- Konu Sahibi daemon
-
- #46.581
50 gramlık şeker yüklemem yüksek çıktı canım. Doktorum hemen 100 lük yaptır onun üzerine konuşalım dedi bende dün yaptırdım. Şimdi sonuçları bekliyorum.
günaydın tatlişkolarrrrrrrr
geçmişe gidimmi?????????eyvahedigeldismile
qünayden cnmmmm
hiç tavsiye etmiorumlmaz:hihoyyyt
özgeyi bilmem de ben 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.
eskiden bel ağrısından yürüyemezdim bile artık hiç öyle ağrılarım kalmadı.[/QUOT
hımmmm ya bende cok agrı cekıyorum sanırım özge netten almıstıda hanı memnunsa hemen sıpariş vercem sımdı bende:):CüvCüv:
memnunum canım memnnumözge bel yastıgından memnunmusun?
evet canım çok şükür ev işi tamamdır.. süper bir ev bulduk, maaşallah tahmin ettiğimden daha da güsel.. sıfır içi..Ben geçmişi okuyamadım. Özgecim ev sorununu hallettiniz sanırım hadi hayırlı olsun.Kızlar aldığınız cicileride gördüm güle güle giysin tüm bebişler. bende cumartesi havuzlu hana gittim ama pek bişey beğenemedim kapı süsü dışında. Havuzlu hana girmeden İrem bebe varya orda bişeyler beğendim. Birkaç hafta sonra gidip alıcam. Ayrıca haşim işcanada gittik bebeğimize araba beğendik mclarenden vazgeçtim kızlar çünkü önünde ön barı yok chicco travel set almaya karar verdim. Piyasada 1200 TL orda 950 ye buldum hemde 6 taksit. Ama aklıma geldi son dakika görümcemdede aynı set var onlar artık ana kucağı ve port bebeyi kullanmıyor kızları büyüdü bizde sadece arabayı alıcaz baya bi ucuza denk geldi bizim için.
ay hadi bakalım hayırlısı canımkızlar şimdi acıbademle konuştum sonuçlarım çıkmış birazdan mailime gönderecekler
iyi dileklerin için sağol canım
abinin eşi kaç haftalık hamile. tabi durumunu konumunu bilmiyorum ama eğer bakamayacağı bir bebekse son karar kendilerinin.onlar ebeveyn olarak bu kararı verip üzülmüyorlarsa sen de moralini bozma bence.
memnunum canım memnnum
hemen al derim..
evet canım çok şükür ev işi tamamdır.. süper bir ev bulduk, maaşallah tahmin ettiğimden daha da güsel.. sıfır içi..
bizimkiler de bana chicconun o 4 lü set arabasından alacaklardı zeynep yaa
söyliyim de haşim işcandan alsınlar.
şu port bebe-ana kucağı oto koltugu hepsi olan değil mi o
memnunum canım memnnum
hemen al derim..
evet canım çok şükür ev işi tamamdır.. süper bir ev bulduk, maaşallah tahmin ettiğimden daha da güsel.. sıfır içi..
bizimkiler de bana chicconun o 4 lü set arabasından alacaklardı zeynep yaa
söyliyim de haşim işcandan alsınlar.
şu port bebe-ana kucağı oto koltugu hepsi olan değil mi o
Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
Kızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
hmm peşin alacaklardı sanırım.evet canım aynen öyle hepsi olan ama set 3 lü :) çünkü ana kucağı aynı zamanda araba koltuğu :) Bu arada biz sadece bir dükkana baktık dahada ucuzu vardır belki orda hele birde peşin alınırsa dahada indirim yaparlar aklınızda olsun.
canım valla hiç hatırlamıyorum desem..hangi siteden almıştın cnm acıl ıhtıyacım var lınk yollayabılırmısın bana
ohh süper zeynep hadi bakalımKızlarrrrrrr 100 lük yükleme sonucum geldi. Tüm değerler normal çıktı Allahıma çok şükürr. Öğlen doktoruma fakslıcam çok mutluyum şu andaaaaaaaaa
[/B]
hmm peşin alacaklardı sanırım.
süper oldu bu sağol canım
canım valla hiç hatırlamıyorum desem..
google arattım işte bel yastığı diye
en uygun fiyatlısını almıştım diye hatırlıyorum CADIARZU
ohh süper zeynep hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?