2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

15 günde bir mi gidiyosun dra?? bana her ay sonraki ay gel diyoo akannehir bundan sonramı sıklasacak acabaaaa sempatiksalakcinni

Ayy allah korusun canım ya :bbo:

Vayy anasını bee sengözlerimebaksanab
Benm Dr da her gttğmde böbreğini kolunu omurgasını gösteriyo ama ben renklinin peşindeyim alkisalkisalkis

ayy hadi hayırlısı bebişkom
şöle güneş alan bi ev olsun inşallah
kocaman olsun

geçmiş olsun canım ya
bebişe olmaz bişi Allahın izniyle
ne zaman bakıyo kan değerlerine?? :sm_confused: her gittiğinde kan almıyoduurr kii CADIARZU bana bişi demedi 1 elevit 1 de demir hapı var günde.. bilmiyorumkismile
saglık ocağında yapıyolar ara ara
simdi farklı dr gittiğim için en son o bastan yaptırdı ıdrar ve kanı
orda cıktı ortaya

Özbek cim sanki düne göre biraz daha sakinsin fisfisfis
Dün gergnmydin biraz ne fisfisfis

gunaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz

15 günde bir mi gidiyosun dra?? bana her ay sonraki ay gel diyoo akannehir bundan sonramı sıklasacak acabaaaa sempatiksalakcinni

benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile
Vayy anasını bee sengözlerimebaksanab
Benm Dr da her gttğmde böbreğini kolunu omurgasını gösteriyo ama ben renklinin peşindeyim alkisalkisalkis

bende bendealkisalkisalkis
şöyle bi 3d görmek istiyorum
acaba kime benziyo diye

kızlar bende 2.duzey doopler ultrasona gırcem ayrıntılıymıs işte bende renkli sanıyordum bunu heyecanlanmıstım ama sanırm dıılmış

benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile

acaba kime benziyo diye

ben gördüm biliyonmu?????????
ben kendime benzettimmm bakalımmm ya ama büyüdükçe daha net anlaşılırrr cnm
keşke daha ileri tarihte girebilseydikkkkk

Ayy Elhamra belli olur dimi şimdi gitmiş olsak kime neye benzediği :asigim: yüzü gözü hamur gibidir ama kız kaydirigubbakcemile3

acaba kime benziyo diye

Oh ne güzel boşver keşke ben de evde olsam da temzlik neyim yapsam
En azından hareket olurdu

heheheh haklısın aslnda ama
evımıde gorsen kacarsın almıs basını gıdyr nereye gıdıyrsa ehuheheeh:) neyse bunada sukur

ben yine ne kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…