bana da kuku resmi verdi. sağa çeviriyorum sola çeviriyorum hiçbirşey anlamıyorum :roflol:
soruyorlar bu ne diye kuku diyorum , kimse birşey anlamadığı için hııı diyip bırakıyorlar kağıdı :roflol:
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba muhabber koyu anlaşılan ne güzel opuyorumnanaktan
:roflol:canım benim ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.vala o resmı kaldı bence nazar değer canım ya.Allahım korusun hepimizinkini.Annesi bu çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııı
burada muhabbet hep koyuu cnm insanın çıkası gelmiyyooo
bak benmmm kovulmama ramak kaldı ama tınnn hala burdamıyımmmmm
evettttt
bağımlılık yapıyorr cnm ya
günaydın sinemis
sagol canimmmmm,opuyorumnanaktanayy ne şeker şey bu yahuuu a.s
iyiyimm canım valla napiim takılıyoz işte buralardayızgünaydınlar canım nasılsın zemuszemuszemuszemus
aman aman allah bozmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimde kısmetse bir oğlum olacak teyzleri adıda POYRAZ AKIN olacak paylaşmak istedim teyzoşlar sizinle kızları olanlara talibim duyrulur aklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydinnnnnn canimgünaydınlar canım nasılsın zemuszemuszemuszemus
Şansısız kız sanki taş devrindeyiz adamlar bize hala çizgi ultrason fotosu veriyolar :umursamaz:
Yanlız ikimiziz farkettn mi? kaydirigubbakcemile3
Rezil olduk nan kaydirigubbakcemile3
de getzemuszemusevet aman boşver
bir yolu bulunur mutlaka..
öle bana benzemeye çalışıyon biliyom ben
kıskanıyon bini
iyiyiz valla Allaha şükür kuşumgünaydın cicim siz ve melekleriniz nasıllar :)
hayır 3 kişiyizbilmiyorumkismileŞansısız kız sanki taş devrindeyiz adamlar bize hala çizgi ultrason fotosu veriyolar :umursamaz:
Yanlız ikimiziz farkettn mi? kaydirigubbakcemile3
Rezil olduk nan kaydirigubbakcemile3
timam bebişkomkaydirigubbakcemile5ELHHHH TAKMA TATLIM
KAFANAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5
gözünaydin sinemis.saglikla sihhatle gelsin dünyaya insaallah.adiyla yasasin cok güzel bir ad.aman aman allah bozmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimde kısmetse bir oğlum olacak teyzleri adıda POYRAZ AKIN olacak paylaşmak istedim teyzoşlar sizinle kızları olanlara talibim duyrulur aklinialirimsmileaklinialirimsmile
çaktırmasana yaaa :jeyyar:
hem eskiden ultrason mu vardı cosmo buna da şükür :roflol:
:roflol:
Allah seni emiiiiiiii benim mi zannettim,tatlim bu alinti,ama benimkiside buna benziyor hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?