2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismimin altındaki kalpler iki tane olmuuuuuşşşş onlar ne anlama geliyoki

havuzlu han da ben qördüm bu chicco nun çantasını kızlar
hiç qüzel değil..
uydurukdan bişi.. adam dedi ki zaten çantası hediye .. içindekiler o fiyat ediyor..
eşim alalım dedi ama beğenmediğim için almadım

hem çantası güzel, hem içindekileri tek tek fiyatlandırırsan, çok daha palı olduğunu görürsün.

Havuzlu han daki adam, sana ayrıca bir de çanta satacak tabii öyle der.

aynen öyle ben aldım, valla hile hurda yok. hepsi orjinal ürün.
ben kız bekliyorum ama lacivert çanta aldım, kıyafetlerime de uysun diye.
postası çantası gibi bişey.. tek tek çok pahalı.

56 TL çanta dahil
ve diğer onca ürün, daha ne olsun.
Chicco Bebek Bakım Seti ( Çanta Hediyeli ) - Ürün Kategorileri

Kızlar ben bursada bı mağzada buldum. toptan hepsini bıyerden alcam demiştim ya.Aynı bu urunden.Sadece benımkının çantası askerı yeşil renktı ve kız kampanyada bu 40 tl ye satıyoz dedı.Hatta toplu alcağın için bişeyler yaparız dedı.toptancıymış sanırım orası.Bende onu kaçırmayım.İçindekı urunler baktım hepsi buyuk ürünlerdi.Numune değil yani.Ucuz denk gelınce gelıyo.Acele etmeyın Bence.Bende Çanta koyu yeşil renkte.Bitek onu düşündüm ama baktım gordum mıllette spor ve ucuzda.Alıcam ınş.

hem çantası güzel, hem içindekileri tek tek fiyatlandırırsan, çok daha palı olduğunu görürsün.

Havuzlu han daki adam, sana ayrıca bir de çanta satacak tabii öyle der.

yok canım aynı internettekinin aynısı..
aynı şekilde ve aynı fiyata üstüne de kocaman yazmışlar indirimli! diye
ayrıyetten çanta satmıcak yani xD

ben bunu Bim den aldım 2 tane 17 tl tanesi setin
ama yeni doğan için yani en azından 2 aylık olana kadar bübchen,sebamed,nivea yada mustela diyolar bende bübchen aldım şimdi pişik kremi,şampuan,ve yağı
ıslak mendil unibaby yenidoğan alcam internetten baktım 3 lüsü 12 tl ye geliyo
çağrıda 9 tl 3 lüsü haberiniz olsun

hımm bak bunu bilmiyordum.

Allahınızı severseniz bu fiyatlar ne böle gerek yok bence

Kız elhamraaa, bu çantadan ben çok memnun kaldım, liseden beri kullanıyorum, dağ bayır gezerken de çok işe yarıyor. Almışken 2 gün kullanıp kenara kaldırmiiim diye düşünüyorum

bende gormustum onları ama almadım o anda bozulur falan dıye dusundum keske alsaymısım bak ukla kacırmamıs hemıde ıkı tane almıs.
kıs baktım ürünlerin son kullanma tarihleri en az2 yıl
bende yeni aldım zaten bebişin doğmasına 4 ay var internette 38 tl bunun seti
ben ikisini nerdeyse o fiyata aldım

bende gormustum onları ama almadım o anda bozulur falan dıye dusundum keske alsaymısım bak ukla kacırmamıs hemıde ıkı tane almıs.

ya şimdi yokmudurrr
bende buqün qidip alsam yaa sositososito

yok canım aynı internettekinin aynısı..
aynı şekilde ve aynı fiyata üstüne de kocaman yazmışlar indirimli! diye
ayrıyetten çanta satmıcak yani xD

ben onu demedim.
tabiki internette gördüğünün aynısı.

diyorumki,
sen şimdi bunları tek tek alıcaksın di mi, min. 80- 100 TL diyelim. (Seba olursa en az 150 TL)
Herif sana bir de çanta kakalıycak. O da 30'dan başlıyor, 100 TL ye kadar yolu var.
hesabı sen yap.

Allahınızı severseniz bu fiyatlar ne böle gerek yok bence

fiyat uçuk ama ben lise sonda almıştım bir tane, bütün üni. boyunca kullandım, şimde de spor çantası yaptım, hala sapasağlam. bir tane de bebek çantası olarak alsam bizim kızda liseyi bitirir herhalde onunla :)

Back
X