korkma canım herkes üstune bıle yatarak uyuyor bişey olmuyor. geçen gun tv de ıkızlere hamıle bır kadını sörf yaparken gördum pes dedım, dıkkat etmek dogru olan ama çokta evham yapmamak lazım. ben geçen gun hapşurdugumda sandım ki rahmım sökuldu. sonra baktım kıpır kıpır hemen sınırlerım bozuldu ağladım, korkmamak elde degıl onlar bızım kıymetlımız.
ya bizim taşınma işi çıktı ya
ya 20 sinde ya 27 sinde..
eşim 27sinde istiyo
eğer o zaman taşınırsak 28inde millet bizim evde olur yerleştirmeye yardım için fln
e onları da bırakıp çıkamam
düsüncesiz.ettigi lafa bak.üzme mehtapcim canini.senin icin en önemli sey melegin suanda gerisini bosveraman kayınvalde demeyin bana parçalayasım geliyor...
ben bu sıkıntıları yaşıyorum kadın arkadaşlarıma ne dedi hafta sonu bilin bakalım..
diğer gelinimi severim o çocuk doğurdu tabi onu sevicem....
şeytan kır kafasını diyor
aman yaaabilmiyorumkismileya bizim taşınma işi çıktı ya
ya 20 sinde ya 27 sinde..
eşim 27sinde istiyo
eğer o zaman taşınırsak 28inde millet bizim evde olur yerleştirmeye yardım için fln
e onları da bırakıp çıkamam
bence hep beraber sizin evi yerleştirmeye geleim.
2 saatte mis gibi yaparız evi .sırnaşık şey
ben olsam kendin yat bunda derim.bilerekmi yapiyorlar yoksa bilmedenmi anlayamadim. ama gercekten normal degil yani.tamam anlarim alacak durumu yoktur birseyleri hediye etmek istiyordur ama böyleyse eger etmese daha iyi olur diye düsünüyorum ben
valla olur kıssbence hep beraber sizin evi yerleştirmeye geleim.
2 saatte mis gibi yaparız evi .sırnaşık şey
kız kleopatra sen bu kocanla fan fini fin fon yapacağım diye ezdir geçirdin bebeği var ya :roflol:
.
inşallah sağlıkla ve bebeğim karnımda gelirim tekrar...
kusura bakmasın dacnm benim alacak durumu olmasa bende anlayış gösteririm hatta alıp kullanmış gibi bile yaparım ama görümcemin durumu oldukça iyi rezidansta oturuyo sen düşün artık
haklisin gecen dr ayrintili ultroson yaparken yarimsaat bastirmadigi yer kalmadi bütün gücüyle,dogurcam zannettim.eve geldigimde et bölünmüstü.ama onlar birsey hissetmezmis.ben karnima dürtmeye korkuyordum simdi drdan sonra bebegimi uyandirmak icin barnaknan dürtüyommmmkorkma canım herkes üstune bıle yatarak uyuyor bişey olmuyor. geçen gun tv de ıkızlere hamıle bır kadını sörf yaparken gördum pes dedım, dıkkat etmek dogru olan ama çokta evham yapmamak lazım. ben geçen gun hapşurdugumda sandım ki rahmım sökuldu. sonra baktım kıpır kıpır hemen sınırlerım bozuldu ağladım, korkmamak elde degıl onlar bızım kıymetlımız.
selam hoşgeldinnnselamlarrrrr teyzoş sanada selam
ya ondna sonra benimki bütün akşam hiç öle set bi tekmede atmadı
sabah oynadı birazcık ama ne bilim ya çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile
mehtap o kaynanan nası bi insanmış ya gırtlaklayasım geldi
bişey olmaz ya korkma bakimmya ondna sonra benimki bütün akşam hiç öle set bi tekmede atmadı
sabah oynadı birazcık ama ne bilim ya çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile
slmmmm canimopuyorumnanaktanselamlarrrrr teyzoş sanada selam
haklisin gecen dr ayrintili ultroson yaparken yarimsaat bastirmadigi yer kalmadi bütün gücüyle,dogurcam zannettim.eve geldigimde et bölünmüstü.ama onlar birsey hissetmezmis.ben karnima dürtmeye korkuyordum simdi drdan sonra bebegimi uyandirmak icin barnaknan dürtüyommmmoda canlaniyor tabi yine cok bastirmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?