2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy cok sevindim vallaa..
geç öğrenenlerin hep kızı oldu kuşumm..
sende gördün mü kukusunu
bilmiyorumkismile

Canim bana adam ayrintili ultrason yapti, sonra cinsiyetini de ogrenemedim henuz dedim.
Sonra kalbi sudur budur derken laf arasi kiz dedi.
Ilk basta anlamadim sonra dedim ne kiz mi emin misiniz? Onceki doktorum erkege benziyor dedi dedim.
Adam cevap bile vermedi hakaret olarak mi kabul etti benim bu sorumu ney. kaydirigubbakcemile3
Sonra doktora ciktim tekrar ona da ayni sekil sordum oda bakti sonuclara female yaziyor dedi 100% kiz dedi.

Yani kukusunu mukusunu gormedim anlican, neye ugradigimi sasirdim inanamadim.

Nasil mutluyum kizlar anlatamam cinsiyetini ogrenince insan daha bi ayri mutlu oluyor yaa, Allahima cok sukur. Sizlere de cok tskler. :asigimpuyorumnanaktan

slm kızlar misafir vardı uğrayamadım fazla önemli bi olay yoktur inşallah bitek ben kaldım sanırım cinsiyet göstermeyen inat babası kılıklı olacak benimki:))))
yok kapatıyo açmıyo çocukkk neyse süpriz bakalım ne olacak kızım hemen eçmıştı oysaaa çok terbiyeli yaptık sanırım ilki acemiliğe gelmişti bunu yorgan altında yaptık ondan sanırımmm:)))

Canim bende bugun ayrintili ultrason yaptim iki hafta once aramistim randevu icin 8 tl demisti.
Bugun gittigimde 16 tl dedi, aradigimda 8 tl dediniz dedim evet pahalandi dedi 16 tl olmus.
Ama sizlere bakarsam ben bedavaya yaptirmisim yaniiii.

Sensi gözün aydın, hayırlı bir evlat olur inşallah

bende bugün ilk bebek bezimizi aldım

Anam ben senden berbat durumdaydim cunku senden 2,5 hafta onde gidiyorum ve daha bugun ogrendim dusun yani. sempatiksalakcinni

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

nerdesiiinn klava:

sabah kımse yazmadı cok sakındı buralar.
cıktım bende azcık daha yataym dedım.
sonra modeme bişi oldu net acılmadı bı turlu..
bende sınırlendım gırmedım. sonra salak modem acıldı kendı kendıne..

tmm cnm..ya ben burdan direk atamadım..kendi mailimden atsam farkedermi ??

Eklendin canım

Sensi gözün aydın, hayırlı bir evlat olur inşallah

bende bugün ilk bebek bezimizi aldım

Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?

Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.

Ama daemon gibi 6 kg doğarsa, boşu boşuna yeni doğan bezi almış oluruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…