ben de müslüm gürses dinletsem mi bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
Şenizhe yavrummbilmiyorumkismile
offf kızlar sevgililer gününde ne alcaksınız yaaaa
kocama bebek body si alsam sevinir mi ki sempatiksalakcinni
hehe he sözde kocasına hedıe alıyo..offf kızlar sevgililer gününde ne alcaksınız yaaaa
kocama bebek body si alsam sevinir mi ki sempatiksalakcinni
ıyı fıkır..aklinialirimsmilebir de jilet yut daha etkili olur . çocuk içeride kendini jiletler sırnaşık şey
he yavrummbilmiyorumkismile
noldu hayrola ne sıkıntısıı canım ya
ya bugun cok tuhaf bı gun
ösledim sisi...
cebin de kapalıydı
hiçççççççççç birşey almayacağım cezalı
doğumgününde isminin yazılı olduğu tükenmez ve kurşun kalem seti almıştım. çok da güzel duruyor.
azıcık da kocalar incelik düşünsünler.:dilcikar:
ahahahah tamam sempatiksalakcinnibir de jilet yut daha etkili olur . çocuk içeride kendini jiletler sırnaşık şey
insanları anlamıyorum
deliriyorum kendi kendimi yiyorum sonra
boşver canım ya
ev,ev sahibi,insanlar boğuldum
bende seni özledim
sinir patlaması oldu
tlfnuda kapattım
eşim arayıp duruyodu
konuşmamak için
bilmiyorumkismile
hiçççççççççç birşey almayacağım cezalı
doğumgününde isminin yazılı olduğu tükenmez ve kurşun kalem seti almıştım. çok da güzel duruyor.
azıcık da kocalar incelik düşünsünler.:dilcikar:
yaw kızlar ben bu müzik dinletme işini pek mantıklı bulmuyorum..:sm_confused: bizim klasik müzik falan dinleyip rahatlamamız dolayısıyla bebeğimizi iyi yönde etkilememiz mümkün ama ona müzik dinlettirmek çok fark yaratmaz gibi geliyor. kulaklıkla müzik dinletmek onu rahatsız bile edebilir bence..kafamçokkarıştı
bide annelerimiz bize müzik mi dinletti allahaşkına..hepimiz sağlıklı mutlu bireyleriz öyle değilmikaydirigubbakcemile3
sen gidiyom didin gittin de bu haber etmeden yokoldu, nerdesin nan diye aradım ama ı ıhh
hiç yakısıyomu sana bıdenem böle sinir harbi..
ösgeee benı nıe aramdım benım cebim acıkkalsanaalsanasmile
onu tekrar paket yap ver=))
:1shok:insanları anlamıyorum
deliriyorum kendi kendimi yiyorum sonra
boşver canım ya
ev,ev sahibi,insanlar boğuldum
bende seni özledim
sinir patlaması oldu
tlfnuda kapattım
eşim arayıp duruyodu
konuşmamak için
kulaklığın sesini çok açarsan tabi rahatsız olurlar. kendi dinlediğimiz gibi sakin tonda ve normal seste müzik dinletmeyi öneriyor uzmanlar.
valla o kadar sakin bir milletiz ki yan baktın diye adam öldürüyoruz. boshayallersmile
öyle yapayım değil mi sempatiksalakcinni
bu aralar çok cimriyim hediyeye para verene kadar gideriz bebek mağazasına kızımıza hediye alırız.
ayy tam anne olduk haa. yemeyip yediren giymeyip giydiren :roflol:
Anne Karnındaki Bebek Sesleri Duyar Mı
Anne karnındaki bebek özellikle tiz sesleri duyar.Yani anne karnında iken ince sesleri duyabilir.Kalın sesleri de duyar ama tam olarak algılayamaz.Bu tamamen bebeğin kulak yapısının az gelişmiş olması ile ilgilidir.Rahim duvarı da yapı olarak kalın sesleri geçirmemektedir.Aslında bu bir anlamda anne karnındaki bebek için koruyucu bir şeydir.Çünkü bu sayede dışardaki gürültüden uzak kalmaktadır. Bebek doğduktan sonra da çok kalın sesleri duyamaz.Bu yüzden bebeğin daha iyi duyabildiği sesler annenin sesleridir.Zaten babalar da bilinç altı olarak daha ince bir sesle bebeklerine seslenirler.
Bebek az da olsa bu duyduğu seslerin hepsini yorumlamaktadır.16. haftada çocuğun kulakları duymaya başlar.32. haftaya gelindiği zaman duyduğu sesleri hatırlayabilme ve buna göre tepki verebilme kabiliyetine sahip oluyor.Yeni doğan bir bebekle 32. haftadaki bir bebek beyin gelişimi yönünden aynıdır.
yaw kızlar ben bu müzik dinletme işini pek mantıklı bulmuyorum..:sm_confused: bizim klasik müzik falan dinleyip rahatlamamız dolayısıyla bebeğimizi iyi yönde etkilememiz mümkün ama ona müzik dinlettirmek çok fark yaratmaz gibi geliyor. kulaklıkla müzik dinletmek onu rahatsız bile edebilir bence..kafamçokkarıştı
bide annelerimiz bize müzik mi dinletti allahaşkına..hepimiz sağlıklı mutlu bireyleriz öyle değilmikaydirigubbakcemile3
bananeeealsanaalsanasmilesen gidiyom didin gittin de bu haber etmeden yokoldu, nerdesin nan diye aradım ama ı ıhh
yap tabi..öyle yapayım değil mi sempatiksalakcinni
bu aralar çok cimriyim hediyeye para verene kadar gideriz bebek mağazasına kızımıza hediye alırız.
ayy tam anne olduk haa. yemeyip yediren giymeyip giydiren :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?