benimki 19 haftadan soora izin verdi.Canimm ben arastirdim netten biraz kesin birseyler yazmiyor.
Ama kesinlikle doktorunuza danisin diyor.Bence sen doktor randevuna kadar bekle doktoruna danis doktorun izin verirse boyarsinn boshayallersmilec
ayyy kızlar benim kızım çoştu vurup duruyooo :)))
benimki 19 haftadan soora izin verdi.
organik boyayla boyatabilirsin dedi.
oreal mi ne işte ondan kullanmamak gerekiyormuş sanırım o zararlıymış.
ama normal organik boyada cok sorun olmuyormuş.
benim de sacım röfleli
ama düz kahveye boyatacam.
Canimm ben arastirdim netten biraz kesin birseyler yazmiyor.
Ama kesinlikle doktorunuza danisin diyor.Bence sen doktor randevuna kadar bekle doktoruna danis doktorun izin verirse boyarsinn boshayallersmilec
canım bebegin burnu aktıgı zaman fln temizleyeye yarıyorburun aspiratörü nedir
günaydın bas belasıgunaydın cnmmmm
masallah ona parti verıyodur arkadasalrını toplayıp içerdeayyy kızlar benim kızım çoştu vurup duruyooo :)))
bende bu ay alıcam onları.aman boşver
kendi günahlarında boğulsunlar
ay cok gıcık oldum...
kız işte sterilazör, biberon ısıtıcı (arçelik 20 şer milyon ikisi de)
banyo ve oda termometresi
ateş ölçer
tırnak makası
burun aspiratörü gibi şeyler.
şimdi yeni ev büyük, aldıklarımı bebişin odasına yığabilirim. bi taşınalım haftaya da sonra alacam hepsini
biz de dün internetten park yatak aldık..yanında da göğüs çatlağı kremi, gögüs pedi, bebeğin altını silmek için ıslak pamuklar oluyoya uni baby'nin, ondan, nivea atta çantası, alt açma minderi filan hazır kargo bedavayken ne bulduysam sipariş ettim:))
canım bebegin burnu aktıgı zaman fln temizleyeye yarıyor
benimki 19 haftadan soora izin verdi.
organik boyayla boyatabilirsin dedi.
oreal mi ne işte ondan kullanmamak gerekiyormuş sanırım o zararlıymış.
ama normal organik boyada cok sorun olmuyormuş.
benim de sacım röfleli
ama düz kahveye boyatacam.
olablir aslında ama içinde neler vardı bakmadım bendegünaydın bas belası
masallah ona parti verıyodur arkadasalrını toplayıp içerde
bende bu ay alıcam onları.
biberon falan hepsı cıksın aradan.
ya dun kım hatırlamıyorum chıcconun cantalı bakım setı lınkı atmıstı ondan alsammı uygundu foyatıda
biz de dün internetten park yatak aldık..yanında da göğüs çatlağı kremi, gögüs pedi, bebeğin altını silmek için ıslak pamuklar oluyoya uni baby'nin, ondan, nivea atta çantası, alt açma minderi filan hazır kargo bedavayken ne bulduysam sipariş ettim:))
günaydın bas belası
şekerim ev işi ne oldu yıne psıkopatlr denk gelms sana sanırım heeboshayallersmile
canm ben hepsiburada dan bakıyorumbaktığın sitenin linkini yollasana b ende bakiim hiç bilmiyorum bunları yaaa
özgecim ben boyattım sadece organik boyayla çok koyu bi kahve oldu..hiç amonyak katmadan,ama çıkan dibimle hiç bişi farketmedi,o yüzden pek tavsiye etmiorum...
ayrıca kızlar şu detaylı ultrasonu çekeniniz varmı...ist.uygun olan tavsiye ediceğiniz yer varmı ??
akşam saçımı boyatcam ben kızlar
eltim dün saçların çok kötü olmuş boyat dedi çok bozuldum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?