2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar, bu akşam ayrıntılı ultrasona gırıcem çok heyecan bastırdı. 1 saat suruyor dıyorlar doğru mu

eskıden olsa daha guzellerını yaaprdım ebru sanatına gıderken ahsapda cok çalışmıştımama sımdı buna ayırcak ne vaktım varr nede yerım:(:( aama cok guzeller

ben ortaokuldayken bu tip şeylerle çok uğraşmıştım kontrplakla avizeler bile yaptım bu bana kolay geldi ama dediğin gibi zamanım yok.iş-ev işleri-yazı calısmalarım ,bebek hazırlıkları sınavlar sosyal hayatım vs vs yok yani 10 bine bölünmüş durumdayım zaten

bebek şekeri için süper öneriler

temin edebileceğiz adres

Ayşegül Nikah ve Bebek Şekeri | Bebek Şekeri, Nişan Yastıkları-Nişan Şekeri, Nikah Şekeri - Dükkanlar

ubuktamelekkanad.jpg

ahşap harf yaptırıp kendimiz mi boyayıp süslesek özgüüşşş yafff bulamıcaz istediğimiz gibi bişey sanırım :umursamaz:

http://pasturkey.blogspot.com/2009/10/dekoratif-el-boyama-ahsap-harfler.html burda var örnek mesela

canım cok güselmiş ama kendimin onla uğraşabileceğini hiç sanmıyorum yaaa

aklinialirimsmile

slm kızlar, bu akşam ayrıntılı ultrasona gırıcem çok heyecan bastırdı. 1 saat suruyor dıyorlar doğru mu

canım nerde gırıceksın ayrıntılı ultrasona.sende bursadasın sanırım.Ben jımerde gırıcem ama sende soylersen sevıırm

efet cnm ben dun aksam girdim 1 saate kdr surdu cok zevklıydı daamarlarına akdr gosterdı anlattı doktor cok ılgınctı:) beynını gosterdı kalp kapakcıkları vs vs
cok guzel bir duygu cok sukur herseyde olması gerektıgı gıbıydı darısı size sonra cd ye kaydettı hepsını bize verdi eve gelınce tekrar tekrar izledik yalnız renkli olarak yuzunu gormek ıstedık ellerını kapatmıstı yuzune olsun azda olsa gorduk bana benzıyor:P kaydirigubbakcemile3

canım nerde gırıceksın ayrıntılı ultrasona.sende bursadasın sanırım.Ben jımerde gırıcem ama sende soylersen sevıırm

pembe maviye nevın hn. gıdıyorum canım. ama bır arkadaşım jımerde erken dogum yaptı çok memnun kalmış, sen gırdın mı ayrıntılya

ben ortaokuldayken bu tip şeylerle çok uğraşmıştım kontrplakla avizeler bile yaptım bu bana kolay geldi ama dediğin gibi zamanım yok.iş-ev işleri-yazı calısmalarım ,bebek hazırlıkları sınavlar sosyal hayatım vs vs yok yani 10 bine bölünmüş durumdayım zaten

efet cnm aynen kendıme ebru atolyesı olusturmaya calıstım evımde vakıt bulupta yapamadım butun malzemeelrımı kaldırdım:( bunuda yapacak vakıt nerden bulcam ben artık pecvork tarzı bişi yaptırcam daha once özge sanırım resım lınkı vermıstı otarz

efet cnm ben dun aksam girdim 1 saate kdr surdu cok zevklıydı daamarlarına akdr gosterdı anlattı doktor cok ılgınctı:) beynını gosterdı kalp kapakcıkları vs vs
cok guzel bir duygu cok sukur herseyde olması gerektıgı gıbıydı darısı size sonra cd ye kaydettı hepsını bize verdi eve gelınce tekrar tekrar izledik yalnız renkli olarak yuzunu gormek ıstedık ellerını kapatmıstı yuzune olsun azda olsa gorduk bana benzıyor:P kaydirigubbakcemile3

evet cnmm 1 saat hatta benim 2-3 saati buldu cadı kızım bacak kısmını göstermeyince
hadi hayırlı olsun cnmmmm

ayyy çok heyecanlıyım kızlar, inşaallah ben de sızın gıbı sevınçle dönerım. cd verıyorlar demek artık bol bol izler ağlarım. kıme benzedıgı bıle anlaşılıyor yani...:lepi: şimdı daha da heyecanlandım.

ayyy çok heyecanlıyım kızlar, inşaallah ben de sızın gıbı sevınçle dönerım. cd verıyorlar demek artık bol bol izler ağlarım. kıme benzedıgı bıle anlaşılıyor yani...:lepi: şimdı daha da heyecanlandım.

yani kısmen kıme benzedıgı hakkında yorum yapabılıyorsun ben kıskanclıgımdn bana benzıyor dedım ama sanrm eşime benzıyor:(:(:umursamaz:

Back
X