2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolasın canım sen nasılsın varmı seninde şikayetlerin yada neler
su anda yok sinemiscim.sagol sordugun icin.cok nadir bulantilarim oluyor.uykum cok fazla oluyordu,su sira o kadar degilim.birde cok cabuk acikiyorum yani hemen hemen herkesin yasadigi seyler.senin nasil geciyor umarim hersey yolundadir

su anda yok sinemiscim.sagol sordugun icin.cok nadir bulantilarim oluyor.uykum cok fazla oluyordu,su sira o kadar degilim.birde cok cabuk acikiyorum yani hemen hemen herkesin yasadigi seyler.senin nasil geciyor umarim hersey yolundadir

allaha şükür tabi ama benim gecleri gerilmelerim çok oluyo sol bacagım çok kasılıyo bulantım varrrrr bugün çıkarmaya başladım ayıptır sölemesi arada kalp çarpıntım oluyo doktorum hepsi için normal dedi bakalım artık bde bugün bir arkadaşımla konuşurken oda hamile bir alet varmış walkmen gibi her daim bebeişin kalp atışını dinliyomuşsun deli oldum hemen istedim çünkü bende paranoyalar başladı ay bişey olmasın diye süper olucak onun heyecanı var bugün öleeee yani canım

evet iyi oldu buluştuk dolaştık
hamile kıyafetleri, bebiş kıyafetleri baktık
artık cinsiyetler belli olsun almaya başlıycaz inşallah..
kızlar ben kaçtım yemek zamanı
görüşürüz iyi akşamalar..

iyi akşamlar canım allaha emanet ol kaydirigubbakcemile5

bacak kasilmalari sanirim magnezyum eksikliginden oluyor canim.gecen hafta falan bende inan narkoz yemis gibiydim.ayaklarim karincalasiyordu.birde bir kac defa kalp carpintisi oldu bendede.ama bu hafta gayet iyiyim.bakalim bu hafta kontrolüm var.melegimi görecegim insaallah.ayy ne güzel ya bu aleti duymustum daha önce,eger bende alirsam bu aletten kesin elimden düsmez,her dakika dinlerim.

yaaa o alet neymiş arkadaşlar yaa nerden alınıyormuuşşş bizde alalımm..

bide bişi diyecem yaa, acaba steteskopu karnımıza dayasak da aynı görevi görür mü? bebişin kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba o geldi şimdi aklıma

walkmen gibi bir alet kulaklığı da var ve bebişin kalp atışlarını istediğin an dinleyebiliyorsun zararı da yok sağlık bakanlıgı onaylı bende görmedim bu akşam arkadaşım link atıcak ordan görücem sizede linki atarım kıslar

ay canım at valla yaa ne güzel birşey o öyle

komsumla gezdık yemek yedık kıyafetler baktık.. ne guzel oldu valla alt sokagımda oturuyo komsum.. ıkı tane komsum var hem ıs komsum hem ev komsum ıyı varsınız komsucuklarım ( esmer ve ukla=))

bendende bugunluk bu kadar yemek yıcess..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…