2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın aşkitom :jeyyar: benmki de böle korkuyorum artık öle sert hareket ediyoki zilli :mymeka:

kukuyuda gördükbilmiyorumkismile
ha birde bişi dicem
ya ayrıntılı ultrason yani anomali taraması yaptırıcam dedim
tamam dediler(baska hst. gittim)
renkli doblere soktular
ama 3d diildi
ne demek bu anomali taraması

cd falanda vermiyolarmışbilmiyorumkismile

Ya benim egzersiz falan bulmam lazım netten bilmiyorumkismile
Doktorum başla demişti ben hala oturup yatmayı tercih diyom boş vakitlerimde :kedi:
Hantallaşmadan başlayalım kısçeler hep beraber olmamı buyrunnnnnnnnn hihoyyyt

Elhamracımmm dr mu istedi ayrıntılı ultrasonu :uhm:
Ben bugünlerde her an kafama göre renkli ultrasonu olan bi hastaneye gitsem hoşbulduk ölesine geldim muayene olcam desem olmamı? hihoyyyt
ha birde bişi dicem
renkli doblere soktular
ama 3d diildi

ha birde bişi dicem
renkli doblere soktular
ama 3d diildi
benimkide o tip taramaları 3d olmayan ultrasonda yapıyo..
orasını burasını ölçüyo işte kalbine beynine bakıyo vs.
3d haline getiriyo sonra ultrasonu ama orda çok bişi yapmıyo, bakıyo sanki sadece

bende çok hantallaştım yaaa..
bi bulaşık makinası boşaltıyorum ay sanki tas taşımış gibi belim melim ağrıyo, gidiyom oturuyom
bilmiyorumkismile

benimkide o tip taramaları 3d olmayan ultrasonda yapıyo..
orasını burasını ölçüyo işte kalbine beynine bakıyo vs.
3d haline getiriyo sonra ultrasonu ama orda çok bişi yapmıyo, bakıyo sanki sadece

hah aynen ole kuşum
hemde 10 dk bilem sürmedi
hersey normal dedi sdce

Elhamracımmm dr mu istedi ayrıntılı ultrasonu :uhm:
Ben bugünlerde her an kafama göre renkli ultrasonu olan bi hastaneye gitsem hoşbulduk ölesine geldim muayene olcam desem olmamı? hihoyyyt

kendi dr.um istedi ama ben yapmıyorum baska yerde yaptırcan dedi
bende baska hst gittim
druda begendımü
doğum imkanlarıda guzel
e doğurcaaam yerde
muayeneye devam ediyim az kaldı artık dimi kızlr

Hep öle Özgem yaaa eve girdiğim anda yaşam bitiyo sanki ancak yatmasını biliyom tv karşısında :kedi:
bi bulaşık makinası boşaltıyorum ay sanki tas taşımış gibi belim melim ağrıyo, gidiyom oturuyom
bilmiyorumkismile

hamile yogası cdsi almayı düşünüyodum ben de delikafadulden normalde yoganın y siyle alakam yok da işteee sırnaşık şey

bilmiyorumkismile

6ıncı kilomuda almışım
acil bişiler yapmak lazımbilmiyorumkismile

Kız o ne ola ki :uhm:
Anam yoga da oturularak yapılmıyo mu? Ben uyurum gözlermi kapadığım anda kaydirigubbakcemile3
hamile yogası cdsi almayı düşünüyodum ben de delikafadulden normalde yoganın y siyle alakam yok da işteee sırnaşık şey

Hep öle Özgem yaaa eve girdiğim anda yaşam bitiyo sanki ancak yatmasını biliyom tv karşısında :kedi:
off aynen yaa :bbo:
ben aldım da nooldu ilk birkaç hafta haftada 2-3 yaptım..
soora haftada bire indi
şimdi ise son 2 haftadr hiç yapmadım bilmiyorumkismile

6ıncı kilomuda almışım
bilmiyorumkismile

Kız o ne ola ki :uhm:
Anam yoga da oturularak yapılmıyo mu? Ben uyurum gözlermi kapadığım anda kaydirigubbakcemile3
yok kız öle değil..
nefes egzersizleri ve aynı zamanda egzersizler yapıyosun, değişik deişik hareketler işte..
ama acayip yavas ve sakin sakin yapıyosun

DaHA YEnimi aldın anacım çok değil korkma ben 7 kiloya girmişim bak kaydirigubbakcemile3
Mart da doğum yapıcak bi arkidiş var 20 kilo almış durumda şu an o napsın delikafadulden kaydirigubbakcemile3
6ıncı kilomuda almışım

6ıncı kilomuda almışım

ayyy bende 6 kilo aldımm yahuuu.. bilmiyorumkismile az önce bi arkadaşımla konuştum 5,5 aylıkken az bi göbeği çıkmışş hamileliği 8 kiloyla bitirmiş.. ama bebek 3900 dogmuşş.. yaaa ben şimdiden 6 kilo aldım o zamana kadarrr off off eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…