2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn...
daeee sende mi taşınıyooonn..
hade hepberaber taşınalım..
topikcek aynı apartmana taşınalım
delikafadulden

özge geçmişi okuyamadım.naptınız ev işini?buldunuz sanırım.dün bizde bulduk.anlaştık.bugün sözleşmeyi hazırlıcaklar inşallah.içimize sindi.şimdiki evimizede çok yakın.2 apartman arkası hemen

BİZ DE ÖLE CANIM..
şimdiki evimizden 500 mt ilerde bulduk.. içi falan sıfırdan yapılmış çok süper bir ev..
kirasını da indirdi adam biraz, bizi sevdi de..
e hamilelik de işe yaradı tabi eheheh..
acayip içime sindi benim de valla..
2-3 haftaya taşınacaz inşallah...

ya bizim de 28 inde buluşma var insallah o haftay adenk gelmez valla çok kötü olur.. o hafta taşınırsak çünkü anneler fln bize yardıma gelir.. ben de onlar evde çalışırken hayatta dışarı çıkamammm
eyvahedigeldismile

biz hemen taşıncaz allah nasip ederse.annemler geliyo yarın 2-3 günde toplanırız.büyük eşyaları zaten ellemicez şirket ayarlıcak onları.haftasonuna inşallah taşınalım diyoruz.

biz hemen taşıncaz allah nasip ederse.annemler geliyo yarın 2-3 günde toplanırız.büyük eşyaları zaten ellemicez şirket ayarlıcak onları.haftasonuna inşallah taşınalım diyoruz.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..
biz buraya da kiramızı vermiştik o nedenle acele etmemize gerek yok..
anca temizliği yapılacak
birde birkaç nakliyat firmasından fiyat falan alacaz bakalım
yetişirse 2 hafta sonra
yetişmezse 3 hafta sonra taşınacaz

günaydın kıslaaarrrr ben geldimm.biz iyiyiz allaha şükür bugün başladım işe tekrar.herkes iyi dimi on gündür

kızlarrr bişi sorcam yaa.sizde de oluyomu aynı şey?ara ara bebişim sanki göbeğimin sağ veya sol tarafına toplanıyor.resmen çıkıntı oluşuyo orda.eşim bile dışardan fark ediyor.ağrı falan bişi olmuyo.1 dk falan öle kalıyo sonra düzeliyo.geçen hafta gittiğimde doktora da sormayı unuttum.var mı böle bişi yaşayan?

sinemiscim iyiyim canımcım ne olsun işte uğraşıyoruz.. opuyorumnanaktan

sevracım geçmiş olsun neyin vardı senin ya tam hatırlayamadım ben

bende olmuyo
ama olan arkadaşlar vardı burada bahsetmişlerdi die hatırlıyorum

aynısı bendede oluyo canım ama korkulacak bişey deil bu doktoruma ben sormuştum annesi istediği gibi dolaşıyo sanane ki deiye gülmüştük :)

Canım benımde olmuyo ama 21+6 daha.Senın daha ılerde olduğu için ve bebiş daha buyudüğü için hareket ederken oyle olabılır canım.Bi sor yıne doktora ama bence telaş yapma.Ben de sanki burda oyle olanlar var dıye okumuştum.

günaydın. tam bir p.tesi sabahı yaşıyorum, iğrenç bi durumdayım

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

İyiyim canım çok teşekkurler.Bu hafta bebişi gormeye gidicem inşzemuszemusAyrıntılı ultrasonada giricem.ya ikisi arasında hafta arası koysammı dıyorum kızlar.Böylece daha sık gormuş olurum.Ne dersiniz.Sizler nasıl yaptınız?

Günaydın kıscelerrrrrrrrrrr

napıyosunuz, geçmişi okudum
özgem yevrum gözün aydın evi bulmuşsun inşallah kolaylıkla taşınırsın
zeynepcim canım üzülme şeker yüklemesi için inşallah herşey yolunda gider..
dae kuşum nan bizim yan daire boş e buraya taşının yaaa 700 ödüyodu ama çıkan kişi
3+1 sığarsanız gelin bebiş odasıda var...

cumartesi öldüm daey le yaa, beni tutmasa ben coşmuştum valla eve gittim eşim daha başka yokmu diye sordu bilmiyorumkismilekendimi kaybetmişimde dün de toparlayamadım mothercar den 7 li bady aldım birde saç tarağı-fırca ve tırnak makasını..
ayyy ama havuzlu han süper valla insan kendini kaybediyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…