyor..:) herzmaan
Gerçi ben bu mesajı attıktan sonra ggmailde ki grubada BEBEK ODASI HAZIRLARKEN başlıklı bir e-mail gelmiş oradada daha ayrıntılı yazıyo istersen onada bir bak :)
ben daha bebek odası yada herhangi birşey hazırlayamıyorum ...çünkü bebeğimiz tam taşınacağımız aylarda doğacak inşallah yeni evimizde onun bir odası olacak inşallah evimiz erken biterde bebek gelmeden taşınabiliriz.
gittigidiyor.com a bak..
çok güzel ve daha uygun fiyata peri kelebek kalp ne ararsan var renk renk..
kız kk cahili..ama ama ama ben slm dedim niçün beni duymuyonussssss yaaaa daldınız gene demiii
bi de şu profilinizdeki fotodan istiyom nsl yapılıyor anlatın şu cahileeeeee
canım kullanıcı panelinden ayarlar&özellikler var onundaki avatarı değiştir kısmından değiştiriyosunnama ama ama ben slm dedim niçün beni duymuyonussssss yaaaa daldınız gene demiii
bi de şu profilinizdeki fotodan istiyom nsl yapılıyor anlatın şu cahileeeeee
evet biz de taşınacaz.. şu an ev aramaya başladık.. mart sonuna kadar taşınmış olmamız gerekiyor..
ancak taşınıp yerleştikten sonra oda moda onlarla ilgilenebilecez
gittigidiyor.com a bak..
çok güzel ve daha uygun fiyata peri kelebek kalp ne ararsan var renk renk..
kız kk cahili..
avatarımı değiştir kısmına resim ekleyeceksin
kız kk cahili..
avatarımı değiştir kısmına resim ekleyeceksin
Valla öyle Allah yardımcımız olsun...bizim ev belli de mayıs sonu teslim edecekler bir aksilik olmassa ve bebeğimiz haziranın 2. gaftası gelecek bir aksilik çıkmassa ... Annem mersinde eşimin ailesi adana da hepsi gelcek hem doğum hem taşınma hemde bu kadar misafi nasıl olacak şimdiden onun sıkıntısı basıyor beni birde bebeğimizin hazırlıkları olacak bu arada :) bakalım allah yardımcımız olsun ...
evet yaa sayfalarca sticker var, ben de bir gün kaybettim kendimi orada..Evet evet ben de şimdi oraya bakıyordum, çok çeşit var
Bir de belirtilen ölçünün dışına çıkma, yoksa eklenmiyor
mafoldumben
ÖSGEEE BU DEFA İYİ BİR ÖĞRETİCİ OLAMADIN KALBİMİ KIRDINNNmafoldumbenbilmiyorumkismileUKLA GÜSEL ANLATTIIII
HAHAHAHAHAHA:lepi:
allah iyiliğini versin..
kızımın cicisi nasıl olmuşşş
hade nen..
kaşınma..
al hala yapamamışsın işte sempatiksalakcinni
annatmıcam ben de bidaa sempatiksalakcinni
sen bidaha bişi sorarsın aklinialirimsmileÇATLAAAAAAA YAPTIM YAPTIMMMMMMMM:lepi:sositososito
kızımın cicisi nasıl olmuşşş
[ımg]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/4/2555.jpg[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?