2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok hani saydın ya çanta felan diye onları demiştim
olur ben kendim bulurummafoldumben

Gerzek işte afedersn maksadı neyse hamile bi kadına sölenmemesi lazım aslında ama niyeti belli demekki
Bu arada sende benle aynı günsün kuzu benm ticker bi gün önde gidiyo
Senin bebişin cinsiyeti ne?
o-na-ne yaaaaaaaaaaa ayyyy sinir oldummmm

çanta demedim kız ben :1shok:
dae dedi tek suçlu dae dir sempatiksalakcinni

al burun aspiratörü burda

bu nasıl burun aspiratörü özge yeni mi çıkmış :roflol::roflol:
magazinlere bakıyosun sonra aspiratöre bakıyorum diye kandırıyosun .

daemoncum veobaby.com sitesinden aldım bunları..
Oh oh maşallah recepcim hızını alamamışsın sen belli kaydirigubbakcemile3
Sağlıklı günlerde kullansın bebişin inş. Fotosunu eklersn artık :1rolleyes:
eklerim canım..
hatta dur sitenin kendisinden eklim yerimseniben

daemon benim de bi kızım olacakmışşş ama bi kere daha duyayım dr.dan o zaman yazarsın bebişimin cinsiyetini

Canimm ben arastirdim netten biraz kesin birseyler yazmiyor.
Ama kesinlikle doktorunuza danisin diyor.Bence sen doktor randevuna kadar bekle doktoruna danis doktorun izin verirse boyarsinn boshayallersmilec

saç boyasının tıpta tam olarak hamile bayanlardaki zararı kanıtlanmış değil.Doktorlar da ilk 3 ay ve son 1 ay önermiyor.bunun dışında da organik doğal boyalarla özellikle acık havada balkon veya bahçede boyatılabilir.ben boyatmadım ve düşünmüyorum da.sacımda tek tük beyaz var belli olmadığından rahatsız olmadım.ama sacını boyatan cok arkadasım var ve hepsinin de sağlıklı bebekleri.ama kendi doktorunun ne söylediği de cok önemli doktorunun önerisine kulak ver derim yine de ve ayrıca da güvenilir bir kuaförde boyatın kandırılmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…