günaydın. tam bir p.tesi sabahı yaşıyorum, iğrenç bi durumdayım[/QUOT
Çoğumuz aynı durumdayızdır heralde canım.Ben de berbat durumdayım.Yataktan zor kalktım işe gelmek için ve en youn haftam bu haftaakannehir
sinemiscim iyiyim canımcım ne olsun işte uğraşıyoruz.. opuyorumnanaktan
sevracım geçmiş olsun neyin vardı senin ya tam hatırlayamadım ben
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
hafta sonu iyi geçmiştir umarım
ya bişey sorucam sizin de geceleri kırımplarınız oluyo mu
2 gecedir yatakta ayağıma bir kıramp giriyo çığlık atıyorum
eşim kalkıp ovuyo da anca geçiyo sizde de başladımı
gerçi ben oğlumda da olmuştum böyle normal bir durum diye biliyorum
inşallah problem yoktur canım yaa paniklme :1hug:günaydın kızlar. Dün 100 gramlık yükleme yapıldı. Bugün 12 de çıkıcak sonucu. sonrasında alabilirsem bugüne randevu alıcam doktorumdan. Normalde çarşambaydı kontrolüm umarım çok yoğun değildir de bugün bana randevu verir. Çok endişeliyim iki gündür
günaydın kızlar. Dün 100 gramlık yükleme yapıldı. Bugün 12 de çıkıcak sonucu. sonrasında alabilirsem bugüne randevu alıcam doktorumdan. Normalde çarşambaydı kontrolüm umarım çok yoğun değildir de bugün bana randevu verir. Çok endişeliyim iki gündür
günaydın kızlar. Dün 100 gramlık yükleme yapıldı. Bugün 12 de çıkıcak sonucu. sonrasında alabilirsem bugüne randevu alıcam doktorumdan. Normalde çarşambaydı kontrolüm umarım çok yoğun değildir de bugün bana randevu verir. Çok endişeliyim iki gündür
günaydın zeynep ve diğer arkadaşlar.
umarım sonuçların iyi çıkar sıkma canının. bende dünden beri çok moralsizim. burada üye olan arkadaşım vardı ya archmania diye. dün kanaması olmuş. bebeği plesantadan ayrılmaya başlamış.
dünden beri hastanede , rahmini kaybetme riski bile varmış, çok canım sıkıldı durumuna.
çok üzüldüm canım yaa kaç haftalıktı bebeği
umarım sonuçların iyi çıkar sıkma canının. bende dünden beri çok moralsizim. burada üye olan arkadaşım vardı ya archmania diye. dün kanaması olmuş. bebeği plesantadan ayrılmaya başlamış.
dünden beri hastanede , rahmini kaybetme riski bile varmış, çok canım sıkıldı durumuna.
ya pazar şöyle bi topike baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım gördüm canımGünaydın kızlarr..
benim kramplarım daha başlamadı.. ama qün içinde arada bir bacak ağrılarım oluo
bu arada ukla bende cuma qünü havuzlu handaydım qerçekten çok qüzel
oğluşuma bir sürü şey aldık ordan.. opuyorumnanaktan
ya pazar şöyle bi topike baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım gördüm canım
bebişin güle güle giysin kullansın hepsini :: bu arada battaniyemiz aynı tomurcuk markası bende çok önceden pembesini almıştım :lepi:
aaa yapma yaaaa...çok üzüldüm inanki geçmiş olsun dileklerimizi ilet inşallah birşey olmaz ikisinede....
kızlar şu tetenoz aşılarınız ne durumda??
dün abimlerdeydim, aşıdan felan bahsettik eşimde dru gerek görmedi ama bilge dayanamayıp yaptırdı dedi abimde iyiki yaptırdı doğumdan sonra tetenoz yüzünden ölen hasta biliyorum ben çok önemli dedi.. sakın ihmal etmeyin kızlar sağlık ocağına gidin mutlaka yaptırın..
zeynepcim takma kafana
sonucta çaresi olan bir şey
biraz dikkat edersin olur
bişi olmaz hiç sıkma canını bebişi de üzme..
archi canım ya o arkadaşının daha önce problemi olmuşmuydu ki yoksa birdenbire mi olmuş hiç belirti vermemiş mi yaa..
Allah korusun
geçmiş olsun dileklerinizi iletirim canım. az önce aradım eşi açtı konuşamadım uyuyormuş. durumu hala aynı dedi.
tetnoz aşısını bende olmadım haftaya gidip olmayı düşünüyorum. ihmal etmemek lazım
belirti yokmuş canım birden bire sabah kalkınca şiddetli kanaması olmuş.
ayy şu bebeleri doğursak da rahatlasak insanın aklına bin bir türlü kurt düşüyor.
yengemde bana dediki özellikle şu penye tarzı battaniyeler çok işe yarıyor onlardan bi kaç tane mutlaka al dedi.öylemii...
çok qüzel ama ben aynısından farklı renkte bir tane daha almayı düşünüyorum
çok kaliteli.. kullanımıda qüzel bize çok lazım olucak :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?