Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.omurlubebekler.com/urunler/var/duru.jpg
kızlar bunu buldum ama bu da izmirdeymiş :umursamaz:
çok güzelmiş bu
pahalı mıdır acaba
çok güzelmiş bu
pahalı mıdır acaba
kıslarr sanırım ahşap harf arıyosunuzzz bide aşağıdaki linke göz atın ben çok beğenmiştimm zemuszemus
ahşap harfler, #4533 Pasaj.com
bak hele bunlar çok daha kolay yapması bence
eskıden olsa daha guzellerını yaaprdım ebru sanatına gıderken ahsapda cok çalışmıştımama sımdı buna ayırcak ne vaktım varr nede yerımaama cok guzeller
ahşap harf yaptırıp kendimiz mi boyayıp süslesek özgüüşşş yafff bulamıcaz istediğimiz gibi bişey sanırım :umursamaz:
http://pasturkey.blogspot.com/2009/10/dekoratif-el-boyama-ahsap-harfler.html burda var örnek mesela
slm kızlar, bu akşam ayrıntılı ultrasona gırıcem çok heyecan bastırdı. 1 saat suruyor dıyorlar doğru mu
slm kızlar, bu akşam ayrıntılı ultrasona gırıcem çok heyecan bastırdı. 1 saat suruyor dıyorlar doğru mu
canım nerde gırıceksın ayrıntılı ultrasona.sende bursadasın sanırım.Ben jımerde gırıcem ama sende soylersen sevıırm
ben ortaokuldayken bu tip şeylerle çok uğraşmıştım kontrplakla avizeler bile yaptım bu bana kolay geldi ama dediğin gibi zamanım yok.iş-ev işleri-yazı calısmalarım ,bebek hazırlıkları sınavlar sosyal hayatım vs vs yok yani 10 bine bölünmüş durumdayım zaten
efet cnm ben dun aksam girdim 1 saate kdr surdu cok zevklıydı daamarlarına akdr gosterdı anlattı doktor cok ılgınctı:) beynını gosterdı kalp kapakcıkları vs vs
cok guzel bir duygu cok sukur herseyde olması gerektıgı gıbıydı darısı size sonra cd ye kaydettı hepsını bize verdi eve gelınce tekrar tekrar izledik yalnız renkli olarak yuzunu gormek ıstedık ellerını kapatmıstı yuzune olsun azda olsa gorduk bana benzıyorkaydirigubbakcemile3
evet cnmm 1 saat hatta benim 2-3 saati buldu cadı kızım bacak kısmını göstermeyince
hadi hayırlı olsun cnmmmm
ayyy çok heyecanlıyım kızlar, inşaallah ben de sızın gıbı sevınçle dönerım. cd verıyorlar demek artık bol bol izler ağlarım. kıme benzedıgı bıle anlaşılıyor yani...:lepi: şimdı daha da heyecanlandım.