kulaklığın sesini çok açarsan tabi rahatsız olurlar. kendi dinlediğimiz gibi sakin tonda ve normal seste müzik dinletmeyi öneriyor uzmanlar.
valla o kadar sakin bir milletiz ki yan baktın diye adam öldürüyoruz. boshayallersmile
alsanaalsanasmilebananeeealsanaalsanasmile
:roflol:bir de jilet yut daha etkili olur . çocuk içeride kendini jiletler sırnaşık şey
senden öğrendim:umursamaz:alsanaalsanasmile
hemen döv zaten hemen
kıs o kadar par verılır mı sımdı su durumda..kızlar benımkıde dun parfumu bitmiş parfum istiyordu heheheh cakma bitane alıp versem olarmıkiiiiii kocişimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebayanssulusmile
bizimki kişiye özel olmayan özel günleri tınlamıyo valla hediye derdim yok oh yırrtım
senden öğrendim:umursamaz:
kıs o kadar par verılır mı sımdı su durumda..
hem senın kocanda cımrı degıl mıydı.
al bı kolonya ver yeter ıstekaydirigubbakcemile3
kıss gunesım facede yıne ıkıncı sıradasın yıne leylaya kaptırmıssın 1. sırayı olmuyo ama bak ıhmal edıyosun benı=))
ukla hepimize alsınbilmiyorumkismilesen bana al o zmandelikafadulden
ayy ben olaydan kopmuş durumdayımmm ne alıyommmbilmiyorumkismileukla hepimize alsınbilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile alır mı ki..ukla hepimize alsınbilmiyorumkismile
ben bişi almıycamm..daeeeeeee sen ne alcan şimcik kocana sölede faceden duyurayım ehuhehehe
ayy ben olaydan kopmuş durumdayımmm ne alıyommmbilmiyorumkismile
off şu göğüs pompalarına bakıyom netten birde bebek için sallanan ana kucaklarınaaafisfisfis
ayy ben olaydan kopmuş durumdayımmm ne alıyommmbilmiyorumkismile
off şu göğüs pompalarına bakıyom netten birde bebek için sallanan ana kucaklarınaaafisfisfis
sen bıze sevgılıler gunu hedıyesı alıyosunbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?