benim bildiğim bu olay 27-28. haftalardan sonra 1 saat oynamazsa haber verileçeğifisfisfisnasıl oynamıo cnm :bbo:
içinde qünde bir kere bile olsa minik bir kımıldama hissediosan sorun yok dmeektir
kendini dinle bu konu çok önemli qerçekten bilmiyorumkismile
benim doktorum 2 qün boyunca bebeğin en ufak bir hareketini dahi hissetmezsen hemen qel demiştibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3inşallahh..sarsıcak derecede olması lazım sanırım :)
zemuszemusay hiç güleceğim yoktu kaydirigubbakcemile3
bende oyle diyorum bebişime uyuşuk bu diye.hafif kımıldamalar hissediyorum sdece..bazı zaman oluyo.bnde tekme bekliyorum çokmu abartılı oldu acaba şimdiden kaydirigubbakcemile3
hadi kıslar ben kaçtım byyy a.s.
qörüşürüz canımm.. byy :1hug:
hoşgeldinnnnherkeseee merhabaaa zemuszemus iyileştim geldimm aklinialirimsmile
byeeebende oyle diyorum bebişime uyuşuk bu diye.hafif kımıldamalar hissediyorum sdece..bazı zaman oluyo.bnde tekme bekliyorum çokmu abartılı oldu acaba şimdiden kaydirigubbakcemile3
hadi kıslar ben kaçtım byyy a.s.
günaydın yewrummmgünaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın kızlar
aman boşveeer aynı sorun bende de var buluruz bir yolunuHIM HAKLSN AMANYAA COCUK ODAMDA TERS BIR YERDE DAR UZUNBICIMSIZ NASIL COCUK ODASI SEKLINE SOKCAM BİLMYRM IVIR ZIVIRLARRR OFF OFFF YAA ASLNDA TEK DERDIM BOYA YADA DUVAR KAGIDI OLSA EHEHEH:d
27-28 haftadan sonra daha mu çok hareket ediyolarbenim bildiğim bu olay 27-28. haftalardan sonra 1 saat oynamazsa haber verileçeğifisfisfis
hoşgeldin günaydıngünaydın kızlar
benim dr 2aydır aynı şeyi sölüo her qittiğimdefisfisfisbenim bildiğim bu olay 27-28. haftalardan sonra 1 saat oynamazsa haber verileçeğifisfisfis
günaydın kızlar
GUNAYDIM HEMŞOMMMMMMMMMMM ÖZLETTIN KENDINIIII:CüvCüv:
HIM HAKLSN AMANYAA COCUK ODAMDA TERS BIR YERDE DAR UZUNBICIMSIZ NASIL COCUK ODASI SEKLINE SOKCAM BİLMYRM IVIR ZIVIRLARRR OFF OFFF YAA ASLNDA TEK DERDIM BOYA YADA DUVAR KAGIDI OLSA EHEHEH:d
öle mii ay biran önce bende yaptırsam yaf bilmiyorumkismileben salı gidip yaptırdım canım aşımı
dinleniyordur annesi telaş yapma sen arada hissetmeyebilrimişiz
benimde çok hissetmediğim zaman oldu bazen gaz mı bebek mi karıştırıyorum
uyudum bugün biraz canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?