2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben klasık müzüğin çocuk serisini aldım.Çocukların en çok etkılendıklerı deneyler yapılarak hazırlanmış cdler.5tane fılan.Bu hafta dinletmeye başlıcam inş. bende.Yani Allah bilir tabı ama ne zararı var benı rahatlatıyo şahsen kızımıda rahatlatır diye düşünüyorum.Ve huysuzlandıklarında bunları dınlettırdığımızde sakınleşiyorlarmış.Ben okuduklarımın yalancısıyım ama denemekte fayda var.Cdnın içinde bach,vivaldi,mozart,bethowen var.Çok hoş tavsiye ederım seçilmiş şarkıları.

kızlar benımkıde dun parfumu bitmiş parfum istiyordu heheheh cakma bitane alıp versem olarmıkiiiiii kocişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebayanssulusmile

bizimki kişiye özel olmayan özel günleri tınlamıyo valla hediye derdim yok oh yırrtım

alsanaalsanasmile
hemen döv zaten hemen
senden öğrendim:umursamaz:
kızlar benımkıde dun parfumu bitmiş parfum istiyordu heheheh cakma bitane alıp versem olarmıkiiiiii kocişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebayanssulusmile
kıs o kadar par verılır mı sımdı su durumda..
hem senın kocanda cımrı degıl mıydı.
al bı kolonya ver yeter ıste
kaydirigubbakcemile3

kıss gunesım facede yıne ıkıncı sıradasın yıne leylaya kaptırmıssın 1. sırayı olmuyo ama bak ıhmal edıyosun benı=))

senden öğrendim:umursamaz:

kıs o kadar par verılır mı sımdı su durumda..
hem senın kocanda cımrı degıl mıydı.
al bı kolonya ver yeter ıste
kaydirigubbakcemile3

hehehe o kısacak yer arar ama ben cimri diilim normalde en ucugndn guzel oldgu surece alırım ama kcoişime o parayı harcayamıcam artık kusura bakmasın oğluşuma ciciler alcm o parayla kolonya da mantıklı yane ehuehheehehbayanssulusmile

off benimde hediye almam lazım yaaa.. bakınıyom netten ama pfff

kıss gunesım facede yıne ıkıncı sıradasın yıne leylaya kaptırmıssın 1. sırayı olmuyo ama bak ıhmal edıyosun benı=))

tuuu hemen profiline tıklamam lazım şekerm nasıl kaptırmısım hihihihihiopuyorumnanaktan

daeeeeeee sen ne alcan şimcik kocana sölede faceden duyurayım ehuhehehe

ukla hepimize alsınbilmiyorumkismile
ayy ben olaydan kopmuş durumdayımmm ne alıyommmbilmiyorumkismile

off şu göğüs pompalarına bakıyom netten birde bebek için sallanan ana kucaklarınaaafisfisfis

off şu göğüs pompalarına bakıyom netten birde bebek için sallanan ana kucaklarınaaafisfisfis

sen bıze sevgılıler gunu hedıyesı alıyosunbilmiyorumkismile

sevgililer günü için hepimize

evet evet ukla bana da hediye alcak
özelden mesaj atıp söz vermişti..
kimseye söleme bir tek sana alcam demiştiii
delikafadulden bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…