Eklendin canım
Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?
Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.
tamam bilmiyorumkismile
sabah kımse yazmadı cok sakındı buralar.
cıktım bende azcık daha yataym dedım.
sonra modeme bişi oldu net acılmadı bı turlu..
bende sınırlendım gırmedım. sonra salak modem acıldı kendı kendıne..
:) hayırlı olsun :) biz şanslıyız bez konusunda mama için sponsor arıyoruz :):lepi:
oo stella hızlı çıktın. ben bezi en son alırım herhalde.
bu arada mothercare deposuna gittin mi ??
ööle takıldık buralarda bilmiyorumkismilenaaptınıs bensizbilmiyorumkismile
Eklendin canım
Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?
Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.
Ama daemon gibi 6 kg doğarsa, boşu boşuna yeni doğan bezi almış oluruz
ööle takıldık buralarda bilmiyorumkismile
niye şanslısın canım primada falan tanıdık mı var aklinialirimsmile
:) huggies de var canım ... Babası ve dayısı
yannız bizim kızlar evde kalacak hep, sayılar eşit gitmiyor :)
yannız bizim kızlar evde kalacak hep, sayılar eşit gitmiyor :)
yoookeyıfsız mı gördüm senii.bilmiyorumkismile
niye şanslısın canım primada falan tanıdık mı var aklinialirimsmile
:) huggies de var canım ... Babası ve dayısı
oo maşallah, inşallah sütün bol bol olurda mamaya erken başlamazsın
Canim bana adam ayrintili ultrason yapti, sonra cinsiyetini de ogrenemedim henuz dedim.
Sonra kalbi sudur budur derken laf arasi kiz dedi.
Ilk basta anlamadim sonra dedim ne kiz mi emin misiniz? Onceki doktorum erkege benziyor dedi dedim.
Adam cevap bile vermedi hakaret olarak mi kabul etti benim bu sorumu ney. kaydirigubbakcemile3
Sonra doktora ciktim tekrar ona da ayni sekil sordum oda bakti sonuclara female yaziyor dedi 100% kiz dedi.
Yani kukusunu mukusunu gormedim anlican, neye ugradigimi sasirdim inanamadim.
Nasil mutluyum kizlar anlatamam cinsiyetini ogrenince insan daha bi ayri mutlu oluyor yaa, Allahima cok sukur. Sizlere de cok tskler. :asigimpuyorumnanaktan
eveeett ben sordum bennn.. delikafaduldenhuuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html
Canim bende bugun ayrintili ultrason yaptim iki hafta once aramistim randevu icin 8 tl demisti.
Bugun gittigimde 16 tl dedi, aradigimda 8 tl dediniz dedim evet pahalandi dedi 16 tl olmus.
Ama sizlere bakarsam ben bedavaya yaptirmisim yaniiii.
huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html
huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.
oo maşallah, inşallah sütün bol bol olurda mamaya erken başlamazsın
amin canım inşallah gerçi annemin olmazdı pek ümidim yok ama yinede allahtan umut kesilmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?