2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eklendin canım

Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?

Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.

bence stok yapmayın ve bebek bezi alırken üretim tarihine bakın derim ne kadar yeni üretim olursa okadar sızdırmaz oluyorlarmış ...

birde bebeğin kilosunu aşaı yukarı bilmeden almayın diyorlar bazı bebekler 2 numaradan başlayabiliyorlarmış

tamam bilmiyorumkismile

:) hayırlı olsun :) biz şanslıyız bez konusunda mama için sponsor arıyoruz :):lepi:

niye şanslısın canım primada falan tanıdık mı var aklinialirimsmile

oo stella hızlı çıktın. ben bezi en son alırım herhalde.
bu arada mothercare deposuna gittin mi ??

şuan aldıklarım 4-9 kg, yeni doğanı kalmamıştı primanın , onuda başka yerden alırım
gittim canım yazmıştım buraya güzel ciciler var
özellikle 3-7 li cıtçıtlı bady leri uygun
çok güzel kız elbiseleri var, ama ay olarak uymadı çokda bakamadım geçen gece kar yağdığında gitmiştik kapatıyorlardı
bi ara dip köşe araştırcam

yannız bizim kızlar evde kalacak hep, sayılar eşit gitmiyor :)

Eklendin canım

Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?

Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.

Ama daemon gibi 6 kg doğarsa, boşu boşuna yeni doğan bezi almış oluruz

4-9 kg aldım canım 80'li paket
her ay 1 paket alayım diye düşünüyorum
benden 6 kg lık bişey çıkacağını hiç sanmıyorum sempatiksalakcinni

gözunaydın cnm sonnda ögrndın heheheh bend ebıldım kız dedım 100 puan banadasempatiksalakcinni

Canim bende bugun ayrintili ultrason yaptim iki hafta once aramistim randevu icin 8 tl demisti.
Bugun gittigimde 16 tl dedi, aradigimda 8 tl dediniz dedim evet pahalandi dedi 16 tl olmus.
Ama sizlere bakarsam ben bedavaya yaptirmisim yaniiii.

izmirde sistemmm cok kötüyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delircem para baylmktn bıktım bide işten ızın almamak ıcın haftasonlrı gıtmeye clşyrm yokmu calısnlr ııcn bı ssk uygulaması yaaa

hepsi çok güzel güle güle giyinir inşallah bebiş...darısı bizimde böyle 1 2 ayımızın kaldığı günlerimize :)

merhaba eski adıyla dimples yeni adıyla şokella

kızının cicileri çok güzelmiş. iyi günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…