Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oncekı gun kuru uzumlu yaptım guzel oldu.
dun aksamda canım ıstedı cevız dövup koydum oda guzel oldu.
ama benım uzumlerın bazıları cekırdeklı cıktıkaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:
kac kılo aldın..selam kızlar... nasılsınız bakalım? Ben çok çabuk kilo almaya başladım mafoldumben öf ya... daha doğuma 4 ay var, o zamana kadar top gibi olucam.
Çok saol canım acayip korktum kaçırdımmı dıye.Yani 22++++ 23 fılanda olsa gıdebıleceğim demi?Ay kısa surede nasıl stres yaptım anlatamam ya...İşlerimde çok.neyse ama Gitmeden ne tavsiye edersınız kızlar çikolata filanmı yiyim daha fazla oynasın diye.benım kız çok sessiz.Ama ultrasona gırıncede acayıp hareketlı cadı dıyo doktor.Ben anlamıyom heralde ya hareketlerinibilmiyorumkismile
güle güle canımmkızlar sımdı ayrıntılı ultrason ıcın randevum var 5 de cıkıyorum kendınıze ıyı bakın ıns bebekımı doya doya gorurrum dıcem ama doyamamkı ben onaaaa![]()
acıyo mu??bugün sağlık ocağına gittim, tetanoz aşımı oldum, daha sonrası için kan ve idrar tahliline çağırdı. Ben zaten ha bire kan verip duruyorum, sağlık ocağı da tahlil istemesin kardişimmm, yeteeerrr..kafamçokkarıştı
bende yaptım o kekten dün akşam ve bayıldım,kocişin pek hoşuna gitmedi ama işimize geldi hepsini kızımla yedik bizdekaydirigubbakcemile3
bendemafoldumbenama görünüste fazla belli degil,sanirim su topluyor vücudumselam kızlar... nasılsınız bakalım? Ben çok çabuk kilo almaya başladım mafoldumben öf ya... daha doğuma 4 ay var, o zamana kadar top gibi olucam.
Daemon ne diyorsuun ? Bir haftada mı 10 kilo aldın? Ben mi yanliş anladım yoksa?
bende deniyecegim cevizli.olsun cekirdekli üzüm daha faydali,benim üzümlerde dibine cöktü.undan önce attigim icin.bende oncekı gun kuru uzumlu yaptım guzel oldu.
dun aksamda canım ıstedı cevız dövup koydum oda guzel oldu.
ama benım uzumlerın bazıları cekırdeklı cıktıkaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:
bendemafoldumbenama görünüste fazla belli degil,sanirim su topluyor vücudum
bendemafoldumbenama görünüste fazla belli degil,sanirim su topluyor vücudum
22+5 olcamm perşembe randevum varrhihoyyytben bugün aldım randevuyu. 23+3 olucağım inşallah o zmana denk geliyor tarih.. :CüvCüv:
daemon dikkat et bu siralar cok hizli kilo aliniyor.düsün ben 2 haftada 4 kilo aldim fazla yemedim biraz abur cuburu kacirdim simdi korkuma tartilamiyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs nası laf o ole agzından yel alsın..
yok canım bu zamna kadar 10 kılo aldım toplamda.
ama en son gecen hafta tartıldım son 1 haftada ne oldum haberım yok kesın 1 kılo dah aalmısımdır ben
bende kıyafetlerle tartıldım 57 olmuşum ya oha yaamafoldumben