Canım ben de gircem bu hafta ayrıntılı ultrasona.Ama benım 15 gunde bır gırdığım ultrasonda 3dli doblermı ne dıyolar.Ama doktorumun içi rahat etsın dıye aynı ultrasonda radyoloji uzmanı bakıyomuş bıde ona baktırcam inş.Yanı bebeğin herşeyıne ayrıntılı bakıyo kan akışına,suyuna, kolları ,bacakları ,beynı, bobreklerı ,kukusu:) herşeyıne canım bi aksilik varmı diye?hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inş. canım.Bide benım gıttığım doktor ılk baştan berı ultrason kayıtlarını goruntuleu verıyo bana.Ama ayrıntılı uzun surduğu için 20-40-60 dakıkalar gıbı kayıt daha çok oluyo.Gıttığın yerden cd iste.Benımkı dedığım gıbı her 15 gunde bır verıyo goruntu.
malesef ben varım
kan değerlerim hep düşük çıkıyor en son 2 ye çıkarmıştı kan hapını sonra hematoloji uzmanına gönderdi
o da bire düşürdü, her ay düzenli gidip görünmemi istedi
bende bide akdeniz anemisi taşıyıcılığı var
inşallah bebişimdede olmaz
:1hug:Allah gönlünüze göre versin Özgecim :Saruboceq:
Bulursunuz inş. sağlıklı ferah bi ev :Saruboceq:
Canım ben de gircem bu hafta ayrıntılı ultrasona.Ama benım 15 gunde bır gırdığım ultrasonda 3dli doblermı ne dıyolar.Ama doktorumun içi rahat etsın dıye aynı ultrasonda radyoloji uzmanı bakıyomuş bıde ona baktırcam inş.Yanı bebeğin herşeyıne ayrıntılı bakıyo kan akışına,suyuna, kolları ,bacakları ,beynı, bobreklerı ,kukusu:) herşeyıne canım bi aksilik varmı diye?hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inş. canım.Bide benım gıttığım doktor ılk baştan berı ultrason kayıtlarını goruntuleu verıyo bana.Ama ayrıntılı uzun surduğu için 20-40-60 dakıkalar gıbı kayıt daha çok oluyo.Gıttığın yerden cd iste.Benımkı dedığım gıbı her 15 gunde bır verıyo goruntu.
gülme kısss..
en basta nan bu nası kadın böle ne sakin diyosun sinir oluyosun
sonra alışıyosun
yaa kızlar kocam su an ev gezmeye gitti, ev arıyoz ya..
dua edin de düzgün bi ev bulalım yaa şöle istediğimiz gibi
geçmiş olsun canım ya
malesef ben varım
kan değerlerim hep düşük çıkıyor en son 2 ye çıkarmıştı kan hapını sonra hematoloji uzmanına gönderdi
o da bire düşürdü, her ay düzenli gidip görünmemi istedi
bende bide akdeniz anemisi taşıyıcılığı var
inşallah bebişimdede olmaz
saglık ocağında yapıyolar ara arane zaman bakıyo kan değerlerine?? :sm_confused: her gittiğinde kan almıyoduurr kii CADIARZU bana bişi demedi 1 elevit 1 de demir hapı var günde.. bilmiyorumkismile
günaydın kızalar elhamracım
sen ne kadar şakacıysan bende sana saka yaptım ama sanal ortamda ben yanlış kendimi anlatabildim herhalde canım konuşmak istemiyorsan laf atmam sana sonuçta burası bir sanal ortam
ama seni o yazımla gerip sinirnirlendirdiysem özür dilerim canım niyetim kimseyi kasmak ve kendimi ispatlamak degil nede olsa hepimiz belli bir yaşa gelmiş anne adaylarız
gunaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz
Kıpır kıpırız hoşgeldn hihoyyyt
15 günde bir mi gidiyosun dra?? bana her ay sonraki ay gel diyoo akannehir bundan sonramı sıklasacak acabaaaa sempatiksalakcinni
Vayy anasını bee sengözlerimebaksanab
Benm Dr da her gttğmde böbreğini kolunu omurgasını gösteriyo ama ben renklinin peşindeyim alkisalkisalkis
maşallah maşallah allh bozmsn bende evdeyım bugun iş yok ama evde işler beklıyor offyaa ofyaaaa
benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile
bende bendealkisalkisalkis
şöyle bi 3d görmek istiyorum
acaba kime benziyo diye
benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile
bende bendealkisalkisalkis
şöyle bi 3d görmek istiyorum
acaba kime benziyo diye
Oh ne güzel boşver keşke ben de evde olsam da temzlik neyim yapsam
En azından hareket olurdu
kızlar bende 2.duzey doopler ultrasona gırcem ayrıntılıymıs işte bende renkli sanıyordum bunu heyecanlanmıstım ama sanırm dıılmış
Anaaaaaaaaaaaa diilmiymiş :1shok:
kızlar dün falan gergin degildim ama dün bir konu actım daha nerelere geldi sonu bundan sonra size sadeceyapar giderim bilmiyorumkismile
dün ister istemez birilerini üzüp kastıysam özür dilerim ben herzamanki banuyum sanal ortamdaada gerilcek bir insan degilim kızlar
bu rada cıkmam lazım duş alıp hazırlancam arkadaşımın doğum gününe gitcem k.i. a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?