- Konu Sahibi daemon
-
- #46.181
ben evelsi gün ayrintili ult girdim.bana buna benzer bir resim verdi dr.herseyi belli oluyor.Stella maşallah 40 bin kere kızına
Elleri falan ne kadar belli
BEnm kızım ultrason fotolarında hala çizgi film karakteri gibi anasını satim
Yok kesin kararlıyım aldatıcam doktorumu olmuyo böle
bak seninki ne güzel kitlemeye calıscam diyo
bizimki
ben kimseden bişey beklemem alırlarsa amenna ama gidip bişi solemem caktırmam dıyo
deli etcek bu adam benı ya
bizimki
ben kimseden bişey beklemem alırlarsa amenna ama gidip bişi solemem caktırmam dıyo
sağolun kızlar o ultrasonunu videoyada almıştık öyle güzelki işaret parmağını ağzına alıp alıp emiyordu sonra kapbediyordu elini ama ağız aynen devam açıp açıp kapatıyordu
çok duygulanmıştım
arcihimim birazda şans lazım 20. haftadaki kontrolümde doktorum bayabi baktı ama böyle güzel poz vermedi, bebeklerin keyfine kalmış
inş. canım
seninki herşeyi kendi yapmak istiyo..
bizimki
GUURLU ADAMMI DİYİMMM DE DİİİİMMMMkafamçokkarıştıCADIARZU
Kız varya en son ki randevumda artık bebek tek kağıda sığmadığı için ikiye bölmüş kızımı
İkiz gebeyim sanki bi kağıdı ikiye bölmüş yarısında kafası yarısında poposu var kızın
Hee onu da anlayabilirsen yani
Eşim bu ne diyo anlatamıyomki adama ben çözebilmiş diilim çünkü henüz
bana da kuku resmi verdi. sağa çeviriyorum sola çeviriyorum hiçbirşey anlamıyorum :roflol:
soruyorlar bu ne diye kuku diyorum , kimse birşey anlamadığı için hııı diyip bırakıyorlar kağıdı :roflol:
yolum yolum yolsun hemidealsanaalsanasmileKısçe gelince yolsun saçını başını onların guclubacismile
seninki herşeyi kendi yapmak istiyo..
karakter meselesi..
benimki de şimdi taşınma olaylarından dolayı korkuyo
ilk defa dedi annemlere kilitleyeiblir miyim acaba diye..
o da muhtemelen bizimkilerin aldıgını duyunca.
yoksa biz de herşey i kendimiz almanın hesaplarını yapıyorduk
bana da kuku resmi verdi. sağa çeviriyorum sola çeviriyorum hiçbirşey anlamıyorum :roflol:
soruyorlar bu ne diye kuku diyorum , kimse birşey anlamadığı için hııı diyip bırakıyorlar kağıdı :roflol:
ben evelsi gün ayrintili ult girdim.bana buna benzer bir resim verdi dr.herseyi belli oluyor.
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnn
evet aman boşveray bu alıntı nasıl oldu bole
ösge yazmıs gıbıbilmiyorumkismile
günaydın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?