2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence pastel renklerinden yapmna canlı renkler uygula zaten açık renkmiş odanın içi malzemeleri felan...

bu çok güzelmişşşşşşşşşşşşş

Odanın bir duvarını resimdeki gibi yapmaya karar verdim canım, kocama da gönderdim bayıldı, bir an önce boyayalım diyor :) :teytey::teytey::teytey:

ya ben face giremiyom akşamlarıda nete girmeye halim kalmıyo dünden beri muhabbet etmişiniz facede konu nedir anlamadım ben buluşmayla ilgili ??
gruptada yazın da gün içinde haberimiz olsun...

Ben sana face'tekileri kopyalayıp gönderiyorum hemen canım.

kıslar doktorunuz size tetanoz aşısı hakkında bişi söledi mii
benim doktorum haftaya bir sağlık ocağına qidip tetanoz aşısı olmam qerektiğini söledi bilmiyorumkismile

Ben yaptırayım mı diye sorduktan sonra, yaptır dedi.

buarada grubtaki kek tarifine cidden bayıldım
mutlaka yapıcam
tuğba kim arkadaşlar

tuğba = xtubisx

slm kızlarrr nasılsınız ben anca girebildim çok yoğunum bugün çokkk
geçmişe bakmak istiyorum zamanım yok
offfffff p.şembelerden nefret ediyommmmm

ben resim nsllll koyabilirim profilime kıslarrr
anlatında müsait olunca koyayımm canlarrrrrrr

Merhaba arkadaşlar az önce bebek karyolası ile ilgili konuşuluyordu sanırım benim okuduğum kitapta 6 cm olması gerektiği yazıyor ayrıca yatağın etrafında yastık battaniye dahil hiçbirşey olmaması gerekiyormuş ama sanırım hiçbirimiz öle birşey yapmayacağız hep süslü olsun istiyruz ama özellikle peluş oyuncakları.

parmaklıklar 6,5 santimden daha geniş aralıklarla sizilmemelidir.iki parmaklk arasından bir meşrubat kutusu gecebiliyorsa araları fzla geniş demektir.

iltenin tam olarak uyması gerekir karyolanın kenarıyla şilte arasında en fazla 2 parmak sokabilmelisiniz

şilte yeterince sert olmalı

Parmaklıklar şilenin alt kısımından 65 cm yukarıda yada şiltenin en az 10 cm üstünde kalmalıdır

bebek büyüdüğünde kendi başına dışarıya çıkmaya çalışırken giyisilerinin takılmaması için köşe direkleri başucu ayakucu panallerinden yüksek olmamalıdır

ahşap kısımlarda zehirli vernik kullanılmamalıdır.

başucu yada ayaucu panallerinde bebeğin başının çarpmaması için çıkıntılar bulunmamalıdır.

parmaklığı indirip kaldıran mekanizmada çocuk kilidi bulunmalıdır

şilte için su geçirmez örtü olarak asla nylon kullanmayın yazıyor

:)

ayyy bu cici oda resimleri nerde acepp bilmiyorumkismile biz sadece tek renge boyadık öylece duruyo.. istediğim gibi bordur de bulamadım :gitme:

Ben de onu araştırıyordum şimdi internetten şeker,

bir tane site buldum ama balıklı falan yok

, • Dekor, Duvarlar icin

bir de koçtaşta görmüştüm, ama balık falan yoktu

Aslında bulut, uçak da olabilir

teşekkür ederiz canım cok faydalı bilgiler valla..
öle cahil cahil almayalım takımları

sabah bebek odasına girdimde
ruhum daraldı
bi oda hiçmi ısık güneş almaz
öf ya
tam karşımda cok yakın mesafede apartman var
tüm ısıgımı kapatıyo

teşekkür ederiz canım cok faydalı bilgiler valla..
öle cahil cahil almayalım takımları

:) herzmaan

Gerçi ben bu mesajı attıktan sonra ggmailde ki grubada BEBEK ODASI HAZIRLARKEN başlıklı bir e-mail gelmiş oradada daha ayrıntılı yazıyo istersen onada bir bak :)

ben daha bebek odası yada herhangi birşey hazırlayamıyorum ... çünkü bebeğimiz tam taşınacağımız aylarda doğacak inşallah yeni evimizde onun bir odası olacak inşallah evimiz erken biterde bebek gelmeden taşınabiliriz.

hıımm koçtaşa ben de bakmıştım evet balıklı hatırlamıyorum ben de.. paşabahçeden arkadaşım hediye almış bana çoook güzel duvar dekoru yapışkanlı.. ayıcık gemi aydede yıldızlar falan varrr başka çeşitlerde varmış.. fırsatın olursa bi bak belki gönlüne göre bişi bulabilirsin opuyorumnanaktan bende ayıcıklı bulutlu bi bordur arıyorum, bulamazsam bu süslerden daha fazla alıcam bakalım bilmiyorumkismile

güzel ama cok pahalı geldi bana sticker alıcam ben koçtaşta beğendim ya peri ya da kelebek 25 lira

güzel ama cok pahalı geldi bana sticker alıcam ben koçtaşta beğendim ya peri ya da kelebek 25 lira

bende 2-3 gün öncesi
koçtaştaydım
bi sticker beğendim ama pahalı geldi
50tl falandı
sanki böle pastel boyasıyla duvarlara
ev ağaç çizmişsin gibi
çok hoştu
kıyabilirsem paraya alcamda

bende 2-3 gün öncesi
koçtaştaydım
bi sticker beğendim ama pahalı geldi
50tl falandı
sanki böle pastel boyasıyla duvarlara
ev ağaç çizmişsin gibi
çok hoştu
kıyabilirsem paraya alcamda

aa ben mi yanlış baktım acaba valla 50 de olsa alıcam cok hoşuma gitti ztn acık düz renk olacak beni duvar mecburen alıcam bişey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…