2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
50 gramlık şeker yüklemem yüksek çıktı canım. Doktorum hemen 100 lük yaptır onun üzerine konuşalım dedi bende dün yaptırdım. Şimdi sonuçları bekliyorum.

cok gecmis olsun canım insallah gebelikten dolayıdır onda da diyetle halledersin bence ferah tut kalbini

özge bel yastıgından memnunmusun?
memnunum canım memnnum
hemen al derim..

evet canım çok şükür ev işi tamamdır.. süper bir ev bulduk, maaşallah tahmin ettiğimden daha da güsel.. sıfır içi..

bizimkiler de bana chicconun o 4 lü set arabasından alacaklardı zeynep yaa
söyliyim de haşim işcandan alsınlar.
şu port bebe-ana kucağı oto koltugu hepsi olan değil mi o

haklısın sanırım ama su anda hamile olmamın verdigi duygusallıkla moralimin bozulmasını engelleyemiyorum.onların da haklı sebepleri var kendilerince diyecek bişey yok haklarında hayırlısı olsun

evet canım aynen öyle hepsi olan ama set 3 lü :) çünkü ana kucağı aynı zamanda araba koltuğu :) Bu arada biz sadece bir dükkana baktık dahada ucuzu vardır belki orda hele birde peşin alınırsa dahada indirim yaparlar aklınızda olsun.

hangi siteden almıştın cnm acıl ıhtıyacım var lınk yollayabılırmısın bana

Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa

ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ne aldın yine benden habersizzzz yaaa anakucağımı????????????????????????????

Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa

süper bir haber süprizzzzz
herşeyin iyi olduğuna sevindim. bebişler arada böyle korkutuyor bizi işte.

[/B] hmm peşin alacaklardı sanırım.
süper oldu bu sağol canım

hangi siteden almıştın cnm acıl ıhtıyacım var lınk yollayabılırmısın bana
canım valla hiç hatırlamıyorum desem..
google arattım işte bel yastığı diye
en uygun fiyatlısını almıştım diye hatırlıyorum
CADIARZU

ohh süper zeynep hadi bakalım

gunaydın canım gozun aydın cok sevındım ıyı cıktıgına bak bosuna uzulup durmussun ama ıste ınsanın elınde olmuyor maalesef.bende kıloluyum annem seker hastası o rısk bendede var dr um 3 hafta sonra yapacak bu testı ıns ıyı cıkar.:lepi:

hım du bakalım bende arataym cnm en uygunu lazım banada su sıralar ehueheh bu arada evınz hayrlı olsunnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…