huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html
ben de iyiyim işte napayımcnm yaa çok uzun süre girmedim kk ya. napim doğum zmaanı yaklaştı beklemedeyim sen nasılsınnnnopuyorumnanaktan
huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. Beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. Eski nikim dimples beni öle tanırsınız. Leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. Birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html
çok tşekkür ederim kızlar sizin hazılıklarınızda su gibi aksın inşallah:Saruboceq:
aşağıda bilmiyorumkismileelhh nerde..
elhh nerde..
nie cıkmıyoki..aşağıda bilmiyorumkismile
daemon senın 23 haftanmı dolmak üzere maşallh amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kalkayım da su google grupa gelen kek tarıfını yapayım ıstahım acıldı..
hayırlısı olsun bilmiyorumkismilekızlar 1 haftada 700 gr almışım bilmiyorumkismile
Dae çabuk pişir, ye, yorum yap. Güzel olursa eve gidince biz de yapalım.
nie cıkmıyoki..
nazar etme kıss
bende kalkayım da su google grupa gelen kek tarıfını yapayım ıstahım acıldı..
Kızlar kulaklığımı göbeğime yasladım, ninni açtım, bizimki galiba çok şaşırdı, nasıl tekmeleyeceğini şaşırdı
hayırlısı olsun bilmiyorumkismile
ben bu tembellıkle aksam ancak yaparım..
ama sımdı onlar fıncan ayapısır cıkmazsa ben delı olurum heee..
sende yap:1ninca:bilmem ki cıkmıyo bilmiyorumkismile
aman yap eksik kalma kekten sempatiksalakcinni
haklısın..Sen yine de her ihtimale karşı bardakları yağlı peçeteyle birer kez geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?